maxs Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Zenith predstavil zmeny v kolekcii pre rok 2009. Väčšinou sa jedná o kozmetické zmeny kolekcie z roku 2008, ale pribudli aj nové modely a komplikovanejšie kalibre. Do Multicity pridali budíček -El Primero 4046 a pribudli hodinky s fázou mesiaca a slnka EP 4047.Vintage kolekcia tu už bola spomenutá a jedná sa v podstate o prvé El Primero z 1969 roku. New Vintage 69 bude v predaji len počas roku 2009 a iba v obmedzenej sérii. Zmeny sú aj na oficiálnej stránke, kde sú ďalšie fotky a podrobné informácie: http://www.zenith-watches.com/ No a Thierry má nový imidž
Karlos Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Na některých kouscích mi ty změny přijdou tak trochu jakoby směrem k Číně
maxs Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Na některých kouscích mi ty změny přijdou tak trochu jakoby směrem k Číně Mal by si zvážiť svoje ďalšie pôsobenie na tomto fóre, prípadne okamžite zrušiť registráciu
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Mal by si zvážiť svoje ďalšie pôsobenie na tomto fóre, prípadne okamžite zrušiť registráciu No, ale "komplikace" den a noc, to je teda síla.
skalis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Panove (maxsi obzvlast), omlouvam se prehnanou expresi, ale tohle je fakt hruza. Jedinou vyjimkou jsou ty damske? bile s mesicni fazi na bilem aligatorovi. Na zenske rucce musi bych uchvatne. Ostatni mi prijde cim dal tim vic jak od kolotocu. EDIT: Je to skoda, protoze stroje maj uchvatny. Stacilo by dat jim decentni nevtiravy kabatek a davy by silely. Zadni pruhled na krasny strojek by byl mnohem lepsi nez tenhle exhibicionismum na ciselniku. A do toho jeste ty GMT zony do spiraly... Upraveno 26. března 2009 uživatelem skalis
cali Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 jedine pozitivum je to retro, v oceli by som ho asi na ruke zniesol.... ten zbytok ... no jak pisete, nema zmysel sa opakovat.
maxs Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 No, ale "komplikace" den a noc, to je teda síla. Teda ja som to pochopil ako komplikáciu mesačnú fázu a k tomu sa mení aj deň a noc.Nie len otáčajúci sa kotúč so slniečkom a mesiačikom, ale vylepšené Moonphase. Alebo?
maxs Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Tu máte teda ešte relatívnu sucharinu pre suchárov. Dá sa tu nastaviť hromadné ignorovanie členov?
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 (upraveno) Teda ja som to pochopil ako komplikáciu mesačnú fázu a k tomu sa mení aj deň a noc.Nie len otáčajúci sa kotúč so slniečkom a mesiačikom, ale vylepšené Moonphase. Alebo? No já nevím, nějak si neumím představit jak by to fungovalo. Upraveno 26. března 2009 uživatelem mechano
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Tu máte teda ešte relatívnu sucharinu pre suchárov. Dá sa tu nastaviť hromadné ignorovanie členov? Hromadné ignorování je přeci vpravo nahoře. Červenej čtvereček s křížkem.
maxs Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Hromadné ignorování je přeci vpravo nahoře. Červenej čtvereček s křížkem. Musím priznať, že som zvažoval aj túto možnosť. Potom som si uvedomil,že jednoducho nemáte vkus.Já áno, vy nie
jorix Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Musím priznať, že som zvažoval aj túto možnosť. Potom som si uvedomil,že jednoducho nemáte vkus.Já áno, vy nie Ač s hlubokým respektem k výše uvedeným nevkusníkům, musím Tě tu podpořit! Ty Primerosky jsou prostě parádní, žádná usedlá, nezajímavá, obyčejná, laciná, obleková, nic neříkající a nudná klasika (jako např. ty poslední Elitky, že?) !
M916 Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Musím priznať, že som zvažoval aj túto možnosť. Potom som si uvedomil,že jednoducho nemáte vkus.Já áno, vy nie jasně, maxsi, když stavěli Eifelovku, taky většina místních tvrdila, že je to nevkus... houby nevkus, jen zúžené obzory, nedej se! ovšem - že bych se sám ztotožňoval se všemi novinkami Zenith, raději mlčím Ale ty Vintage uprostřed, to je paráda, pro mě úplně ideální hodinka, konečně i něco pro staromilce
cigi Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 (upraveno) Tedy, bez urážky a upřímně, vyjma toho usměvavý** šviháka (asi jsem ** včír na srazu přehlínul) je to bída, co mi silně evokuje sovětský vkus, a není to hvězdou. Ještě snad ty jednoduchý elite jsou nad chvějící se laťkou ...... bohužel si budete muset za hvězdičky doplnit h a o. Nehraje si ňákej moderátor s forem víc do hloubky, než potřeba? Upraveno 1. dubna 2009 uživatelem cigi
PhoeniX Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Tu máte teda ešte relatívnu sucharinu pre suchárov. Dá sa tu nastaviť hromadné ignorovanie členov? Člověče, ty jsou přeci nádherný. Asi jsem pedigree.
maxs Odesláno 1. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Člověče, ty jsou přeci nádherný. Asi jsem pedigree. No asi . Nie sú nádherné.Sú normálne,normálne.Nič viac.Za tie prachy by som nechcel normálne hodinky.Chcel by som viac. Na chronomagu sa stalo dogmou presvedčenie, že hodinky majú vyzerať fádne a nezáživne. Občas sa to tu nazve "jednoduché". Často mám pocit, že tu máte klapky na očiach. Tu je ideálny dizajnérsky prístup ku kolekcii v roku 1998 mierne zväčšiť subciferník, v roku 2002 ** vrátiť na pôvodnú veľkosť a v roku 2009 zmeniť zakončenie hodinovej ručičky.
gougy Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 No já nevím, nějak si neumím představit jak by to fungovalo. Tohle by mohlo napovědět;)
mechano Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Tohle by mohlo napovědět;) Asi jsem tupej ale nic mi to nenapovídá.
maxs Odesláno 1. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 (upraveno) Asi jsem tupej ale nic mi to nenapovídá. Na tom obrázku je ukazovateľ v stave prechodu noc-deň a zobrazuje aj mesiac vo fáze krátko po splne. To je moja predstava, ako tá vec funguje. Cez deň sa preženie slniečko z "východu" cez vrchol na "západ", teda dráha slnka. A v noci vidím fázu mesiaca. Cez nejaký excenter by to snáď šlo. Asi. Alebo aj nie. Občas sú možné aj neočakávané veci. Napr. CZ:SK - 1:2 :goof: Upraveno 1. dubna 2009 uživatelem maxs
mechano Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2009 Na tom obrázku je ukazovateľ v stave prechodu noc-deň a zobrazuje aj mesiac vo fáze krátko po splne. To je moja predstava, ako tá vec funguje. Cez deň sa preženie slniečko z "východu" cez vrchol na "západ", teda dráha slnka. A v noci vidím fázu mesiaca. Cez nejaký excenter by to snáď šlo. Asi. Alebo aj nie. Občas sú možné aj neočakávané veci. Napr. CZ:SK - 1:2 :goof: No, a v hodinkách je malej skříteček a vždycky když se vzájemná poloha Slunce a Měsíce změní, tak vezme štěteček a přemaluje ten obrázek. A fotbal? Přece se naši chlapci nebudou unavovat? Potom by jim to u nich v práci už tak nešlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se