M916 Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Momentálně jedu pořád sám, nevím jestli se do zítřka někdo přidá. Abych pak po cestě domů neusnul za volantem Neboj. určitě neusneš, je to jen kousek. Jako motivaci ti můžu slíbit malý dárek :-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Neboj. určitě neusneš, je to jen kousek. Jako motivaci ti můžu slíbit malý dárek :-b Já to psal jako motivaci pro ostatní, když už dělám taxíka a vezl bych všechny na noc domů. Třeba se někdo přidá last minute. Dárek? Tak to se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Takže už jsem zpátky, kdyby někdo chtěl vzít z Liberce, mám místa habakuk. Je mi v podstatě jedno v kolik vyrazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Tož já za chvilku vyrážím, ještě mám naplánovánou jednu zastávku.Taky u vás na severu tak chčije?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Tož já za chvilku vyrážím, ještě mám naplánovánou jednu zastávku. Taky u vás na severu tak chčije?? Chčije jaxvině, na R10 si dávej bacha na kaluže. Cesta z Práglu stojí zapytel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Děkuji váženým pánům za pokec.Byl to takový uvolněný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Já taky děkuju za pokec, bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Díky všem, že jste přijeli, hlavně Chumpus vážil nejdelší cestu a ukázal nám svou krásnou sbírku Orisů Jinak šláftruňk moc nepomohl, čelní dutiny se připomínají svou naplněností. Ale to je život, ............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Díky všem, že jste přijeli, hlavně Chumpus vážil nejdelší cestu a ukázal nám svou krásnou sbírku Orisů Jinak šláftruňk moc nepomohl, čelní dutiny se připomínají svou naplněností. Ale to je život, ............... To mně šláftrunk pomoh... spinkal jsem jak nemluvně Dnešní pracovní den jsem pojal hudebně... dvakrát jsem pustil Bay Bay a teď mydlím Velvety Malinko mě bolí hlava. Ale to je život, ........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 (upraveno) Bylo o bezva, skvěle jsem se bavil , díky. Chumpusi, díky, že jsi vážil cestu a doufám, že příště přijedeš znovu. Sbírka Tvých Orisů je bezvadná a obzvláště jedny jsou famózní. Upraveno 3. června 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Jsem rád, že se Orisky líbily. Cenná relikvie od M916 se již vyjímá na poličce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 3. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Jsem rád, že se Orisky líbily. Cenná relikvie od M916 se již vyjímá na poličce Si piš, že Orisky se líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Kdy bude příští akce? Chci využít toho, že ještě nehrozí sníh a kalamita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Kdy bude příští akce? Chci využít toho, že ještě nehrozí sníh a kalamita Zatím jsme žádný nestanovili, ale do kalamit to stihneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Zatím jsme žádný nestanovili, ale do kalamit to stihneme. Tak já každým dnem čekám z Norska zásilku rally pneumatik s hroty To zase dojedu tak daleko, že ani hasiči pro mě nebudou moct dojet 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2010 Málem bych zapoměl na náš češtinářský problém. Ptal jsem se a není na tom nic zásadního. Na Slovensko apod. je prostě zvykový, žádný gramatický základ to nemá. Takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Málem bych zapoměl na náš češtinářský problém. Ptal jsem se a není na tom nic zásadního. Na Slovensko apod. je prostě zvykový, žádný gramatický základ to nemá. Takže asi tak To jsem si oddych´ Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 To jsem si oddych´ Díky Já jsem si myslel, že zrovna Tebe to muselo hodně tížit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Tady to nějak chcíplo. Rád bych se pochlubil Glycinama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Měli jsme mikrosraz s Jirkou a Vojtou a mysleli jsme si, že kvůli "hojné" účasti, která patrně pramenila z určité přesycenosti členů srazy, necháme ten náš až na říjen. Pokud bude zájem, uděláme ho třeba příští týden, nemám s tím žádný problém. Prostory včetně přespání v hotelu tentokrát již včetně slevy zajistím a rád !!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se