michalval Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 budu tam. Co třeba Jirka M916 - pořád jezdí na chalupu nebo Pepa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Napsal jsem ještě Tondovi. Sice by to byl malý zázrak, kdyby dorazil, ale zkusil jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Nazdar. Hele, pokud nekdo jede ted do Brna na vystavu hodinek a neco pekneho vyfotite, doneste pls fotky na sraz. Rad se mrknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Pepovi jsem psal, má noční, s Tondou jsem mluvil asi to nestíhá. Uděláme vánoční besídku a zkusíme se všichni naštelovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Už je pátek? Nějak podezřele se ten týden vleče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Tak já jsem byl urgentně služebně povolán do Jihlavy v pátek, ale měl bych to zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Pokud neskejsneš na D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) ráno to vezmu po D1 jak raketa a odpolko a si přes havl brod nebo prostě waze Upraveno 24. října 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 no nic, pátek právě začal..! za pár hodin skáču do moře.. paaa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Tak já tam budu asi už od šesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Teď jsem přijel z města a hodinky jsem měl s sebou. Tak nic, najim se a jedu zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 ja se drzim planu a v sedm tam budu jak koni:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 taky tak v sedm a pět minut jsem tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Já v sedm a sedm minut...nebo za sedm ,sedm minut.A není to jedno,kdo v kolik přijde... prostě se tam sejdem!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Teda pánové, to vám byl kravál, sotva jsem vás slyšel. Ale těšilo mne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Docela se nám to pěkně sešlo. Ale jak jsme se domluvili, vánoční besidku někde jinde. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Jo bylo to super. Rád jsem všechny viděl a pokecal. A ano příště někde, kde bude víc světla.Už to víme dlouho, že tam mají světlo na houby. A teď k tomu ještě nefunkční pípa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Jedno foto z druhe strany stolu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 jejda, on byl sraz :-(prinesu omluvenku podepsanou od rodicu, kdyz zaregistruji ten pristi...Vic fotek nebylo???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 U toho stolu bylo vážně světlo naprd, tak se obávám, že toho moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se