Horhe Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Vy můžete bejt v klidu, beztak budete kroutit hlavama, co jsem to zas koupil za chujovinu, stejně jak manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 sázím na B! když už musely z domu dva kousky a byly prémie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 tak to bude něco jinýho tohle.. to budou digitálky s DarthWědrem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 sázím na B! když už musely z domu dva kousky a byly prémie.. Tak to se mýlíš snad úplně ve všem. Prémie nebyly, to za á, Longines a Wardy šly, jelikož ten novej kus zastane jak oblekovky, tak prďácký leštěnky Longines. Už těch hodinek bylo moc a nešlo to unosit, zbyly mi uloženky Samuraje, tooly GCS a pak to co mi možná někdy dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Ale prd B, Jirka má vkus ... Sazim na nějaký ne moc známý brand, má to bejt pandí chrono, a šly na to dva kusy.. Takže daytony to asi nebudou... Tak uvidíme, su napjatý jak ksanda. Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 No jo no..ten kluk nám nedá spát.. teda spíš amíci pokakaný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 amici neee, ve spojenem kralovstvi se to zaseklo ;-) .....no ja mam neco tez na ceste, tak s tebou soucitm Jiri....ale myslim ze u me to bude za chvilku ve srovnani s ebay post..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 amici neee, ve spojenem kralovstvi se to zaseklo ;-) .....no ja mam neco tez na ceste, tak s tebou soucitm Jiri....ale myslim ze u me to bude za chvilku ve srovnani s ebay post.....ty máš JR viď? z fóra..nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 to nemuzu taklhle vykecat ;-) ... casem se mozna ukazou v sekci " co mate prave na ruce " a nebo to pocka na nejakej srazek ;-) .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Já měl naštěstí narozeniny už začátkem 12 a nakupovalo se v ČR, takže to mám právě na ruce. Na LbcJbc srazu jsem nebyl ani nepamatuju, ale na příští musím. To se prostě musí sdílet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Pěkný Hovada,gratuluju!;-) Snad je stihnu zkouknout na příštím srazu...Sakra taky bych něco koupil!:-\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 (upraveno) Já do teď doufal, že mi kolega z Japonska přiveze nové želvy od seika a budu s nima frajer, ale ony tam ještě nejsou :-( Tak se opět dostávám do bodu kdy pak na jaře budu rozhodovat jestli ty seika, nebo reedici moonwatch od Bulovy... Upraveno 30. prosince 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Tak co nějaký novoroční setkání, dokud máme to, co máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 U mě nic nového není, ale klido ocucnu co máte vy :-)Já můžu v podstatě pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) A kdyz novinky, tak co treba nekde sobota nebo nedele rano nejaka kavarna se snidani? :) chvili pokecat ukazat poprat a mazat dom Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 u mě taky nic nového..jedině, že bych si něco půjčil..ráno neee, to se spí a pak mi na hlavu skočí děti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) U mě taky ráno nepřipadá v úvahu, ani v tejdnu, ani o víkendu. u mě taky nic nového..jedině, že bych si něco půjčil..ráno neee, to se spí a pak mi na hlavu skočí děti..A už jsi je aspoň škrábnul? Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Já taky nic nového nemám :-( - fuski se asi nepočítaj že?Jinak přijdu rád a když to ještě o chlup protáhnem,tak se té snídaně třeba také dočkáme..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 v pohode, byl to jen navrh netradicniho setkani ... ja vim ze 20-26 budu mimo, takze indy zatim mozno. ... a co nekde podvecer v tydnu, aby mohl i Jirka M916 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se