Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Na co motorovou? Pořádnýmu off-rouďákovi stačí pila ruční, vždyť je to jen prostředek poslední záchrany :helpsmilie:

A věz, že Snow má pravdu, předseda :speak_cool:

Tak já nejsem ofrouďák :D V tom voze, kterým jezdím jsem spíš jako diktátor z nějaké země třetího světa :P

EDIT: Což znamená, že bych spíš měl vozit handgranáty nebo semtex a cestu si prostřílet :D

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
................. V tom voze, kterým jezdím jsem spíš jako diktátor z nějaké země třetího světa.........

Aha, tak v tom případě bys byl v téhle zemi se svým mercedesem za boha a cítil se jako doma  :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se konečně dostal k compu a nestačím se divit, jak dramatický průběh může mít cesta do Poděbrad :lol2:

Tado, cestu jsi vybral správně, žádná vyměklá dálnice, ale rovnou romantická cesta hvozdy a zatáčkami. :thumbsup_anim:

Jinak děkuji všem za hezký večer, bylo to příjemné setkání a doufám. že se nám příště zadaří zase nějaká kalamita, dává to

srazu punc vyjímečnosti. :lol2:

Odkaz ke komentáři

:D :D tak tohle vlakno mi uniklo a takhle vecer je to vyborne cteni. budu sledovat dalsi zimni Liberecke setkani :D

To bude asi na Jestedu, den setkani zalezi na tom, kdy bude dalsi kalamita. Slabsi povahy muzou pouzit lanovky...¨

edit: pokud bude k mani elektrina

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Letnaky to jisti, na tyhle kalamity nic jinyho potreba neni :)

Ano, jak říká jeden můj kamarád..." v gumách to není, to musíš mít v paži" :thumbsup_anim:

A stím Ještědem, to je dobrej nápad. Teď je silnice nahoru v rekonstrukci, takže je to napínavé i bez kalamity.

A nahoře tam je fičák i v největším parnu, natož v zimě. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Super. Dáme Ještěd, už se těším. Musíme ho uspořádat v lednu. Pojedu s Tadou, ale jen v případě, že nasadí slicky. Můj život je nudný, potřebuji trochu adrenalinu  :D . Motorovou pilu beru s sebou.

¨

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
................. jízda většinou bývá docela adrenalin na jakémkoliv povrchu a za jakýchkoliv povětrnostních podmínek  :D

O tom není sporu, ale s přihlédnutím k Tvému věku mi Tvá slova příjdou jako prázdná fráze. Tohle si může dovolit říct třeba můj otec, který má najeto přes dva miliony kilometrů, ne jako řidič dálkové přepravy, to by bylo snažší, ale za volantem osobního vozu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
O tom není sporu, ale s přihlédnutím k Tvému věku mi Tvá slova příjdou jako prázdná fráze. Tohle si může dovolit říct třeba můj otec, který má najeto přes dva miliony kilometrů, ne jako řidič dálkové přepravy, to by bylo snažší, ale za volantem osobního vozu.

Máš recht...

Ale snažím se na sobě pracovat :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...