Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 K hlavne aby fungovala ta hospoda abych se tam nestrachal zbytecne... Hodim sem na sebe telefon a kdyztak mi prosim nekdo cinknete kdyby se sraz rusil a ja uz nebyl na netu... 728 334 344 Snow: To vim, ale nic lepsiho nemam... Bud 4x4 na letnich nebo jeste silnejsi zadohrab na letnich a bez samosvoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Zprávy Frekvence 1: Jablonec je na pokraji vyhlášení kalamity. Kvůli výpadku elektřiny nefungují dodávky tepla... Ano, celkem v prdeli, doufám, že bude proud večer fungovat a že Lev není napojen na Jabloneckou Teplárenskou. To by ho zavřeli, ale nezoufejme, v Jablonci je hospod dost a v tomhle počasí by mohly být prázdné. Ale kdo ví, holky a kluci z Jablonce jsou tvrdí, hodně tvrdí . Proud a teplo zatím ve středu města funguje, mám prověřeno. Situaci budu průběžně sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Zacinam mit obavy o svou ucast... Sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 to já naopak se možná dostavím, mám večer vyzvednout ženu na nějakym bowlingu, tak bych možná vyrazil dříf a jednoho birella si dal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 to já naopak se možná dostavím, mám večer vyzvednout ženu na nějakym bowlingu, tak bych možná vyrazil dříf a jednoho birella si dal.. Tomu ríkám slovo tvrdého horala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Hmm tak to se taky obavam jestli ma smysl abych vyrazel, mam novy letnaky a zimni gumy na nedostupnym miste (kousek od Chomutova), cestou jsem se neplanoval zabit tak nevim.. A navic stejne jeste neni uplne jistej duvod jestli vyrazim, takze uvidime jak to cely dopadne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Spiderer: Byt tebou tak to neriskuju, na letnakach nemas sanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 není náhodou někdo z vás (kdo plánuje večer dorazit) hrdým vlastníkem archimede pilot 42mm? když bych se tam stavil tak bych si rád vyzkoušel jak by mi seděly na pacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 JAká je aktuální situace? Hospoda funguje? Nepřesouvá se sraz? Neruší se sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Jaká je aktuální situace? Hospoda funguje? Nepřesouvá se sraz? Neruší se sraz? Zrušeno nic není, ale jestli tak dojedeme, kdo ví Zrovna jsem mluvil s kamarádem, že jel dneska z Jablonce do Liberce po dálnici 3 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 1. Jaká je aktuální situace? 2. Hospoda funguje? 3. Nepřesouvá se sraz? 4. Neruší se sraz? 1. více než špatná, kalamita 2. ano 3. ne 4. ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Pánové, konečně jsem tady. V Jablonci se děje něco děsivýho. Měli jsme včera hraní v Praze a teď jsem jel z Prahy 4 hodiny. Rychnovskej kopec byl totálně zacpanej, tak to vzal řidič na Liberec a přes Vratislavice a tam byla situace podobná. Mám strach o Liberečáky, neviděl jsem jet jedinou tramvaj! Každopádně se nic neruší a snažte se dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Trať Jablonec - Liberec, tramvaj nejezdí, vlak nejezdí, popadané stromy, autobus, který měl nahradit tramvaj také nejezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 romantika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 no nic, kolem sedmý zkusim vypadnout z libáku, kdyby někdo chtěl, můžu naložit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Tak ani nevím, jestli mám sedat do auta... Ale už jsem si vzal zimní ponožky, takže abyste věděli, vyrážím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 no nic, kolem sedmý zkusim vypadnout z libáku, kdyby někdo chtěl, můžu naložit Díky, my s Kupou se budeme snažit přijet na šestou, snad někde nějakou skulinku, kudy se protáhnout, najdeme. Pilu a háky bereme s sebou, naviják, lopata, termoska s čajem, deka, ohříváky do kapsy a tak je pro starý ostřílený geodety samozřejmostí. Když ale bude někde kamion napříč, tak s ním asi pohnout nedokážeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 TAk se třeba potkáme... V příkopě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 TAk se třeba potkáme... V příkopě... Pojedes? Pokud ano a mohl by jsi mel v Boleslavi nalozit a posleze i vylozitbyl bych ti vdecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Zavolej 728334344 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se