7jerry7 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 ....jjj moc pekne ;-) ...ja dolozim fota nekde dopo, ukol splnim pane Horhe :-):-):-) eneemm to musim vytahnout z tého telefóna :-)...ale jinak dekuji vsem za setkani, takove pekne to bylo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Ježkovy voči mně hučí v kebuli, asi dneska nebudu nic dělat. Setkání bylo vskutku povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Dobre ranko, fakt se to povedlo, vstal jsem az ted. Bylo to bezvadny hned zkraje roku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 tak nějaký ten fotokoktejl :-) .. vybral jsem ty nejlepčíííí :-) a jinak opravdu, na poslední chvíli a cool setkání :-) ....Horhe, plním svůj úkol tedy :-) :-)PS: Horhe, mě nikde nic nehučííí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak musím říct že "akcička" pěkná!Nikdo mě neukousnul a i sáhnout jsem si mohl!;-) Sice jsem sušil hubu, ale snad jsem nebyl moc rušivej element?!Určitě bych si to s vámi někdy zopaknul,když bude zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Jste se, chlapi, domlouvali, že tam máte samé černé cifry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak musím říct že "akcička" pěkná!Nikdo mě neukousnul a i sáhnout jsem si mohl!;-)Sice jsem sušil hubu, ale snad jsem nebyl moc rušivej element?!Určitě bych si to s vámi někdy zopaknul,když bude zájem?Jseš správný nadšenec. A že jsi nepil, tak to akorát znamená, že Ti bylo ráno lépe než nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Jste se, chlapi, domlouvali, že tam máte samé černé cifry? Nee, Bembeg má na Airmanech trochu modré a Jerry na Tudorech bílý kruh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Par dnu se nepodivam do vlakna a hned neprijdu o sraz :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 V posledním týdnu jsem mluvil s Legacym, Jerrym, Bembegem a všichni chtějí nějakou slezinu. Máme dost nových kousků, tak bychom to mohli zase společně prohlídnout, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 jsem pro, jen v dohledné době vím že 27-29/3 jsem pryč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Klido,já dorazím určitě!Času mám haba kuk,takže můžu kdykoliv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Ahoj kluci, sorry já jsem to přečetl až teď. Já můžu, ale od 27.3. do 15.4. jsem fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Takze bud tento vikend, nebo pak az pozdeji....no s casem na tom budeme koukam asi prapodivne :-) ...zacne sezona, zeee :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Kluci se mnou je to tento týden blbý, v noci na dnešek ke mě doputovala rodinná chřipka, tak se válím v posteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tento patek muzu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 I když... Vlastně budu možná muset na noční... Ale to mi potvrdí az v patek ráno... Mno uvidí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Je to napytel, budu par dni služebně mimo, nový hodinky už nemám, tak nevím. Takže tento víkend nic a velikonoce taky nemůžu. Takže nejakej duben po velikonocich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Nooo vypada to ze to bude asi nejlepsi :-) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Asi jo. Jak jsem psal: vracím se 15.4., tak pokud by to bylo koncem dubna, tak se rád přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se