Petr4271 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 pořídil jste někdo model Prx nebo Prw 2000 ?? mam paw1100, stejné jako prg80 akorát řízené signálem a jsem trochu smutný z nepřesnosti měření výšky a teploty.
nettopejr Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 lustroval jsem trh a všiml jsem si prg200- nemají oproti paw(prw)2000 radiem řízený čas, ale jsou levnější. takže uvidíme, jestli tuto funkci obětuji a ušetřím...
Woodie Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 mam paw1100, stejné jako prg80 akorát řízené signálem a jsem trochu smutný z nepřesnosti měření výšky a teploty. Vysku je nutno pro presne odecitani cas od casu (2-3 tydny) zkalibrovat, teplotu merit az zhruba po 20 minutach po sundani z ruky, jinak je mereni ovlivnene teplotou tela. Neni na to zadny workaround, je to tak u vsach hodinek s vyskomerem prepocitavanym z barometrickem tlaku a integrovanym teplomerem.
nooski Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Výšku je třeba zkalibrovat ideálně před plánovaným výletem, výstupem apod. Tlak se může měnit každý den a v létě před bouřkou to i během dne může lítat ve velmi rozdílných číslech.
metallek Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Zjímala by mě odolnos PRX- 2000 T ???? porovnání npř. S G- SHOCK
Gilius Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 To nejde. G shocky jsou stavěny jako odolné hodinky,to je kult. Protreky jsou outdoor hodinky......ta odolnost je nižší. Nicméně,není to na závadu a rozhodně to není špatně. I tak vydrží Protreky VÝRAZNĚ VÍCE,než jiné hodinky.
majorZeman Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ja chci pro treky a nemuzu se rozhodnout,stale resim,jestli 1500 a nebo prw 2000 a kdyz bych sel nazpet ,tak se mi docela libi i 40 v titanu ,co mam delat? :-(
metallek Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 šlo mi o to zda-li snesou, npř. sekání dřeva , sport , a nějaký ten ostřejší pohyb rukou a menší náraz ??
Gilius Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tak to každopádně To by ses musel snažit mnohem,MNOHEM víc,abys jim ublížil. Abych Tě uklidnil,nosí je třeba dost vojáků,i v misích,potápěči US NAVY a další a další. U bratra v jednotce jich pár bylo,v Afghánu . Vůbec se nemusíš bát.
StanoBare Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ja chci pro treky a nemuzu se rozhodnout,stale resim,jestli 1500 a nebo prw 2000 a kdyz bych sel nazpet ,tak se mi docela libi i 40 v titanu ,co mam delat? :-( aaa tak si musis povedat: chcem mesacne faze? chcem priliv odliv?, alebo chcem citatelnejsi, trochu uhladenejsi look? mne sa paci uz len to, ze kompas u 2000 ma ruzicu, je to take lepsie na orientaciu, ako ked len niekde na boku po obvode blika bodka...to mi vadilo napr. u Suunto. ak ti to este pomoze - pozri recenziu na svetoutdoor.cz- Casio PRW 1500T
nettopejr Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 (upraveno) taky jsem dumal, a nakonec mezi všemi vyhráli prg200. Čekám na ně a už dumám, jestli na ně pásne ještě nějaký nato strap :-) edit: přidám- já hledal i tady (a pod.) http://forums2.watchuseek.com/showthread.p...ear#post2804634 Upraveno 14. března 2010 uživatelem nettopejr
majorZeman Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Nespim,nejim,umiram :-( musim mit hodinky ,ale jak se rozhodnout??? Zatim se priklanim k tem 2000 s titanovim tahem
Standis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 (upraveno) Nespim,nejim,umiram :-( musim mit hodinky ,ale jak se rozhodnout??? Zatim se priklanim k tem 2000 s titanovim tahem já mám tyto, ale asi půjdou do světa, na ruce jen minutku na zkoušku, abych viděl jak vypadají, ještě komplet s fóliema :-) uvidím či nechám nebo nenechám (dorazili 8.3.) Casio Protrek Alti/Baro/Thermo Titanium Watch PRG-140T-7VDR Features ? Electro-luminescent backlight ? Full auto EL light ? Afterglow ? Solar powered ? Low-temperature resistant (-10°C/14°F) ? Altimeter: ? Measuring range: -700 to 10,000 m (-2,300 to 32,800 ft) ? Measuring unit: 5 m (20 ft) ? Auto memory measurements (up to 40 records, each incl altitude, month, date, time) ? High altitude/low altitude memory ? Total ascent/total descent li>Reference altitude setting ? Altitude tendency graph ? 4 display formats ? Altitude differential ? Altitude measurement type (m or ft) ? Barometer: ? Display range: 260 to 1,100 hPa (7.65 to 32.45 inHg) ? Display unit: 1 hPa (0.05 inHg) ? Atmospheric pressure tendency graph ? Atmospheric pressure differential graphic (hPa or inHg) ? Thermometer: ? Display range: -10 to 60°C (14 to 140°F) ? Display unit: 0.1°C (0.2°F) (°C or °F) ? World time: ? 29 time zones (30 cities) ? City code display ? Daylight saving on/off ? 1/100-second stopwatch: ? Measuring capacity: 23 h 5 min 59.99 sec ? Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st;2nd place times ? Countdown timer: ? Measuring unit: 1 second ? Countdown start time setting ranges: 1 min to 24 h (1-h increments and 1-min increments) ? 5 independent daily alarms ? Hourly time signal ? Battery level indicator ? Power save function (automatically disables LCD if the watch is left in the dark for approx 60-70 min and sensor measurements if the watch is left in the dark for 6 or 7 days) ? Full auto-calendar to year 2099 ? 12/24-hour format ? Button-operation tone on/off ? Regular timekeeping: Hour, minutes, seconds, pm, year, month, date, day ? Accuracy: ?15 seconds per month ? Approximate battery operating time: ? 7 months on rechargeable battery (operation period with normal use without exposure to light after charge) ? 20 months on rechargeable battery (operation period when stored in total darkness with the power save function On after full charge) ? Size of case: 50.3 x 45.0 x 11.5 mm ? Weight: 83 g Upraveno 15. března 2010 uživatelem Standis
metallek Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Tak to každopádně To by ses musel snažit mnohem,MNOHEM víc,abys jim ublížil. Abych Tě uklidnil,nosí je třeba dost vojáků,i v misích,potápěči US NAVY a další a další. U bratra v jednotce jich pár bylo,v Afghánu . Vůbec se nemusíš bát. Měl jsem digi u kterých se časem vymačkali knoflíky ,jako-by pružinka na modulu byla unavená a vypověděla službu , jak jsou na tom dnešní Protreky ?? mohu časem očekávat taky ůnavu vratných pružinek , na kolik zmáčknutí jsou dimenzované ???
Gilius Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2010 To netuším. Ale vzhledem k tomu,že jsem o podobném problému zatím neslyšel a ani nečetl(což samozřejmě nevylučuje,že se to nemůže stát),ani u prvních G-ček a Protreků,nebál bych se toho.
marr Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 (upraveno) V pondělí mi došel z Francie po měsíci (od objednání) balíček s PRW 2000. Trochu jsem byl nervózní, že nedojde nic, ale Frantíci nakonec nezklamali (patrně nějaký problém s dodáním - možná měli vybrané sklady a čekali na novou várku). Pokud si je někdo z vás chce pořídit, tak tady jsem je sehnal nejlevněji na www.eyeshop.com. Za 194 éček + 10 éček za dopravu. Platba přes PayPal. Zatím nemám moc zkušeností s ABC funkcemi, chce to vyrazit někam do přírody. Ale jinak jsou to super bondovky . Tak jak všude píšou a mají pravdu, jsou to nejmenší ABC Protreky. Fotky nepřikládám, neb jich je plný web. Jak budu mít nějakou zkušenost, napíšu... Chystám se do bazénu na kontrolu těsnosti ... Upraveno 18. března 2010 uživatelem marr
metallek Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 V pondělí mi došel z Francie po měsíci (od objednání) balíček s PRW 2000. Trochu jsem byl nervózní, že nedojde nic, ale Frantíci nakonec nezklamali (patrně nějaký problém s dodáním - možná měli vybrané sklady a čekali na novou várku). Pokud si je někdo z vás chce pořídit, tak tady jsem je sehnal nejlevněji na www.eyeshop.com. Za 194 éček + 10 éček za dopravu. Platba přes PayPal. Zatím nemám moc zkušeností s ABC funkcemi, chce to vyrazit někam do přírody. Ale jinak jsou to super bondovky . Tak jak všude píšou a mají pravdu, jsou to nejmenší ABC Protreky. Fotky nepřikládám, neb jich je plný web. Jak budu mít nějakou zkušenost, napíšu... Chystám se do bazénu na kontrolu těsnosti ... Tak hodně štěstí pošli nějaké foto :-)
nettopejr Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 A jsou tu... Teď se jen prokousat manuálem- angličtina je můj kobylek (kdyby někdo věděl o češtině... ) Nepřišel jsem jak sem dát přímo obr., a tak takto : http://picasaweb.google.com/nettopejr/Prw#...361660098451538
Gilius Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 žádné foto tam není(nebo to máš nějak pod heslem). Fotku vložíš přes správce příloh v pravém spodním rohu ......musíš ale použít "addreply",ne "fastreply".
nettopejr Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 takto už to je lepší? nějaké tipy na kalibraci ABC? (deklinace, výškoměr) , kódy měst a ostatní nastavení? Postupně se prokousávám návodem (ang.) Ale tam není určitě vše...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se