Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jirko, nepochopil jsem tu past s těma hřebíkama - jak to funguje?

Sedneš ke krtině, kde krtek pracuje a čekáš - netrvá to dlouho. Jak se to tam začne hýbat, vrazíš hřeby do země. Té matrici z hřebů se prostě nelze vyhnout..

Já slyšel, že vibrátor zabírá :), ale co je na tom pravdy nevim ...

Hlavně ho po lovu ženě umyj, aby ji neměla od hlíny. :thumbsup_anim:

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kolega z práce loni zařval "NA TY SVINĚ ! " a přesek si rejčem natlakovanou hadici.

krtka minul.

Odesláno
Já to tady nechtěl moc rozmazávat, abyste se mě nesmáli, ale letos jsme si u našich okopali kus zahrádky, že tam budem pěstovat česnek, bylinky, rajčata a všechny tyhle fujtajbly, který už se z obchodu pomalu ani nedaj žrát.. Tak to všechno pěkně šlo, dokud se tam neobjevil ten slepej chlupatej hajzl, a nezačal to podrypovat! Nemáte někdo fakt osvědčenej recept, jak toho zk***ysyna dostat pryč? Zatím jsem slyšel, že pomáhá jen propan-butan, ale to mě přijde trochu nebezpečný... Asi bych ho nechtěl přímo zavraždit, spíš chytit a hodit k sousedovi (stejně má větší rajčata), nebo tak něco.

Buď rád, že za tebe reje, já to musím dělat sám. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno
Na krtka mi zatím zabrala jen motyka a vykuřovací petrony.

PETky mi nezabraly vůbec, nefunkčnost vybračního zařízení mi potvrdily dva nezávislé zdroje, jed jsem taky zkoušel, ale trvá moc dlouho než zabral (jestli vůbec zabral - krtek po měsíci zmizel).

Bzučáky jsem nezkoušel, myslím, že by to vadilo našim chlupatým společníkům (kočka a pes).

Jirko, nepochopil jsem tu past s těma hřebíkama - jak to funguje?

Ty patrony opravdu funguji. Onehda jsme jich meli doma spoustu, to kdyz jeste za komousu je tata dotahl z jedne lesni skolky, kde jimi bojovali s krtky ve velkem. Jen si nejsem jisty, zda to toho krtka jen vyhnalo ci rovnou zabilo (fakt to byl hodne ku..vsky dym). Stacilo najit diru, strcit do ni zapalenou patronu, zahrabat a divat se, jak se za chvili kouri i z dalsich der.

• po měsíci...
Odesláno

Sorry nevedel jsem kam to hodit.

Takhle si sedim v praci a najednou proletlo neco velkeho , nejdriv jsem myslel ze netopyr ale kdyz si to sedlo tak jsem koukal ze nejaky hmyz. Dle meho je docela vzacny a rika se mu smrtihlav. Prekvapil me svoji velikosti , kdyz roztahl kridla byl jak moje dlan. A ta nadherna kresba.....

post-6982-1246998224.jpg

Jinak sorry za OT

• po měsíci...
Návštěvník Snow
Odesláno
Dantechno: Netopýr ne-e, ten vypadá jinak :) ... To já vím, jeden mi doma teď spí na stěně.

Dej to pryč, zvedá se mi kufr :lol: .

Odesláno
Dantechno: Netopýr ne-e, ten vypadá jinak :)... To já vím, jeden mi doma teď spí na stěně.

Dela mi problem rozlisit kde konci rukavice a zacina netopyr. A to on je takhle ztuhlej a nevzbudi se ? Normalne ho zavesis zpatky?

• po měsíci...
Odesláno
Tak od včerejška mám na motyce druhý zářez.....

:shuriken:

Upozornění: při pořízení této fotografie byl zabit 1 krtek, který už si o to delší dobu koledoval!

post-1538-1254976600.jpg

Odesláno

2 Vit: Pěknej Krt :)

u nás se zjevně krtek zbláznil, protože řádí jak pominutej. Tolik krtin jsme na zahradě nikdy neměli. Vůbec mu nevadí, že jsem nakoupil takový ty pískací odpuzovače. Normálně si ze mě dělá prdel. Blbec tam kutá minimálně tři trasy metra.

Odesláno
2 Vit: Pěknej Krt :)

u nás se zjevně krtek zbláznil, protože řádí jak pominutej. Tolik krtin jsme na zahradě nikdy neměli. Vůbec mu nevadí, že jsem nakoupil takový ty pískací odpuzovače. Normálně si ze mě dělá prdel. Blbec tam kutá minimálně tři trasy metra.

Díky, zkus vykuřovací patrony nebo jdi na čekanou s motykou.....

Odesláno
Díky, zkus vykuřovací patrony nebo jdi na čekanou s motykou.....

Zkus akustický odpuzovač hlodavců. Dymogam se už nevyrábí, bohužel byl dobrý a jestli si dobře pamatuju stála tuba 2 Kčs za totáče.

• po 4 týdnech...
Odesláno
Dantechno: Netopýr ne-e, ten vypadá jinak :)... To já vím, jeden mi doma teď spí na stěně.

Na toho netopýra pozor, viz ZDE, úplně dole.

:hannibal:

• Po roku...
Návštěvník ?po
Odesláno

mě s.r.a.l krtek už od jara - dokonce to došlo před třema nedělema, tak daleko, že vylez ven a čuměl na mě - než jsem k němu došel, že ho pohladím, tak samozřejmě zmizel = počůral jsem ten krtinec svojí agresivní panenskou močí a ejhle - včéra přijedu na zahradu a krtek zdechlej vedle hromádky - důstojně jsem ho pochoval a vykouřil nad hrobem jedno cigáro - a teď je mi smutno - docela sem si na něj zvyk :smile_anim:

Odesláno

mě s.r.a.l krtek už od jara - dokonce to došlo před třema nedělema, tak daleko, že vylez ven a čuměl na mě - než jsem k němu došel, že ho pohladím, tak samozřejmě zmizel = počůral jsem ten krtinec svojí agresivní panenskou močí a ejhle - včéra přijedu na zahradu a krtek zdechlej vedle hromádky - důstojně jsem ho pochoval a vykouřil nad hrobem jedno cigáro - a teď je mi smutno - docela sem si na něj zvyk :smile_anim:

Ja mel takhle strakapouda, akorat, ze nijak zvlast neskodil. Pak jsem vyslal kocoura na ozdravne-vychovny vesnicky pobyt a von me strakapouda prines, jeste s sesti mysma. Lezeli tam chudaci vedle sebe, jak Snehurka a sedm trpajzliku, skoro. Ted odpocivaji na kompostu, doufam, ze v pokoji.
Odesláno

Ja mel takhle strakapouda, akorat, ze nijak zvlast neskodil. Pak jsem vyslal kocoura na ozdravne-vychovny vesnicky pobyt a von me strakapouda prines, jeste s sesti mysma. Lezeli tam chudaci vedle sebe, jak Snehurka a sedm trpajzliku, skoro. Ted odpocivaji na kompostu, doufam, ze v pokoji.

Já chodim pozorovat strakapouda. Bydlí tady kousek v lese za městem v takovým starým, děravým stromě. Vlítne vždycky do tý svý díry takovou rychlostí, že ta díra má ty okraje úplně takový zaoblený a voleštěný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...