mAra_ Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Hehe tak aby to do zítřka stihly... Já pro kluky budu mít tři nové přírůstky. Jedny digitální, jedny "T" co ještě neviděl nikdo krom Jirky, a jednu pecku kterou mi přivezl pošťák teď v deset ráno... To budete cubrnet :-D Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 OK pánové, tak když už se zúčastním tak vzácného srazu v mém působišti, tak vezmu 4 hodinky. 7denní portugaly, Nomosky Ahoi Atlantik, Tagy Grand Carrera a Rlx Suby v keramice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 tak já budu čubrnět tak jak tak! to jsem zvědav.. jinak z GE psal, že DPD je tu do druheho dne případně to dají na nějakou uloženku..hehe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tak si to zítra kluci užijte, a aspoň bych prosil jedno foto ve vysokém rozlišení sem do vlákna. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Az v sobotu nikoli zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Pravda, v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Připomínám ZÍTRA 8 osob sobota 5.12. 18:00 Black Horse (www.irskaliberec.cz) na jméno: Miler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 počítám s tím, dorazím tak kolem 19:00, Glyciny mít nebudu, jelikož jsou u Tondy na tuningu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 dorazím později, nicméně vybaven! "..dnes 13:05-14:05 Vám budeme doručovat balík.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tak super :-)Jinak já dorazim na tu šestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Ja tez zapsano,pocitam s sestou +/- a beru montecarla a digihracku ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 že by opravdu spíš cihla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Heheh :-) nejsi náhodou členem knižního klubu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 tak nakonec tam jsou! i s čepicí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Jo abyste se nedivili tomu autu v obýváku, hbj je ten dobrodinec, co mi zaridil cestu z dovolený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 tak nakonec tam jsou! i s čepicí.. Tak gratuluju! a těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Jo abyste se nedivili tomu autu v obýváku, hbj je ten dobrodinec, co mi zaridil cestu z dovolený jsem to málem poslal do sloupu..jsem si "auto v obýváku" přečetl za volantem..!! ty jsi fakt vosel.. konec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Jooo tak tez gratulace....a do sloupu, to jako do toho schodiste v pozadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 ne jel jsem na obed autem..byla to lampa veřejného osvětlení.. hehe.. díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 taky gratuluju Uz se tesim, jak je zitra okukneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se