PetrLBC Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 tak to je bez problémů už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ahoj, asi OT ale vložím to sem abych nespamoval fórum jinde, sem se to snad i víceméně hodi.Chtěl bych dnes dopoledne zajet do Koscomu do Prahy autem, možná i cournout po pár obchodech někde poblíž, nechcete se někdo přidat? Po Liberci, Jablonci, okolních vesnicích a po cestě mohu vyzvednout prakticky kdekoli, mám volný den tak nespěchám, a mohlo by to být fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Tak kluci, co ctvrtek zajit na pivko a kouknout na watche? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Já bych asi i byl pro, pokud se bude jednat o decentní posezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Já bych mohl. A i moje milovaná řekla že můžu :-) A prý si rozmyslí, jestli by nešla taky, ale tomu moc nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 No já mám tenhle čtvrtek kulturu, takže já to asi nedám!:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Safra, odpadl mi řidič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Safra, odpadl mi řidič...Asi jo...leda by se to o tejden posunulo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Decentni bych bral taky, v patek mam vetsi akci :-)A Maro zpet te mohu hodit, asi pojedu rovnou z Prahy a budu na nealku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Tak co, kluci. Zatím se nás moc neozvalo, co. Platí to teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 No bohuzel nas moc neni. Ale treba si jenom nevsimli :-) Jinak pristi tyden nemohu ja, tak pripadne az za 14 dnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 mnooo jestli čtvrtek 20.tého, tak nevím, asi bude firemní večůrek(není zatím potvrzený termín)...ale rád se jinak zúčastním...a tento tejden by nikdo nešel?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Na zaklade predbezneho "zajmu" z vlakna "vanocni flame" se hlasim zde ;-).Budu 19.12.-2.1. prebyvat kousek od Frydlantu, cili na dostrel Liberce. Takze bych se s nekteryma rad potkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jak jsem do téhož vlákna psal - ja můžu asi furt, kromě večera 28-29. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jakozto neznalec mistnich obcerstvoven to necham na vas, kluci. Termin asi vcelku fuk, akorat na 21.12. spolubojovnik u ktereho prebyvam naplanoval nejaky odpoledni program a nevim, do kdy se to protahne... Tedy radeji s rezervou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 23.12. je blbý? Chicago? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 no 23.12. za mě nic moc a co mezi svátkama?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Já jsem kluci úplně marnej. MOŽNÁ bych mohl v pátek 21., ale to je hodně nejistý a pak se vracím buď až po silvestru, nebo někdy mezi svátky, ale to stejně mám dítě, takže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Ja muzu 23 a pak 30. Jindy je to nabite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) 23 zní jako plán? Já už jsem sraz nahlásil doma ... Prý když se moc nevozeru tak dobrý... Kdo by teda šel? Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se