Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prijemne rano kuciii ;-) .... Jj pekne takove to bylo, diky a tesim se na vsechny zase priste ;-)

Odesláno

Koukám, že na fotce, jejíž pořizování jsem bohužel propásl, chybí sbírka Tondových parádních kapesních hodinek.

Jo a příště si beru brejle a stovku žárovku , kterou tam namontuju na dobu naší "schůze".  :P

Odesláno

Koukám, že na fotce, jejíž pořizování jsem bohužel propásl, chybí sbírka Tondových parádních kapesních hodinek.

Jo a příště si beru brejle a stovku žárovku , kterou tam namontuju na dobu naší "schůze".  :P

Čau pánové, škoda že jsem nemohl pít. Jinak souhlas s Michalem. Chtělo by to lepší osvětlení a asi si taky vezmu lupu, už taky prd vidim. :eek:

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Já jsem určitě pro. Zrovna mám na cestě dva kusy, kterými bych se mohl pochlubit. Jedny teda půjdou rovnou na ozdravnou kůru k Tondovi, ale možná je dokáže resuscitovat v knajpě na stole :)

Ohledně termínu je to jako vždycky, já preferuji pátky, ale klidně se přizpůsobím dni v týdnu.

Odesláno

.... aaa takze tu mame tri co by souhlasili, tak dame tri terminy a bude se videt...reknete i tem okolo sebe, co sem tolik,naprijdou, dam vedet M916 ;-)

teminy 10 / 17 / 24 rijen ;-)

...jak dame do kupy termin, kdo zajisti REŠTIKU ;-) ?

Odesláno (upraveno)

Ještě přichází v úvahu pondělí před státním svátkem, jestli si teda všichni neudělaj prodlouženej víkend. Já budu určitě v Libu.

A co s hospodou? V tý pakáži mi chutná jak pivo, tak jídlo, ale světla je fakt málo..

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Já na ten prodloužený víkend jedu určitě pryč.

Pátek je pro mě v pohodě, když nemám děti na víkend, a když jo, tak bych to taky zkusil nějak udělat.

Pakáž je dobrá, vezmu s sebou žárovku, jak jsem říkal :-)

Odesláno

osvetleni a hospoda jasny, patek tez, tak Michal zjisti jak ma ci nema deti a zacne ktery patek bude ok ;-) .... co Vy na to?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...