michalval Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Asi by to chtělo tu rezervačku, aby tam bylo místo, ne? Já teda budu ten šikovný. Jaký čas? 18:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 18tá akorát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 za mě taky ok.. stejně zas dorazím pozdě jak se znám..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Rezervace zařízena:PUB Liberec, v Pražské ul. jako skoro vždy.Pátek 13.5. 16 od 18:00 hod stůl vpravo až úplně vzadu na jméno pan Chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 ok píši si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Pardon, že vám sem do toho lezu, budu jen projíždět a v Liberci přespím ze čtvrtka na pátek. Kdyby někdo chtěl zajít s cizincem na pivo, prosím SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Já teda s největší pravděpodobností šestou nedám, uvidím. Pardon, že vám sem do toho lezu, budu jen projíždět a v Liberci přespím ze čtvrtka na pátek. Kdyby někdo chtěl zajít s cizincem na pivo, prosím SZ. Škoda, čtvrtek nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 V pá stíhám až po sedmý, tak tam na mě pěkně počkejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Ahoj ve spolek, ač nerad, ale dnes to nedám, tak si to užijte a já priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 ja jsem v práci do šesti nakonec, takže to vidím na sedmičku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Ahoj ve spolek, ač nerad, ale dnes to nedám, tak si to užijte a já pristeLáďo, čéče...tak vem milou s sebou ať se můžeme podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Já budu v práci tak do pěti (snad když se nic už nestane) takže já bych na 6 chtěl přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Ja buď šestka, nebo těsně po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Na +-šestku to zvládám,ale odjezd dnes plánuju dřív....jen upozorňuji pro případné zájemce o Bembeg taxi.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 vyrážím! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Tak si dejte jedno na mně kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Sraz byl výbornej. Moc rád jsem vás všechny viděl.Tvůj rum byl taky dobrota Honzo.Doufám, že těm, co zůstávali až do konce není moc šptaně (že jsem první, kdo sem v deset hodin píše). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) rozměrem nejmenší hodinky na srazu, nikoliv však svým dojmemTeď budu mít pár dní zamotanou hlavu...není černá jako černá, ale tyto dvě patří mezi ty nejčernější Upraveno 14. května 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Byl to obzvláště vypečený večírek, díky všem za účast. Dotáhl jsem asi kolem pětky, ale nic jsem neztratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Hadi, to já jsem od šesti v práci :-D Ale domnívám se, že můj výkon asi neodpovídá ideálům dobrého pracovníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se