Přejít na obsah

Rolex Oyster Perpetual Datejust II

Návštěvník Rainbow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jj, zlato je prima... moje posledni akvizice :)

fotky mobilem, nemam po ruce fotak

Ty Date justy jsem dnes viděl a můžu o nich říct to, co platí obecně vlastně o všech hodinkách Rolex: fotka zdaleka nevystihuje kvalitu a ten bicolor je prostě parádní!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Day-Date se vykašli a zůstaň u Datejust II. průměr mají akorát a pokud jsi na zlato, pak musíš být spokojen. Já bych si je koupil v oceli, ale to je na osobním vkusu. Ale je pravda, že Rolex a bicolour jdou velmi dobře dohromady. Takže ten tvůj kousek je :speak_cool: Pokud chceš něco dál od rolád, jsem za jedno s Cyberem...

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

Heh... peknej prirustek! Tyhle uplne nejsou muj salek kavy (hlavne kvuli rimskejm cislum), ale tim spis bych je rad okoukl nazivo. Kdybys mel nekdy v tejdnu navecer po praci cas, tak platim kafe. Mne se libi s cislama (arabskejma) tyhle

honzo, v 36mm bych si taky vybral neco jinyho, problem je v tom, ze pro me jsou proste maly, proto musim vybirat v datejust II a tady je vybe ponekud omezen :) jinak mi napis sz tvyho mobilu, jak budu stihat, tak se ozvu

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

honzo, v 36mm bych si taky vybral neco jinyho, problem je v tom, ze pro me jsou proste maly, proto musim vybirat v datejust II a tady je vybe ponekud omezen :) jinak mi napis sz tvyho mobilu, jak budu stihat, tak se ozvu

Sorry, ja si neuvedomil, ze tyhle jsou 36 mm a novy datejust jsou 41 mm. Posilam SZ.

Odkaz ke komentáři

rolex-116333-image-28499-148167-bg.jpg

tyhle by byly docela prima, ale proste nejak nebyly k mani :) ja jsem chtel bicolor cernej cifr a bez cisel, jen s indexama, ale to se nevyrabi... ty co sem ted postnul sem nasel pred chvili a je to dobrej meziskok, uvidim, za kolik kde pudou sehnat, z ameru rolady fakt posilat nechci...

Odkaz ke komentáři

Mně se na těch hodinkách líbí akorát ty malý římský čísla po obvodu ciferníku, to je v mých očích hezkej detail. Jinak nic.

Ale je pravda, že k tobě mi pasují perfektně.

Ty jsi vůbec zvláštní typ - ruka štíhlá, ale hodinky 44mm jsou na tobě podměrečné. A i když budeš v montérkách, tak bicolor rolády ti budou slušet.

Jinak tedy ty ze tvé poslední fotky bych ti koupil. Ty o pár postů výše (den na dvanáctce) se mi nelíbí právě kvůli tomu dni.

Odkaz ke komentáři

Já ty datejusty viděl taky - jsou naprosto špičkový. Takhle skvěle vyvedený a nablejskaný čísla a luneta... úžasný.

Dalik: Breguet Aeronavale Type XX LE - zapátrej v recenzích nebo v obchodech, romulada k nim měl pěkný textík a parádní fotky. Kdybys je viděl v reálu, sedíš na zadku... :)

edit: TADY

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Date day kýč rozhodně nejsou ani s kamenama, ani bez nich. V každém ohledu perfektně vyladěný hodinky. S kamenama bych měl jedině ten problém, že to rozhodně nejsou hodinky na denní nošení a taky mi oba ty nápisy dne i data a lupa přijdou k těm mnoha kamenům jako downgrade.

Ty oba bimetaly musím přiznat, se mi od rolexů docela líbí , nedovedu se však přenést přes ten zlatý lampas na náramku a taky zlatý ciferník ke zlatým ručkám nepovažuji za smysluplné řešení. Taky zlatý potápěčský, že jo, to už kýčem kapinečku zavání, když budeme přísní a budeme rolex s tím potápěčský chytat za slovo. Líbí se mi střídmé bimetaly se zlatými prvky patřícími k času (indexy, ručky, eventuálně korunka a luneta , když má indexy - jako třeba ta zoubkovaná a ta otáčecí) tak, jak to tyhle rolexky mají a ocelovými patřícími k pouzdru a náramku, jak to nemají :). Suma sumárum bych vzal ty datejusty s římskými čísly a posadil je na nějaký vkusný řenem ze vzácného přísně chráněného živočicha, posledního svého druhu. Pak už jen počkat , až zestárnu tak, abych se v tom necítil trapně :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...