Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 1. 2016 v 8:29, Horhe napsal:

U mě taky ráno nepřipadá v úvahu, ani v tejdnu, ani o víkendu.

A už jsi je aspoň škrábnul?

jak se tady říká "kancldiving" mno..je tam..! jak se o ty vaše nádhery vůbec staráte? mám je měsíc a pomalu přichází na řadu čištění, leštění, údržba, atd..potřebuji rady hehe..

Odesláno
  V 6. 1. 2016 v 15:28, hbj napsal:

jak se tady říká "kancldiving" mno..je tam..! jak se o ty vaše nádhery vůbec staráte? mám je měsíc a pomalu přichází na řadu čištění, leštění, údržba, atd..potřebuji rady hehe..

nějak bych to nehrotil, kup si jemnej kartáček na zuby a jednou za čas pod vlažnou vodou vydrbej s trochou mejdla. Hlavně si nejdřív dotáhni korunky.

Odesláno

ok, to pak probereme u piiiva..bych potreboval, aby nekdo dotahnul korunky me - nejlepe na ucet hehe..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já joo. Můžu kdykoliv v týdnu a pá - so  22.-23.1.16 a 5.-6.2. atd víceméně prostě každý druhý víkend (když nemám u sebe děti).

Nicméně takový čtvrtek by nebyl marný taky, že by mohl přijít třeba Jirka M916.

Odesláno

jsem tez pro nejaky ctvrtek, jenom ne ten nasledujici, protoze to jsem mimo CR :-) ...

Odesláno

No tak jo,klidně to můžem udělat ve čtvrtek!

Je otázka kolik přijde lidí a v kolik začnem když půjde 99% lidí druhej den do háku....

Zatím minisraz ve třech?

Odesláno

no čtvrtek nic mooc.. jedině nějaká opravdu rychlá akce.. jinak mám našlapaný skoro všechny víkendy až do bůh ví kdy.. :frusty:

Odesláno

Tak ať navrhne nějakej termín M916, kdy by se mu to hodilo. Pokud by se mu to v nejbližší době nehodilo vůbec, uděláme sraz zase nějakej pátek, nebo sobotu, co?

Jinak mám zas něco na cestě  :suicide_anim:

Odesláno

Tentokrát nic extra, ale zase žádnej lowend - švýcar, safír s AR, titan, karbonovej cifr, daydate, zatím jsem je na fóru neviděl

Odesláno

Jirko Jirko, u tebe ta choroba jenom roste :) .... tak to asi klapne toho 5.2.2016...neeee? :):):)

Odesláno

Takže nějaký závěr?Jelikož se M916 nevyjádřil tak bych to viděl na pátek nebo sobotu?Toho 5.2-6.2?

Odesláno

Kluci, díky za to, že na mě myslíte. Pokud byste chtěli někdy jít na pivko nějaký den mimo pátek-neděle, rád přijdu. Čtvrtek kromě 11.února můžu kdykoli, nevím o ničem, co by mě v tom bránilo. Třeba hned 4.2. a vy můžete pokračovat až do šestého...  :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...