Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

Doporučené příspěvky

Odesláno

První kvartál za náma, tak co se zase sejít? Dneska jsme to nakousli s klukama na chronomotovýletu.

Co takhle příští pátek?

Odesláno

První kvartál za náma, tak co se zase sejít? Dneska jsme to nakousli s klukama na chronomotovýletu.

Co takhle příští pátek?

Ahoj, jako na Svátek práce? odskočit si z průvodu? :rolleyes:

Odesláno

A jo, on je svátek, nějak jsem si to neuvědomil. No, ale v hospodách by mohli mít otevřeno, ne? Nebo s tím šibneme na čtvrtek?

Odesláno

Si myslim ze patek je ready ;-) ... Si klidne vezmete vlajecky s sebou kuciii ;-)

Odesláno

Kliďo pátek nebo čtvrtek!?

Pokud budeme mět kam složit ten náš vercajk je mě to vcelku jedno.

Nechám to na vás kucii.

Odesláno

za mě pátek Ok, PUB též OK a čas pane vedoucí? :-)

ps: reservačku tam hodíš Jirko, že?...

Odesláno

Kluci já musím dělat po návratu z Asie vzornýho tatínka a dohnat co jsem zanedbal, takže se přidám asi až příště.

Jestli oni tě už v patek nebudou mít plný zuby a naopak by třeba ocenili, kdyby ses na chvíli zdejchl...

Odesláno

Jestli oni tě už v patek nebudou mít plný zuby a naopak by třeba ocenili, kdyby ses na chvíli zdejchl...

:-))

To bylo fajn, ale zatim se na me snasi jenom kritika. Kdyz se slezete az po svatcich tak to uz se budu moci zucastnit.

Odesláno (upraveno)

Takže kdo chce, dorazte do PUBu 1.5. v 18:30. Poslední stůl vlevo po cestě k WC. Přesně na druhym konci, než jsme byli posledně. Je tam pípa a 8 míst.

Nebo to posunem až po svátkách? Řekněte si, je mi to buřt, rezervace se dá zrušit.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Já jdu!

Po svátcích budou dovolené, po dovolenejch vánoce a porád dokola!;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...