abbot Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Já slyšel, že vibrátor zabírá , ale co je na tom pravdy nevim ...
babaq Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jestli se nepletu, krtek je chráněnej. Tak bacha, aby se nechtěl realizovat nějaký zelený terorista.
KFL Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Krtek neni chranenej a zajimava diskuze je i tady.
pete Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 (upraveno) abbot napsal: Já slyšel, že vibrátor zabírá , ale co je na tom pravdy nevim ... Jestlipak on krtek náhodou není norník;) pro nezasvětcené...nesu uplné hňup..., ale modří vědí. Upraveno 5. května 2009 uživatelem pete
B.F.G. Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 pete napsal: Jestlipak on krtek náhodou není norník;) pro nezasvětcené...nesu uplné hňup..., ale modří vědí. Netuším jestli zabírá, každopádně je krtek i jeho haldy fuč.
falkkon Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Naprosto spolehlivý je jedině prodat zahradu!!!
Juraj11 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Naprosto spolehlivý-půjčím ti naši bábi-když se nám na zahradě vyskytne krtek,tak babča v 5 ráno vstane a jde číhat-když neuspěje jde kolem půl 1 odpoledne a znovu číhá-to ty sv..ě prej rejou.Číhání vypáda tak že nehybně stojí u krtince s motykou a čeká-jak krtek začne ryt,tak ho sekne motykou a je to.....zatím to vždy fungovalo
Vrba Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Podle tchýně jsme proti krtkovi zkoušeli naftalín (šupinky) ve vodě a do nory - naftalín se ve vodě nerozpouští, voda je jen "nosič" aby byl naftalín dopraven co nejdál; fungovalo to, ale je to složitý a smradlavý. Zkoušel jsem se mu do nory vy...močit, udělal si ji, zmetek, vedle a "jel" dál. Jindy jsem si na něj počkal po obědě a vzal jsem ho rejčem - za týden zahrada vypadal jak po náletu, samý krtinec - asi mu přišli příbuzný a známý na pohřeb. Takže teď pár let radši už moc neprovokujem, občas si udělá pár děr, já mu do nich nacpu shnilý jablko a on jde jinam.
H-B Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Ja hlasuju za lahve petek na tycce. Je idealni je po stranach nariznout a udelat neco jako vrtulky, snadno se to pak otaci pri vetru. Mame to bohate odzkouseny s kladnym efektem. No jinak s obdobne kladnym efektem ma soused odzkouseny cekani s kombinackama, kterejma ho chyt za ucho a vytahl . Dokud jsem to nevidel, neveril jsem
kejklik Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Táta loví krtky takovým malým lůžkem pro fakíry: 6 x 10 hřebů dvoustovek, nandaných s odstupem 2,5 cm do prkýnka. Spolehlivá železná krtčice (pro lidi železná panna)
Návštěvník Tada Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Zkusil bych ho vypálit napalme - "Miluji vůni napalmu takhle po ránu... Voní jako... Vítězství!" Prababičce se jednou na statku namnožili krysy, tak jsem dostal o prázdninách malorážku a lahev limunády a seděl jsem na půdě na vartě a ty potvory popravoval
lib Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Tada napsal: Zkusil bych ho vypálit napalme - "Miluji vůni napalmu takhle po ránu... Voní jako... Vítězství!" Prababičce se jednou na statku namnožili krysy, tak jsem dostal o prázdninách malorážku a lahev limunády a seděl jsem na půdě na vartě a ty potvory popravoval Tak to jsi tedy borec!
Návštěvník Tada Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 lib: No aby ne, jelikož se v Evropě díky EU tak zhusta neválčí, tak se musí člověk učit střílet na krysy místo na nějaké v okolí žijící národy...
mechano Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Vrba napsal: Takže teď pár let radši už moc neprovokujem,
gougy Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Ukaž krtkovi hodinky, ať se zamiluje a vypadne shánět nějaké s extra svítivostí - třeba se mu to zalíbí a kvůli penězům si najde novou práci
Vit Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Na krtka mi zatím zabrala jen motyka a vykuřovací petrony. PETky mi nezabraly vůbec, nefunkčnost vybračního zařízení mi potvrdily dva nezávislé zdroje, jed jsem taky zkoušel, ale trvá moc dlouho než zabral (jestli vůbec zabral - krtek po měsíci zmizel). Bzučáky jsem nezkoušel, myslím, že by to vadilo našim chlupatým společníkům (kočka a pes). Jirko, nepochopil jsem tu past s těma hřebíkama - jak to funguje?
Návštěvník Tada Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Vit napsal: Jirko, nepochopil jsem tu past s těma hřebíkama - jak to funguje? No, to asi nebude past. Spíš ho tím prknem s hřebíkama bacíš a krapet přišpendlíš k zemi...
little_w Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 sakra, to mi nedelejte... jsem v praci, nemuzu se chechtat nahlas... takhle jsem se dlouho nenasmal (nechci zlehcovat problem s krtky)... nektere bizarni rady jsou uplne k sezrani - babca s motykou nebo soused s kombinackama me dorazili, to je vrchol!
mnovace Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 (upraveno) nápady tchýně nebrat!!! tchýně vznikla zkřížením tchoře a svině a to jsou podobní prevíti jako krtek, na krtka nejlíp s benzínem, stejně nemáš ani páru jak ti žere to tvé přibližovadlo, tak na pumpě vem o kaňák nebo lépe o dva kaňáky více a normálně to nalij do krtinců a vůbec s tím polij celou zahradu - garantuju ti, že krtek zmizí a soused už nebude mít tak velká rajčata co míval, důležité je to udělat opakovaně a ve velmi slunečném dni a aby u toho byl i soused, určitě se tě zeptá, co že to máš za zlepšovák Upraveno 12. května 2009 uživatelem mnovace
hopa26 Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Když si zajistíš odvoz,pomůže můj soused. Stojí to na každý den 7 plzní. Od rána sedí na zahradě s motykou a číhá. Večer pije. Nikdy jsem mu neplatil víc než 3 dny. Půjčuji ho takhle po celé vesnici,má už na kontě víc než 15 krtků.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se