lukassob Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Omega představuje nové Speedmaster 38 ve velikosti 38 mm s automatickým strojkem. Více zde: https://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/speedmaster-38-mm/the-collection/product https://www.fratellowatches.com/hands-on-new-redesigned-speedmaster-reduced-hands-on-omega-speedmaster-38/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tenglis Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Chápu to dobře, že ta černá verze je jenom bez data?
SUZUKIGSXR Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 1 hodinou, lukassob napsal: Omega představuje nové Speedmaster 38 ve velikosti 38 mm s automatickým strojkem. Více zde: https://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/speedmaster-38-mm/the-collection/product https://www.fratellowatches.com/hands-on-new-redesigned-speedmaster-reduced-hands-on-omega-speedmaster-38/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stávající trend "stanu se menším a ještě menším, až budu nejmenším na celém světě" mi moc nechutná. 2
Flipik Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Jediné co dává smysl je WR 100m, cenu 160k snad ani nemá cenu komentovat. 2
Funthom95 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna specifikace kompletně odpovídají olympijským (paraolympijským) cortinám (nepřekvapivě); proč to píšu - za mě 38mm průměr a téměř 15 mm výška je jen složitě nositelná. Ty hodinky jsou prostě příliš vysoké. Někomu to možná vadit nebude, mě ty proporce prostě vůbec neseděly. 5
Lukyn77 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 1 hodinou, SUZUKIGSXR napsal: Stávající trend "stanu se menším a ještě menším, až budu nejmenším na celém světě" mi moc nechutná. tak tohle je snad jiná písnička ... je to jen aktualizace ještě nedávno vyráběných hodinek, rozhodně nesahají do šedesátek. No a tvůj výrok nesedí ani ve druhém stěžejním rozměru a to je tloušťka, tam se evoluce neděje 1
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Rozhodně změna k lepšímu. To dřívější pořezaný pouzdro s šišatýma subciferníkama, navíc doražený romány na ciferníku se nedalo nosit...Jsou to chronografy a cca 15mm je v pohodě. Mít 13mm jak 42mm tak je nikdo nekupuje Černá bez data jasná volba. 1 1
Sašoděj Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Proč by nikdo nekupoval ty hodinky, kdyby měly 13mm na výšku? Já bych je právě vzal hned. Mně naopak nevyhovují velké hodinky. Na mém 15 cm zápěstí vypadají směšně. Ale ta nesmyslná výška mi strašně vadí... 2
tikzot Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Za mě jsou fakt hezky, ale maximálně disproporční, ta výška 14.25 je na 38mm fakt nesmysl. Škoda, mít právě těch 13 cca vzal bych je hned i za tu vyšší cenu. Takhle zase nic 2 1
Emiliano Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Kdyby tam dali manuální strojek, tak by se jim tu výšku asi podařilo snížit. Škoda. 1
Ondras_CZ Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Amen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno středa v 11:48 Nahlásit Odesláno středa v 11:48 (upraveno) před 2 hodinami, Sašoděj napsal: Proč by nikdo nekupoval ty hodinky, kdyby měly 13mm na výšku? Já bych je právě vzal hned. Mně naopak nevyhovují velké hodinky. Na mém 15 cm zápěstí vypadají směšně. Ale ta nesmyslná výška mi strašně vadí... Myšleno naopak...pokud by 42mm i 38mm měli 13mm tak věřím, že by velká většina brala 38mm hned a ještě ušetří desítky tisíc, než kupovat klasické Moony..."možná"... Upraveno středa v 11:49 uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno středa v 11:53 Nahlásit Odesláno středa v 11:53 před 2 hodinami, tikzot napsal: Za mě jsou fakt hezky, ale maximálně disproporční, ta výška 14.25 je na 38mm fakt nesmysl. Škoda, mít právě těch 13 cca vzal bych je hned i za tu vyšší cenu. Takhle zase nic chce to zkusit...tím, že je to pouzdro víc vajíčkovité něž 42mm, tak se víc "zapustí" do zápěstí....já už moc nedám co je psáno, radši vyzkouším a pak jsem příjemně překvapen Vyzkoušeno na Cortina verzi.
Axel Odesláno středa v 21:08 Nahlásit Odesláno středa v 21:08 Klasický Speedy jsou docela velký hodinky, tahle řada smysl rozhodně dává, nikdy jsem ale úplně "nepřekousnul" pozici subdialu, jsou moc roztáhnutý k okraji. Chápu, že to je konstrukční problém podobného ražení jako u Zenith El Primero, kde se pro změnu překrývají.. Jinak k nim nemám výhrad. Naživo vypadají moc dobře, obzvlášť potom červené jsou parádní! (viď, Jardo? @Jeronimo ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Jeronimo Odesláno čtvrtek v 05:46 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:46 (upraveno) Červené byly nej... Marlboro a Ferrari Tyto původní mají výšku 12,3 mm a cekově na menší ruce jsou proporčně moc fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 05:49 uživatelem Jeronimo 10
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se