M916 Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Od včerejška si budu vozit motorovou pilu! Na co motorovou? Pořádnýmu off-rouďákovi stačí pila ruční, vždyť je to jen prostředek poslední záchrany A věz, že Snow má pravdu, předseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Na co motorovou? Pořádnýmu off-rouďákovi stačí pila ruční, vždyť je to jen prostředek poslední záchrany A věz, že Snow má pravdu, předseda Tak já nejsem ofrouďák V tom voze, kterým jezdím jsem spíš jako diktátor z nějaké země třetího světa EDIT: Což znamená, že bych spíš měl vozit handgranáty nebo semtex a cestu si prostřílet Upraveno 16. října 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 ................. V tom voze, kterým jezdím jsem spíš jako diktátor z nějaké země třetího světa......... Aha, tak v tom případě bys byl v téhle zemi se svým mercedesem za boha a cítil se jako doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Ten vpravo vzadu mi nekoho pripomina .... jen ta barva pleti. Ale ten usmev .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tak jsem se konečně dostal k compu a nestačím se divit, jak dramatický průběh může mít cesta do Poděbrad Tado, cestu jsi vybral správně, žádná vyměklá dálnice, ale rovnou romantická cesta hvozdy a zatáčkami. Jinak děkuji všem za hezký večer, bylo to příjemné setkání a doufám. že se nám příště zadaří zase nějaká kalamita, dává to srazu punc vyjímečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 ..a doufám. že se nám příště zadaří zase nějaká kalamita, dává to srazu punc vyjímečnosti. To je fakt, takovyhle dramata se nam pri Prazskych srazech nestavaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Ještě přidám pár fotek plbě vystihující pohodu večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 To je fakt, takovyhle dramata se nam pri Prazskych srazech nestavaji Tam je taky přijet na letních gumách není překvapující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tam je taky přijet na letních gumách není překvapující Nojo, prážáci jedni nasolení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tam je taky přijet na letních gumách není překvapující Správně má být:Tam taky přijet na letních gumách není překvapující Už mi to nemyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 :D tak tohle vlakno mi uniklo a takhle vecer je to vyborne cteni. budu sledovat dalsi zimni Liberecke setkani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 (upraveno) tak tohle vlakno mi uniklo a takhle vecer je to vyborne cteni. budu sledovat dalsi zimni Liberecke setkani To bude asi na Jestedu, den setkani zalezi na tom, kdy bude dalsi kalamita. Slabsi povahy muzou pouzit lanovky...¨ edit: pokud bude k mani elektrina Upraveno 16. října 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tomu říkám výzva! Takže gumy s hrotama? Nebo rovnou pásové vozidlo T-72? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Tomu říkám výzva! Takže gumy s hrotama? Nebo rovnou pásové vozidlo T-72? Letnaky to jisti, na tyhle kalamity nic jinyho potreba neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Letnaky to jisti, na tyhle kalamity nic jinyho potreba neni Ano, jak říká jeden můj kamarád..." v gumách to není, to musíš mít v paži" A stím Ještědem, to je dobrej nápad. Teď je silnice nahoru v rekonstrukci, takže je to napínavé i bez kalamity. A nahoře tam je fičák i v největším parnu, natož v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Super. Dáme Ještěd, už se těším. Musíme ho uspořádat v lednu. Pojedu s Tadou, ale jen v případě, že nasadí slicky. Můj život je nudný, potřebuji trochu adrenalinu . Motorovou pilu beru s sebou. ¨ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 No slicky asi nebudou potřeba, jízda většinou bývá docela adrenalin na jakémkoliv povrchu a za jakýchkoliv povětrnostních podmínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 ................. jízda většinou bývá docela adrenalin na jakémkoliv povrchu a za jakýchkoliv povětrnostních podmínek O tom není sporu, ale s přihlédnutím k Tvému věku mi Tvá slova příjdou jako prázdná fráze. Tohle si může dovolit říct třeba můj otec, který má najeto přes dva miliony kilometrů, ne jako řidič dálkové přepravy, to by bylo snažší, ale za volantem osobního vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 O tom není sporu, ale s přihlédnutím k Tvému věku mi Tvá slova příjdou jako prázdná fráze. Tohle si může dovolit říct třeba můj otec, který má najeto přes dva miliony kilometrů, ne jako řidič dálkové přepravy, to by bylo snažší, ale za volantem osobního vozu. Máš recht... Ale snažím se na sobě pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 vy jste bejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se