Viktor Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Průměr pouzdra 40 mm, strojek ETA 2892, dop. cena 1380 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Napdá mě jediné slovo: nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) Průměr pouzdra 40 mm, strojek ETA 2892, dop. cena 1380 EUR Jsou hezke, ale az prilis je tam videt inspirace u master control od jlc ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Mně spíš připomínají ciferníkem Eterny Big Date s IWC číslama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) Mně spíš připomínají ciferníkem Eterny Big Date s IWC číslama unioni přeci také dělají bigdate na trojce, ale ty nejsou tak vymazlené jak ty v prvním příspěvku (pěkné hodinky) Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 datum chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 mame obrazok zadnej casti hodiniek? ak su bez priehladu tak zacinam setrit ... myslim to vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Průměr pouzdra 40 mm, strojek ETA 2892, dop. cena 1380 EUR Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Je to moc pěkná vyvážená, klasika. Škoda.že nejsou o trošku větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 nech sa divam jak sa divam s tymi inspiraciami to nebude tak strasne su to okruhle oblekovky s rucickami nic viac nic menej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Velmi pěkné oblekovky, absenci datumovky vidím spíše jako +, nějaká decentní vteřinovka by jim slušela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Nove i se svetlym cifernikem. Union Glashutte Noramis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Tohle jsou opravdu krásné oblekovky. Doufám, že si je někdo koupíte a pořádně nafotíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Škoda, že tam není vteřinovka, pak bych se neudržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Více než s bílým číselníkem se mi líbí s černým a jako obvykle v mém případě na kovu. Vzoreček zdroj http://watch-happening.blogspot.com/2009/1...te-noramis.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Více než s bílým číselníkem se mi líbí s černým a jako obvykle v mém případě na kovu. Nechci psát takové to áááááách ty jsou, ale u těch na kovu co postnul Snow musím: "Aááááááááách ty jsou"..nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Je to taková luxusnější varianta Seiko Spirit. Líbí se mi ;-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rinaldino Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 slušný oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 verze s černým ciferníkem a na kůži se mi líbí víc. Ovšem postrádám vteřinovku! A za mě, první co mě napdalo, ještě před tou vteřinovkou - UNION Glashutte/SA- kdyby bylo malinko decentnější... nebo to tak působí jen na těch fotkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Raději bych jako první věděl, kolik je hodin, než že moje hodinky vyrobili v UNION. Škoda, že si tím detailem podělaj i takovouhle klasicu. Je to úskalí, nejde myslím ani tak o to, jak je nápis velký, ale jak je čitelný. Prim je na tom líp, prostě protože to jeho olbřímí logo je nečitelný Jinak jsou ty bicolory opravdu působivý, ty šedivky nějaký nudný. Upraveno 16. října 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se