Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 4. 5. 2026 v 23:43, Frostie napsal:

4.322 Kč od 9 dárců - stav 4/5/26 - 23:45 hodin

9.605 Kč od 10 dárců - stav 5/5/26 - 23.45 hodin

Celkově vybráno zatím: 13.927 Kč. To jsme za dva dny cca na polovině. Ale i tak díky.

Odesláno
V 4. 5. 2026 v 23:43, Frostie napsal:

4.322 Kč od 9 dárců - stav 4/5/26 - 23:45 hodin

@bedan a ostatní, po dnešní návštěvě zástupce výrobce  a servisního technika bylo nakonec rozhodnuto, že se vozík opravovat nebude. Argumenty:

1. oprava vozíku s nejistým výsledkem nemá cenu, jelikož náklady na opravu výrazně převyšují zbytkovou hodnotu vozíku. Trvanlivost opravy by byla maximálně 4 měsíce a byli bychom tam, kde jsme teď.

2. bylo doporučeno zakoupit vozík nový, s pevnější konstrukcí a jen nepatrně dražší, než by byly náklady na opravu.

Jedná se přesně o tento:

https://www.vozikyskutry.cz/elektricke-invalidni-voziky/elektricky-invalidni-vozik-s-prislusenstvim-akcni-set-puma-id320

Budete prosím od té dobroty a pomůžete mi s tím? Předem díky moc!

• Like 2
Odesláno

Jinak ještě malý dovětek: vaší pomoci si moc vážím a jsem rád za jakýkoliv příspěvek. Moje pozice určitě není i tak dobrý nebo alespoň něco. Jen jsem prostě z celé situace tělesně i psychicky s odpuštěním v hajzlu... 😞

Prosím o prominutí!

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

@nazdarhodiny rozumím, už se o tom vyjednává s dodavatelem, zítra odpoledne by jej měli přivézt na ukázku a případné doseřízení. Mockrát díky!

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

data k 6/6/2026 - 5.000 Kč od 8 dárců

celkem vybráno: 18.927,- Kč

Opakované velké díky všem!

Odesláno

data k 7/5 od 0 dárců - 0 Kč

stav nezměněn, vybráno: 18.927,- Kč

Odesláno

Přispěvek poslán.

Chtěl bych apelovat na všechny členy fóra: osobně se neznáme, ale jsme komunita a je nás tu hodně. Utrácení peněz za hodinky nám jde, pojďme tentokrát dát peníze do něčeho mnohem víc smysluplnýho a pomoct našemu kolegovi. Myslím, že to fakt stojí za to!

Good luck, Frostie, jsi borec!

• Like 4
Odesláno

Hoši,

díky moc všem za vaši snahu a ochotu. Včera jsem vyúčtování nedával, nepřišlo nic. Dnes je to již v pořádku, vaše příspěvky chodí, před půlnocí předložím obvyklé vyúčtování.

Díky, Frostie

Odesláno

Stav k půlnoci 9/5/26 - 10 dárců - 10.683,91 Kč

Celkový stav: 29.610,91 Kč

Pořizovací cena repasovaného vozku s příslušenstvím a zárukou 12 měsíců - silnější baterie + přední a zadní osvětlení +vyztužený podvozek, plná kola = 42.396,- Kč

Velké uznání a díky všem dárcům!

• Like 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...