Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chlapi.  Mám Navitimer 41 mm a zápěstí o obvodu 18 cm. Poslední dobou mi vrtá hlavou, jestli jsem neměl raději vzít 43 mm, nebo dokonce 46 mm, i když ten už je vzhledově trochu jiný model.  Myslíte, že je 41 mm na 18cm zápěstí už moc malá velikost?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 19 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Mas pocit, ze je lidi malo obdivujou, kdyz s nima mavas z okynka jo?😀

Ne, to mě nenapadlo 😀. Já ji natáhl kvůli focení, aby to bylo trochu zdaleka 😀

Odesláno (upraveno)

Je to perfektni velikost. S 18cm rukou byly moje nejlepsi hodinky 36mm, byt to uz nekomu mohlo prijit maly. Bud rad za to co mas.. kdyz odstavaj nozky pres ruku, je to nehezky.

Upraveno uživatelem Micey
  • Dát hlas 2
Odesláno

Nádherné hodinky, já bych je zkusil dát na gumu a nějaký nato - ale to je asi mnou, nemám rád hodinky na kovu 😄  Velikost podle mého sedí jak prdel na... Si někde vyzkoušej větší a máš porovnání hned. Stejně ti to bude hlodat v hlavě. Chronobundus je strašná mrcha - pořád chceme něco jinak 😛 

• Like 1
Odesláno

To je možný. 😄 Asi to moc řeším, ale nějak mi to pořád vrtá hlavou. Když se na ně koukám, říkám si, že větší by seděly taky například 43mm nebo dokonce 46mm, ale zase mám průměrnou velikost zápěstí 

Odesláno

hele vypadá to dobře, na tvoji ruku ideální velikost, to asi můžeme zhodnotit ... ale co to ego, s tím ti nikdo nepomůže tady ...

Mimochodem jestli je kvůli tomu zapotřebí zakládat nový vlákno

Odesláno
před 4 hodinami, Lukyn77 napsal:

hele vypadá to dobře, na tvoji ruku ideální velikost, to asi můžeme zhodnotit ... ale co to ego, s tím ti nikdo nepomůže tady ...

Mimochodem jestli je kvůli tomu zapotřebí zakládat nový vlákno

Vůbec, ego si s hodinkami nehoním. Jsem tu celkem nový, tak jsem nevěděl, zda založit nový vlákno nebo pokračovat ve svém vlákně, které ale je o něčem úplně jiném. 

Odesláno

Když je budeš nosit na oceli, mohl bys klidně mít 43, na kůži, nebo corduře už záleží na délce nožek a tvaru ruky. Ale jsou parádní, tak neřeš a užívej si je.🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Dej je na kůži ! Ale ne na lesklou , zelenou , černou , tmavě hnědou …. Jinak  41 je výborná velikost ! Ještě dokážou zajet pod rukáv košile ✌️

Odesláno

Za mňa veľkosť akurát a možno naopak by 43 mohlo byť už moc, ale ono je to veľmi individuálne. Niekto chce aby boli hodinky dominanta na ruke, niekto má rád decentnejšie.

Sám mám ruku 18,5 cm a hodinky bez lunety vyberám okolo 38-40 mm.

Odesláno

S rukou 18 cm v pohode unosis vsetko od 36 do 44 mm, zalezi vsak od tvaru ruky a od modelu hodiniek. Treba vyskusat 43mm a uvidis sam. Ja mam ruku 18-18,5 cm, chvilu som nosil Breitling Superocean heritage 46mm a bolo to v pohode. Dnes nosim 42mm verziu a tiez je to v pohode.. nosim Avenger II 43mm chronograph a je takisto super. Takze neries teoriu, chod k AD, vyskusaj si 43mm a budes vedet😎

Btw, foto 46mm SOH na mojej ruke.  Ano su vacsie, ale nebol to uplny extrem. Pravda vsak je, ze 42mm su o mnoho pohodlnejsie. 

• Díky 1
Odesláno

Je pravdou, že jsem měl vyzkoušet jiné velikosti, jinak ta velikost 41mm vypadá v zrcadle nebo z dálky dobře, jen, když se dívám na ně z 20-30cm kvůli času, tak se mi zdají malé 😀. Ale fakt jen z blízkosti. Mám je měsíc a doufám, že mě to časem přejde

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...