Jakubisko Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Mame v dubnu v rodine dvoji narozeniny, tak bych chtel vyrazit nekam za kulturou. Leta uz jsem nebyl na muzikalu. Mohl by mi nekdo pomoci s vyberem? Jsem pristupny vsemu, rozhoduji dobri herci a dobra zabava. Osobne se tesim na Horackuv Kudykam, ale ten bude az koncem roku, resp. listky jsou uz stejne vyprodany az do dubna 2010. Vdaka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Jsem nenáročný a hluchý, přesto jsem z "Tří mušketýrů" odešel v poločase. Takže jestli můžu poradit, tak Tři mušketýry ne. Co obnovený Dracula? Kdybys nechtěl muzikál, ale celkem vtipné (a trochu poučné) vyprávění pana Duška, tak můžu doporučit Čtyři dohody na Lávce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Mame v dubnu v rodine dvoji narozeniny, tak bych chtel vyrazit nekam za kulturou. Leta uz jsem nebyl na muzikalu. Mohl by mi nekdo pomoci s vyberem? Jsem pristupny vsemu, rozhoduji dobri herci a dobra zabava. Osobne se tesim na Horackuv Kudykam, ale ten bude az koncem roku, resp. listky jsou uz stejne vyprodany az do dubna 2010. Vdaka! Možná téma, o kterém bych mohl vyprávět roky, a přesto mám pocit, že jsem jak šéfkuchař Pohlreich v české hospodské kuchyni. Mimo české hranice je muzikálová kvalita asi jako jídlo a vkus všeobecně. U nás UHO a UBO s oblohou, jinde solidní základ. Zkus se trefit do představení Adéla ještě nevečeřela - to je docela povedené, i když si to půjčili z filmu. Z nanídky Kleopater, 3 Muškátů, Carmen i jiných si fakt nevybereš. Chceš - li zajeď do Brna - hrajou tam Les Miserables, nebo Čarodějky z Eastwicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Pokud by jsi chtěl zvracet vřele doporučuiji Monu Lisu,i bez Bartošové,tu hrůzu s ní si už vůbec nedovedu představit Pokud by jsi chtěl strávit prima večer Divadlo U hasičů Caveman-špičkové představení, sice jsi si přál muzikál a tohle je one man show ale vskutku stojí za to Pro Lolohh-Dušek mi trochu zklamal,možná že to bylo tím, že jsem od toho tolik čekal Upraveno 26. března 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Pokud by jsi chtěl zvracet vřele doporučuiji Monu Lisu,i bez Bartošové,tu hrůzu s ní si už vůbec nedovedu představit Pokud by jsi chtěl strávit prima večer Divadlo U hasičů Caveman-špičkové představení, sice jsi si přál muzikál a tohle je one man show ale vskutku stojí za to Pro Lolohh-Dušek mi trochu zklamal,možná že to bylo tím, že jsem od toho tolik čekal Jo, Caveman je super. Já od toho nečekal nic, nevěděl jsem totiž, na co jdeme. Byli jsme i na "pokračování", Svět Toltéků. To už tak dobrý nebylo, ale viděl jsem horší divadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Ja videl cca pred rokem "Do naha" na Vinohradech. Jak nemusim muzikaly, musim uznat, ze to bylo celkem povedeny. Akorat nevim, jestli to jeste hrajou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Muzikál je kýč. Poslední dobrej byl West side story. A pak Dancer in the dark s Bjork, teda pokud se chystáš na sebevraždu nebo tak něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 dobry muzikal uz neni. byl jezis, bidnici a konec. souhlas s dadrivou. do naha je fajn. vsichni sme se nasmali. a caveman je taky vybornej. otazka je, jestli budou listky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Muzikál je kýč. Poslední dobrej byl West side story. A pak Dancer in the dark s Bjork, teda pokud se chystáš na sebevraždu nebo tak něco... Nesouhlasím,Bídníci na Vinohradech a Jesus star superstar v Aréně stály za vidění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Nesouhlasím,Bídníci na Vinohradech a Jesus star superstar v Aréně stály za vidění. Nenapadlo tě zkusit něco mimo Prahu? Doporučuji Městské divadlo Brno, každý rok má někdo z ansámblu Thalii. Letos je zajímavé představení Peklo, ze dříve uvedených a reprízovaných třeba Cikáni jdou do nebe. Viděl jsem obě a jsou opravdu dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Nenapadlo tě zkusit něco mimo Prahu? Doporučuji Městské divadlo Brno, každý rok má někdo z ansámblu Thalii. Letos je zajímavé představení Peklo, ze dříve uvedených a reprízovaných třeba Cikáni jdou do nebe. Viděl jsem obě a jsou opravdu dobrá. Brno je i My Fair Lady . Krásné melodie i dobré obsazení . Mám doma originál-nádhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se