honza71 Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Určitě doraž s legend diverama OK Jsme velmi potěšeni Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 to honza71 - těším se na Tebe. Budu Ti držet místo hned vedle sebe jestli Ti to nebude vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 TO Snow : Dík. Jasně, že nebude, právě naopak. Bude to pro mě čest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Tak jestli k vám jezdí vlak tak dorazím. Musím to nějak propočítat abych se i dostal domů... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Tak jestli k vám jezdí vlak Snad stihneme položit koleje, tisíce čínských kuliů dělají co mohou ovšem příroda je zlá, podnebí kruté a domorodé, lidožravé kmeny neúprosné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 (upraveno) Snow: Ok, zkusim prijet na slonu Ale nevim jestli najdu svoji tropickou prilbu Honza71: Zimni gumy jsou dobry zaklad, ale vem si jeste pilu, termosku s cajem a zimni obleceni. Cesta z Jablonce je zradna a nebezpecna. Tak jsem mrknul na Idos a vypada to blede, k vam se sice dostanu Ok,ale od vas nic nejede Upraveno 19. října 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 (upraveno) A co to, že takovej mistr řidičského umění, a majitel sportovního vozu kouká, jak mu jezdí vlak? Upraveno 19. října 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Horhe: Jeste nemam zimaky a nemam ani motorovou pilu, bez ktere na sever proste nepojedu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Horhe: Jeste nemam zimaky a nemam ani motorovou pilu, bez ktere na sever proste nepojedu... To je rozumný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tak tentokrat s velou pravdepodobnosti dorazi Prazska bunka v presbeznem slozeni: spidererJakubiskololohh911Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tak tentokrat s velou pravdepodobnosti dorazi Prazska bunka v presbeznem slozeni: spiderer Jakubisko lolohh 911 Bert Hm, to vás asi bude plnej minivan co? Sakra, docela by se mi šiklo, kdyby mně někdo z Liberce pak hodil zpět do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tak tentokrat s velou pravdepodobnosti dorazi Prazska bunka v presbeznem slozeni: spiderer Jakubisko lolohh 911 Bert Spajdy, tak to jsem nečekal! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tý jo, dobrý. A už víš, jaký budeš mít v tu dobu hodinky, nebo je to ještě moc daleko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 vojt - uz jsem u vas dlouho nebyl, tak musim na kus reci prijit kdyz vam se za nama porad nechce Horhe - to uz budu treba uplne bez hodinek Nevim co bude, snazim se to neresit, ale jeden nikdy nevi co ho cvrnkne do nosu Tada - budeme pres noc Tada - budeme pres noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tada - budeme pres noc Tada: já Tě do tý Prahy odvezu, přece Tě nenechám na pospas Spajdymu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tada uz treba bude ozbrojen, tak se radsi budu drzet dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Horhe: Jeste nemam zimaky a nemam ani motorovou pilu, bez ktere na sever proste nepojedu... Na pilu se vykašli, tu potřebuješ fakt jenom výjimečně. Normálně se ale u nás vozí radlice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Na pilu se vykašli, tu potřebuješ fakt jenom výjimečně. Normálně se ale u nás vozí radlice... Jablonecky Taduv masakr motorovou pilou.. moje ucast zacina byt ohrozena, mam se celkem rad a nerad bych aby si Tada (nebo kdokoliv jinej) sil z myho xichtu oblecky a streva soukal do laku jako delikatesu k podzimni kave! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Sakra, člověk tady pár dnů není a to se dějou věci! Kluci, super, že přijedete, bude mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Tada: já Tě do tý Prahy odvezu, přece Tě nenechám na pospas Spajdymu... Ok, ještě Ti napíšu a domluvíme se Spiderer: Neboj se, bouchačku ještě mít nebudu Pojedu tam jen jako všichni na Pražských srazech - s kapsami plnými nožů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se