Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj "Chronošílenci" - musím se pochlubit - nedá mi to!

Tyhle hodinky jsem si vyhlídnul již před lety a vždycky jsem si říkal, že si je jednou pořídím - tedy spíš jsem se tím jen tak pro sebe chlácholil, protože jsem na ně zkrátka před lety neměl...

Asi před třemi lety jsem vlastnil jejich menšího bratříčka - IWC Fliegerchronograph a doteď mě mrzí, že jsem se jich zbavil. Dnes jsem se konečně dočkal satisfakce, tak se s vámi o tu radost musím podělit. :)

post-2985-1238080260.jpg

post-2985-1238080283.jpg

post-2985-1238080299.jpg

post-2985-1238080321.jpg

post-2985-1238080337.jpg

post-2985-1238080357.jpg

post-2985-1238080372.jpg

Upraveno uživatelem romulada
Odesláno

Cau,

moc gratuluji, hodinky jsou to moc pekne a o znacce netreba diskutovat. Co se mi na tom ale libi ze vseho nejvic je, to tvoje splneni snu. To je super a pro me hodne motivujici, protoze ja jsem celkem snilek, ale jak je videt, kdyz se clovek snazi (samozrejme predpokladam, ze jsi na ne vydelal legalni cestou), tak se da uskutecnit hodne veci. Super ! Tak jeste jednou gratuluji! A uz me nezdrzujte letim pracovat, abych si taky nejaky ten sen mohl splnit :-).

Only.

Odesláno

Já bych si asi nezvykl na tu hodinou ručku (asi určitě), ale jinak to jsou moc zajímavé hodinky.

Pokud by to někoho zajímalo, přikládám foto kalibru. Sice je schován pod plným dýnekm, ale nazdobený je lépe, než většina konkurence pod dýnky prosklenými. Vážně krása.

A ty je alespoň nemusíš otvírat :) ;)

P.S.: Příště je vyfoť tak, aby byly vidět oboje centrální ručky chronografu, to jim pak sluší ještě více.

post-1118-1238437348.jpg

post-1118-1238437369.jpg

Odesláno
P.S.: Příště je vyfoť tak, aby byly vidět oboje centrální ručky chronografu, to jim pak sluší ještě více.

Na fotce č.3 jsou obě ručky nad sebou vidět, jde to opravdu jen z boku - shora ta spodní fakt není vidět.

Na fotce č.3 jsou obě ručky nad sebou vidět, jde to opravdu jen z boku - shora ta spodní fakt není vidět.

Teď jsem si uvědomil, jakej jsem debil - jasně, příště pustím chronograf!!

Odesláno (upraveno)

No jasně, já furt proč tuplchronograf a co že je to za ten divnej šedej stín pod stopkovou vteřinovkou a vona rychlá vlečná (taky mě mohlo napadnout, že ten čudlik na 10 nebude helioventil :D) !

Jsou nádherný ! I když musím připustit, že takovýhle věci, co se tam nedá nic přidat ani ubrat mě z n e r v ó z ň u j o u.

Už to mám - přidal bych rezervu chodu z rubu pod skleněný dýnko !! A jsem v klídku ..... :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Snad ti nebude vadit, že sem postnu foto se spuštěným chronografem. Je to totiž moc hezký pohled, na ty dvě ručky :wub:

Zdá se mi to, nebo jsou obě ručičky úplně stejné? Dají se nějak rozlišit?

Jinak jsem rád i za fotografie se zastaveným chronografem, tak je totiž majitel uvidí nejčastěji.

Odesláno

Zdá se mi to, nebo jsou obě ručičky úplně stejné? Dají se nějak rozlišit?

Ručičky jsou na chlup stejný-proto není ta spodní shora vůbec vidět. Myslím, že odlišení vlastně ani není potřeba-když člověk zmáčkne tlačítko na "desítce", první ručka se zastaví na uběhnutém čase, druhá se oddělí a pokračuje v měření.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...