spiderer Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 rudyoblak napsal: doplnim fotky remena (asi Hirsch) po roku pouzivania.... To je dost nechutny..
PhoeniX Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Není von to náhodou ten origo FORTISáckej?
paolous Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 (upraveno) rudyoblak napsal: doplnim fotky remena (asi Hirsch) po roku pouzivania.... Ten remen ihned vyhod a kup si novy, doporucuji Mr. Simu, nebo http://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html anebo VELMI zajimavy ceny na Di-modell ma tento typek na ebay.co.uk, vcera dostal navic novy zbozi : http://shop.ebay.co.uk/bearfencemountain/m...p;_trksid=p3686 Upraveno 4. listopadu 2009 uživatelem paolous
rudyoblak Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 PhoeniX napsal: Není von to náhodou ten origo FORTISáckej? yo ,je to ten originalny fortisacky .....iba raz som ho namocil v sprche a dopadlo to takto ))....
rudyoblak Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 paolous napsal: Ten remen ihned vyhod a kup si novy, doporucuji Mr. Simu, nebo http://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html anebo VELMI zajimavy ceny na Di-modell ma tento typek na ebay.co.uk, vcera dostal navic novy zbozi : http://shop.ebay.co.uk/bearfencemountain/m...p;_trksid=p3686 dik za tipy ja pokukavam po remeni od tohoto chlapika....model "PILOT SERIES" mne sa proste pacia tam tie cvoki ....gunny straps
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 rudyoblak napsal: yo ,je to ten originalny fortisacky .....iba raz som ho namocil v sprche a dopadlo to takto )).... protože to je papírová srágora, která mě osobně vydržela pouze cestu z obchodu domů - a za tu laskominu si účtují tuším 2000 korun
Darek73 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Jo, mně ten řemen taky rychle začal vypadat ošuntěle. Chce to vyměnit. Za ne-fortis samozřejmě...
rudyoblak Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 mozno blba otazka.....najviac custom paskov ci remenov je asi na Panerai aspon tak sa mi zda....znamena to,ze ich original remene su tiez na hovno? ci ako to je?
lolohh Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 rudyoblak napsal: mozno blba otazka.....najviac custom paskov ci remenov je asi na Panerai aspon tak sa mi zda....znamena to,ze ich original remene su tiez na hovno? ci ako to je? Myslím si, že na OP si (skoro) každý nechá udělat víc řemenů z toho důvodu, že s každým řemenem ty hodinky vypadají úlně jinak a jdou vzít s těmi různými řemeny k velmi různým příležitostem. A ano, origo řemeny OP stojí za hovno.
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 rudyoblak napsal: mozno blba otazka.....najviac custom paskov ci remenov je asi na Panerai aspon tak sa mi zda....znamena to,ze ich original remene su tiez na hovno? ci ako to je? zaprvý je to jak píše lolohh a zadruhý to prostě k panerai a jejich nositelům patří, s tím už se prostě panerai kupuje
rudyoblak Odesláno 1. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 takze vcera na Silvestra mi prisiel remen ....nakoniec som sa rozhodol pre custom remen od Zack Freije .... moj odkukany navrh urobil som tam malu chybicku hehe kto ju vidi,nech sa pouci do buducna na mojej chybe ..... Kratke zhodnotenie....kvalita koze perfektna,remen je dost hruby ale je ohybny nie ako ten stary hirsch ... spracovanie super....paci sa mi ta nedokonalost....momentalne maximalna spokojnost este doplnim....ze v cene bola aj pracka (neviem ako sa to presne nazyva) plus posta ...konecna cena 135$ Zack....priznavam,ze trosku ma chlap nasral ....pri komunikacii s nim a nejake narychlo fotky k tomu....
Bert Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 (upraveno) Ty jsi tak nějak jinak orientován, že ..... EDIT pro méně všímavé: to je reakce na avizovanou drobnou chybičku. Upraveno 1. ledna 2010 uživatelem Bert
volbeat Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 taky jsem si udělal radost řemenem, je to sice klasickej di, ale o level lepší než původní origo a pár fotek
rudyoblak Odesláno 1. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Bert napsal: Ty jsi tak nějak jinak orientován, že ..... EDIT pro méně všímavé: to je reakce na avizovanou drobnou chybičku. ak myslis,ze som prehodil remienok hehe....tak to nie ina chybicka .....
David_B Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 rudyoblak napsal: ak myslis,ze som prehodil remienok hehe....tak to nie ina chybicka ..... Myslíš placatý jazýček versus kulaté dírky?
rudyoblak Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 QUOTE(David_B @ 1.1.2010 - 15:28) 365887[/snapback]Myslíš placatý jazýček versus kulaté dírky? ne ani ty si netrafil
rudyoblak Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Ferdo napsal: Skusim ja. sevass Feri.....Bingo
Bert Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Ferdo napsal: Skusim ja. Tleskám! .................................................... Už jsem dotleskal, musí Ti to stačit! Teď vážně: dobrej postřeh.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se