vojt Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 To nebyla oběť, ale potěšení, druhý den jsem měl volno, tak jsem si to mohl užít dosyta. Na závěr mi ale můj stav nedovoloval plynulou konverzaci, la pardon Těšíme se tady na Vás.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Tos vyhrožoval i posledně a já si dost dobře matně pamatuju, že mě vrchní popadl za flígr až někdy kolem druhé... . Slyšel jsem , ale toho pingla jsem tam už dlouho neviděl, takže bůhví jestli tam ještě pracuje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) Odešel sám. Nemohl unést to neurčité tušení, že tam někdy zase přijdeme. Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Když tak sleduju, co se tam stalo posledně, tak radši pojedu autem a budu zase na nealku. Jak se znám, tak bych taky zabral na stole a kdovíjak bych se dostal do liberce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Když tak sleduju, co se tam stalo posledně, tak radši pojedu autem a budu zase na nealku. Jak se znám, tak bych taky zabral na stole a kdovíjak bych se dostal do liberce... Stopem by te asi nikdo zrizenyho nevzal vid? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Stopem by te asi nikdo zrizenyho nevzal vid? :-D No já totiž když zaberu, tak mě nikdo nevzbudí, z vánočního večírku mě táhli 2 kolegové do taxíku a skoro mě neutáhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Chlapi salamio vam s tim poklidnym pokecem koukam trosku zatocil Uz se tesim jak to vsechno uvidim na vlastni oci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) Chlapi salamio vam s tim poklidnym pokecem koukam trosku zatocil Uz se tesim jak to vsechno uvidim na vlastni oci.. Až taková hrůza to snad nebyla. Po posledním ostravském srazu jsem se styděl víc (ale tam jsem se snažil vyzpívat čtyřčárkové cé, to se pak vždycky stydím, protože salamína ve mně vzbudila pocit viny ohledně mého zpěvu) . Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 No já totiž když zaberu, tak mě nikdo nevzbudí, z vánočního večírku mě táhli 2 kolegové do taxíku a skoro mě neutáhli. Tak to se umis teda pekne zridit Až taková hrůza to snad nebyla. Po posledním ostravském srazu jsem se styděl víc (ale tam jsem se snažil vyzpívat čtyřčárkové cé, to se pak vždycky stydím, protože salamína ve mně vzbudila pocit viny ohledně mého zpěvu) . Salamio ,koukam ,ze vymetas vsechny celorepublikovi srazy ty chronoblazne,ale neco na tom je,aspon vidis pekne nazivo vsechny poklady to ja bych potreboval taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 sakra sakra, taky bych se na vas prijel podivat, bando jedna... mozna stesti, ze jste tak daleko. kdo vi jakou kravinu bych si privezl domu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 sakra sakra, taky bych se na vas prijel podivat, bando jedna... mozna stesti, ze jste tak daleko. kdo vi jakou kravinu bych si privezl domu :-) Treba bys sis privezl ulovek salamina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Treba bys sis privezl ulovek salamina (s nechápavým pohledem číšníka z Fawlty Towers): ¿Qué? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (s nechápavým pohledem číšníka z Fawlty Towers): ¿Qué? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Chtěl jsem tím teda říct, že jsem tentokrát majorově poznámce nějak neporozuměl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) Chtěl jsem tím teda říct, že jsem tentokrát majorově poznámce nějak neporozuměl . No, já tobě porozuměl dobře, ti sí Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Se omlouvám, že vám to tu pánové naruším dalším OT, ale viděli jste Fawlty Towers v dabingu na ČT2 (pár let zpět)? Protože to bylo naprosto brutální...skoro jak dabing ze starejch VHS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Se omlouvám, že vám to tu pánové naruším dalším OT, ale viděli jste Fawlty Towers v dabingu na ČT2 (pár let zpět)? Protože to bylo naprosto brutální...skoro jak dabing ze starejch VHS... Hotýlek? Asi viděl. Je to víceméně stejné jako s některými českými překlady knih. Nicméně pro ty, kdož nemají možnost shlédnout nebo přečíst originál, lepší než drátem do oka (i když někdy bych fakt radši volil ten drát). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Hotýlek? Asi viděl. Je to víceméně stejné jako s některými českými překlady knih. Nicméně pro ty, kdož nemají možnost shlédnout nebo přečíst originál, lepší než drátem do oka (i když někdy bych fakt radši volil ten drát). Já uznávám, že když znám originál, tak mi CZ dabing prostě nesedne. Ale tahle verze byla naprostý extrém! Kamarád, podobný britcom-fil jako já, mi potvrdil že to je opravdu otřes. Na netu to bohužel nemůžu najit, takže zůstane jenom u popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Já uznávám, že když znám originál, tak mi CZ dabing prostě nesedne... Víceméně souhlas, ale možná bych věděl o výjimce: Red Dwarf. Tam ten dabing myslím není špatný. Nicméně jak jsem psal, ne každý má možnost se koukat na britcomy nebo cokoli jiného v originále. No nic, dám si ještě pivo a panáka a jdu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Hotýlek? Asi viděl. Je to víceméně stejné jako s některými českými překlady knih. Nicméně pro ty, kdož nemají možnost shlédnout nebo přečíst originál, lepší než drátem do oka (i když někdy bych fakt radši volil ten drát). Tak to jsem nevidel .-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se