Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

sázím na B! když už musely z domu dva kousky a byly prémie.. :)

Tak to se mýlíš snad úplně ve všem. Prémie nebyly, to za á, Longines a Wardy šly, jelikož ten novej kus zastane jak oblekovky, tak prďácký leštěnky Longines. Už těch hodinek bylo moc a nešlo to unosit, zbyly mi uloženky Samuraje, tooly GCS a pak to co mi možná někdy dorazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já do teď doufal, že mi kolega z Japonska přiveze nové želvy od seika a budu s nima frajer, ale ony tam ještě nejsou :-( Tak se opět dostávám do bodu kdy pak na jaře budu rozhodovat jestli ty seika, nebo reedici moonwatch od Bulovy...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

A kdyz novinky, tak co treba nekde sobota nebo nedele rano nejaka kavarna se snidani? :) :) chvili pokecat ukazat poprat a mazat dom ;)

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odkaz ke komentáři

U mě taky ráno nepřipadá v úvahu, ani v tejdnu, ani o víkendu.

u mě taky nic nového..jedině, že bych si něco půjčil..ráno neee, to se spí a pak mi na hlavu skočí děti..

A už jsi je aspoň škrábnul?

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Já taky nic nového nemám :-( - fuski se asi nepočítaj že?

Jinak přijdu rád a když to ještě o chlup protáhnem,tak se té snídaně třeba také dočkáme..:-)

Odkaz ke komentáři

v pohode, byl to jen navrh netradicniho setkani :) ... ja vim ze 20-26 budu mimo, takze indy zatim mozno. ... a co nekde podvecer v tydnu, aby mohl i Jirka M916 :) ??

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...