PetrLBC Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Ja mohu doporučit pana Kodýtka, viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39284-hodinar-liberecko/page__p__605925__hl__kod%C3%BDtek__fromsearch__1#entry605925 Dělal mi Omegy a supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Drazí Liberečtí a Jablonečtí, můžete mi prosím doporučit dobrého hodináře na opravy kapesních hodinek v našem okolí? Prolezl jsem to tady na fóru Chronomagu dle svých nejlepších schopností, ale žádného nenašel... Vratislavický Werner dobrý na kapesní a velké stroje, ale má do jara plno. Na náramkové pak p. Kodýtek v Lbc ve městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kreuzdorf Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2011 O tom vím, to je pan Werner. Letos mi ho už někdo taky doporučoval. Kdysi dávno jsem měl u něj na opravu jedny náramkové hodinky a měl jsem z toho takový divný pocit. Žádný konkrétní problém nebyl, jenom takový divný pocit. Ale to bylo už dávno (určitě víc jak před dvaceti lety). Za tu dobu se mohl klidně hodně zlepšit, nebo tenkrát prostě jenom neměl svůj den (nebo vlastně měl...). Dvacet let je dost dlouhá doba u každého... :-D No nevím, já u něj zrovna mám další vintage kousek na vyčištění a promazání. Bez keců, že jsou to starý hodiny atd., spíš mi přišlo, že je rád, že nenesu jen quarzky na výměnu baterky. A cena, pro mě nepochopitelných 300-500 Kč, nevím jak dlouho trvá rozebrání, vyčištění a složení hodinek, ale za hodinu se to asi stihnout nedá... Zkoušel jsem i jiné hodináře v Lbc a zatím mě to tady sedlo nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Co mezi svátkama v Liberci na pivo? Kromě pondělka je mi to fuk. Přidá se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Co mezi svátkama v Liberci na pivo? Kromě pondělka je mi to fuk. Přidá se někdo? Ja bych na par kousku zasel, ale makam jako ondon do 30toho kazdy den. Aůe v pate 30teho v podvecer by to snad slo, mrknu, jak mam sluzby a pokusim se vymenit (no ty vole, to bude zajemcu o vymenu sluzby, uz vidim, jak se perou:-)) a dam sem jeste zitra vedet, ale musime to vybrat nekde v centru, bo musim v 22.15 na bus v Moskevsky. No, snad by to mohlo vyjit, stejne jiny den pro me neprichazi v uvahu a patek je navic vsech ridicu svatek :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Chlapi, tady se resi srazy, je zde vlakno i na servisy a hodinare, ale nevadi, jen, ze se pak mota :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Co mezi svátkama v Liberci na pivo? Kromě pondělka je mi to fuk. Přidá se někdo? Můžu ideálně v úterý a velmi decentně i středu,druhý den ráno jedu.Jindy ne.Takže hlasuji pro úterý!Ale opět bez přírustků,zřejmě nějakou dobu setrvalý stav!:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Já jak jinak ano, víceméně kdykoliv! V pátek chci odjet z Lbc, tak třeba to úterý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 OK, sice v úterý jedu k fotroj pro nadílku a nevim kdy se vrátim, ale kolem sedmý už bych měl bejt doma a dostatečně žíznif. Takže asi bychom mohli střihnout stůl v Plzeňce DOLE, né v tom bukvičáckym patře jak posledně... takže seznam:1. Horhe, mmoobbyy, Legacy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 OK, sice v úterý jedu k fotroj pro nadílku a nevim kdy se vrátim, ale kolem sedmý už bych měl bejt doma a dostatečně žíznif. Takže asi bychom mohli střihnout stůl v Plzeňce DOLE, né v tom bukvičáckym patře jak posledně... takže seznam: 1. Horhe, mmoobbyy, Legacy... Utery spatenka:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 OK, sice v úterý jedu k fotroj pro nadílku a nevim kdy se vrátim, ale kolem sedmý už bych měl bejt doma a dostatečně žíznif. Takže asi bychom mohli střihnout stůl v Plzeňce DOLE, né v tom bukvičáckym patře jak posledně... takže seznam: 1. Horhe, mmoobbyy, Legacy... Takže opět jen tradiční 3+bady? souhlas,tomu patru dali ránu a označení bukvičácké je vskutku trefné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 1. Horhe, mmoobbyy, Legacy, michal_45, ... toz ja bych teda taky dosel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 1. Horhe, mmoobbyy, Legacy, michal_45, ... toz ja bych teda taky dosel ... super,tak už je to skoro jako 4 z tanku a pes!Jen mi nechte,prosím,volná 2 místa na lavici,ať se má pes kde stočit a ležet.Horhe,budeš mít možnost zamluvit stůl v rohu pod okny,nalevo či napravo,to je fuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Zamluven rohovej stul pod oknem vpravo 19:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Zamluven rohovej stul pod oknem vpravo 19:00 Bravo!Jako vždy dokonalá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 motivační mizerné foto z posledního mikrosetkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) Ja bych na par kousku zasel, ale makam jako ondon do 30toho kazdy den. Aůe v pate 30teho v podvecer by to snad slo, mrknu, jak mam sluzby a pokusim se vymenit (no ty vole, to bude zajemcu o vymenu sluzby, uz vidim, jak se perou:-)) a dam sem jeste zitra vedet, ale musime to vybrat nekde v centru, bo musim v 22.15 na bus v Moskevsky. No, snad by to mohlo vyjit, stejne jiny den pro me neprichazi v uvahu a patek je navic vsech ridicu svatek :-). Utery spatenka:-( 1. Horhe, mmoobbyy, Legacy, michal_45, ... toz ja bych teda taky dosel ... super,tak už je to skoro jako 4 z tanku a pes!Jen mi nechte,prosím,volná 2 místa na lavici,ať se má pes kde stočit a ležet.Horhe,budeš mít možnost zamluvit stůl v rohu pod okny,nalevo či napravo,to je fuk? Bravo!Jako vždy dokonalá práce! Tak to se zase dostanu do prdelky, bo makám jak šroub, aby cikáni měli na dávky, chlast a drogy. Škoda, že nevyšel pátek 30tého. Tak snad není všem dnům konec, no. Deset kousků bych dal. :-( Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Tak to já 10 teda ne! Nesmuť,příště to vyjde!30.za sebe už nemůžu,takhle narychlo to vždycky někdo ods..e!Chodíme relativně pravidelně-nepravidelně,jednou to trefíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Tak to já 10 teda ne! Nesmuť,příště to vyjde!30.za sebe už nemůžu,takhle narychlo to vždycky někdo ods..e!Chodíme relativně pravidelně-nepravidelně,jednou to trefíme! Co to povídáš, ty jich tam během dvou hodin vdechneš 8 jako by se nechumelilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Co to povídáš, ty jich tam během dvou hodin vdechneš 8 jako by se nechumelilo. víš,že jsou naše setkání decentní,slušná ba takřka až abstinentská,tak nám nekaž profil u případných dalších váhajících účastníků!Ti slušnější,sportovci a abstinenti by se mohli pak obávat mezi nás zavítat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se