STRAPATONI Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 No, ty jsou skvělý. Kolik teda u nás stojej? Tyhle jsou fakt nádherné..Taky by mne zajímala cena a pruměr.Hledal jsem je ,ale nenašel.
lolohh Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) Tyhle jsou fakt nádherné..Taky by mne zajímala cena a pruměr.Hledal jsem je ,ale nenašel. A hledal jsi je na webu Raymond Weil? Klikneš na Collections a pak to jsou ty první - Nabucco. Shape: round Size: gents Case: titanium, stainless steel with black PVD hard coating and carbon fiber Case dimension: 46 mm diameter Bracelet: genuine Crocodylus Niloticus Movement: mechanical chronograph with automatic winding Case height: 15.5 mm Calibre height: 7.9 mm Crystal: sapphire Case back: screw-down Clasp: folding clasp with double push-security system Crown: with RW logo Date window: between 4 and 5 o'clock Water Resistance: 200 m, 660 ft, 20 atm Power reserve: 46 h Dial: black, Arabic numerals, indexes Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem lolohh
honza71 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) Někde jsem viděl 3.995,- liber. Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem honza71
igorio Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Na adrese: RAYMOND WEIL NABUCCO LE jsem nasel za 2881,- euro.
Diamondking Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Chlapi, můžete mi někdo vysvětlit, jak je možné udělat něco takového. Čumím na to jako vrána. Neskutečná nádhera.
PhoeniX Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Chlapi, můžete mi někdo vysvětlit, jak je možné udělat něco takového. Čumím na to jako vrána. Neskutečná nádhera. A kdo to dělá? HUBLOT? EDIT: Sorry, už jsem si všiml předchozích příspěvků. No mají to moc pěkný. V kolekci bych si několik kousků určitě vybral. Ale cena myslím si opravdu neadekvátní. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem PhoeniX
lolohh Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 No, ty jsou skvělý. Kolik teda u nás stojej? 125 kilokorun
New Milis Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 125 kilokorun To je za hodinky dost peněz.
Messiah Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 To je za hodinky dost peněz. dobrej joke...
lolohh Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Černočerný Bell&Rossy u Miquela za 1900 euro tady.
Horhe Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 nevim jestli to tady už někde neproběhlo, ale jenom jsem kroutil hlavou nad těma blábolama
gas Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 To je za hodinky dost peněz. ve Vídni byly v přepočtu za 80t Kč, měl jsem je na ruce a jsou skvělé
New Milis Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 ve Vídni byly v přepočtu za 80t Kč, měl jsem je na ruce a jsou skvělé Tyjo, to zas de, za hodinky...
gas Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tyjo, to zas de, za hodinky... a pak, že já jsem vůl sere mě tam umístění data, jinak byly ku.... dobré, ale já mám vybráno
Helex Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Dalsi co nejsou uplne all black: Admiral's Cup Challenge 48 "Black Flag" Ta barevná kombinace je skvělá
Helex Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Hubloty z black diamond jsou neuvěřitelný, to jsem se po.... ale hádám že mil dollars v názvu je i přibližná cena Jinak mě PVD i celý černý kousky moc bavěj, zvláště v kombinaci s výraznými barevnými detaily (ručky atd.) ale takový ty u kterejch je evidentní, že NEBYLY původně zamejšlený v černé jsou většinou dost hrozný..třeba některý obří pilotky co nejdou přečíst mi fakt hlava nebere, ale to je můj názor, kus od kusu.
Gilius Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Chlapi...když to tak pozoruju,jak se tu začínají objevovat "all black" hodinky u členů...ehm.....budete do klubu počítat i třeba tohle???
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Chlapi...když to tak pozoruju,jak se tu začínají objevovat "all black" hodinky u členů...ehm.....budete do klubu počítat i tohle??? růžový hodinky asi nebudou ty pravý bleky Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem YPO
JiříR Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Chlapi...když to tak pozoruju,jak se tu začínají objevovat "all black" hodinky u členů...ehm.....budete do klubu počítat i třeba tohle??? To spíše s tím inverzním displayem, ale ty zase mají to kolečko červený co....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se