michalval Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Taky preferuju pátek. Tak co toho 31.1. 14 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Pokud pojede honza71, tak se svezu s ním Už jsem vás dlouho nenavštívil, pánové, tak doufám, že se sejde silná sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) Pátek 31.1.2014 mám premiéru v Šalďáku, to by mi žena neodpustila.... Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 hlasim se do seznamu... rad se seznamim s ostatnimi pacienty :-)Do velkeho mesta jezdim vozem z vesnice v utery a v patek, sic tedy bez alkoholu, ale i tak rad zajdu na kus dobreho masa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Tady je to nějaký chcíplý.Ještě si dovolím propagaci této akce zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Jj nějak to chcíplo.Tak kdy? Mluvil jsem s Tondou, říkal že by se snad taky přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 ...onehdá M916 také říkal že ba se cosi odehrálo :-) ... přidal bych se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak co třeba někdy začátkem dubna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Já jsem teď 2 víkendy zasekanej, ale pak můžu. Takže jsem pro a pojďme to už konečně domluvit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Já jsem teď 2 víkendy zasekanej, ale pak můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 ja muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Nějak to vázne chlapi - máme tah na branku, jak naši poslanci Tak co tedy 18.4. 14 v 18:00 Tatáž Pakáž?Napište komu se to hodí, ať se ještě letos potkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 hodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 ;-) ... u me taky dobry. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 31. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Pátky u mě ne, to nedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Já teda jenom na chvíli, bo ráno jedu na Moravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Tak navrhněte jiný termín, ty by byla škoda bez jednoho Jirky úplně a s jedním Jirkou střízlivým. A ještě se nevyjádřil Tonda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Chlapi, už si připadám jako agitátor, ale ještě to zkusím:dnes jsem mluvil s Tondou a padl návrh, že bychom se mohli potkat ve čtvrtek 17.4. 14. Pokud by to znamenalo, že by mohl přijít navíc Jirka (M916) a Jirka (Horhe), tak já bych byl pro. Sice už asi nezvládneme místo v Pakáži, ale třeba Plzeňka by taky nebyla marná. Takl dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Taky bych se uvolnil sice v pátek mákám tak ne do rána .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 ok, take to nejak dam s ranni sichtou v patek, takze prepisuji diar ;-) ... ctvrtek a misto... pockam co z toho bude... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se