Horhe Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 První kvartál za náma, tak co se zase sejít? Dneska jsme to nakousli s klukama na chronomotovýletu.Co takhle příští pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Co,co,co jde se na pivo?Dej vědět čas, místo a je to!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Asi jsem pro ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 První kvartál za náma, tak co se zase sejít? Dneska jsme to nakousli s klukama na chronomotovýletu.Co takhle příští pátek? Ahoj, jako na Svátek práce? odskočit si z průvodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 A jo, on je svátek, nějak jsem si to neuvědomil. No, ale v hospodách by mohli mít otevřeno, ne? Nebo s tím šibneme na čtvrtek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Si myslim ze patek je ready ;-) ... Si klidne vezmete vlajecky s sebou kuciii ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Kliďo pátek nebo čtvrtek!?Pokud budeme mět kam složit ten náš vercajk je mě to vcelku jedno.Nechám to na vás kucii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Já jsem ve ctvrtek v praci. A nejsou v patek čarodějnice , nebo co? Ne, ze bych to slavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Tak co teda, dáme ten pátek? A zase v Pubu, nebo někam jinam? Pub je otevřenej a maj volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Za mě O.k a čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 za mě pátek Ok, PUB též OK a čas pane vedoucí? :-)ps: reservačku tam hodíš Jirko, že?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 No a v kolik chcete, v šest, v sedum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Klidně tak nějak... A kdy jsou prosím ty čarodějnice? Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 čáry jsou 30. né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kluci já musím dělat po návratu z Asie vzornýho tatínka a dohnat co jsem zanedbal, takže se přidám asi až příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kluci já musím dělat po návratu z Asie vzornýho tatínka a dohnat co jsem zanedbal, takže se přidám asi až příště.Jestli oni tě už v patek nebudou mít plný zuby a naopak by třeba ocenili, kdyby ses na chvíli zdejchl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jestli oni tě už v patek nebudou mít plný zuby a naopak by třeba ocenili, kdyby ses na chvíli zdejchl...:-))To bylo fajn, ale zatim se na me snasi jenom kritika. Kdyz se slezete az po svatcich tak to uz se budu moci zucastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Takže kdo chce, dorazte do PUBu 1.5. v 18:30. Poslední stůl vlevo po cestě k WC. Přesně na druhym konci, než jsme byli posledně. Je tam pípa a 8 míst. Nebo to posunem až po svátkách? Řekněte si, je mi to buřt, rezervace se dá zrušit. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Já jdu!Po svátcích budou dovolené, po dovolenejch vánoce a porád dokola!;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Já bych chtěl se svojou taky přijít... Ale žádné velké akce... Šak to známe, ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se