www.aljancic.com Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Zdar, rád se zastavím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Jojo budu tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 zdar, nedorazím, jedu se koupat k moři.. užijte si to..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 zdar, nedorazím, jedu se koupat k moři.. užijte si to..!tvl ty si furt jezdíš po dovolenejch, chodíš taky někdy do práce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Super, píšu si,budu se těšit pánové!Víme místo a čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Co pub? Nebo jinej návrh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Vypadá to, že konečně dorazím edit: PUB dobroš Upraveno 19. října 2017 uživatelem mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 já jsem tady právě byl zavřenej rol a půl..! a teď konečně na to seru, beru děti a jedu k vodě..fak off všechno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Za me PUB v poradku. Je otázka, jestli pujde i Jerry.Ten chtěl jestli bych nemohl namrskat fotky z moji moto dovolene na flashku, s tim, ze by vzal tablet a na tom by se daly prohlednout... Co vim, tak zajem mel o to jen on, tak at se zbytecne netridim s fotkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Zdar, já bych se také s dovolením připojil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 PUB je o.k. a mají stůl pro deset kousků,nebo kolik nás vlastně bude!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 twe, sraz po sto letech se sto lidma a ja jsem v kopru..dik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Víš jak to je. Pak zas bude mít Michal děti, pak zas nemůžu já měsíc... Zkusíme domluvit nějakou vánoční besídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 PUB je ideál. Zahuleno tam už nebude (bohužel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Vy lumpové, kdo koupil ty brajtle od guzmice? Tipuji to na bembega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Brajtle putujou na mou ruku:-)Jsem ovsem zvedav jak padnou na me male zapestNa srazek je donesu. Upraveno 19. října 2017 uživatelem Fany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Tak to gratuluji :-) Už se na ně těším... Já zase vezmu zlaté gazely od Rada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Máro,jak si přišel na mou osobu...z mého pohledu všechno špatně, Quartz,digitálky a k tomu všemu Breitling.To bych na ruku nevzal!:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 (upraveno) No jo, pak mi došlo, že ty pro baterku asi ne-e...když ty tu pořád vystavujes, že koupíš nějaké staré chrono hujdy... A já je na ruce rád zkusím :-) Upraveno 20. října 2017 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Rezervace provedena, pátek 27.10. The PUB 19:00 stůl číslo 15. U toho jsme ještě nebyli, je to na druhou stranu, než záchody. Pokusím se tam být trochu v předstihu. Je to stůl snad pro 10, snad se vejdem, nic většího nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se