Přejít na obsah

Výběr obleku

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Urcite bych zkusil jako ostatni take Blazka, dobre zkusenosti navic maji ted slevy :)

Blažka pouze ve slevách, jinak dostanete za hodně peněz málo muziky. Jestli chceš konfekci tak doporučuji suitsupply, doprava k tobě i od tebe zdarma, lepší kvalita než Blažek a za stejné/lepší peníze. A když se ti nebude líbit nebo nebude sedět, tak to zabalíš a pošleš jim to zpátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Asi už se to tu probíralo. Rád bych slušný tvídový sako, kromě toho možná i manšestrový. Pokud jde o tvíd, tak bych se asi spokojil typově s TML, ale nesedí mi. Co se týče manšestrových sak, který mají v Anglii opravdu pěkný, tak to je u nás úplně prů*er. Takže váhám, zda si nechat ušít (M2M, např. Le Premirer) nbeo vyrazit do Londýna. Navíc pokud jde o manšestr, tak ani nevím, zda by někdo byl schopenn a ochoten takový sako ušít.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Vyzkoušet si oblek v TM Lewin, zapsat si střih, velikost apod. Pak to oje*at následovně (po zadání anglické adresy se to totiž přesměruje na "českou" verzi obchodu s "českými" cenami):

Založit virtuální adresu v Německu na mailboxde.cz (zdarma)

Přes TOR prohlížeč objednat na tmlewin.co.uk na virtuální adresu v Německu

Přes mailboxde.cz si nechat zaslat z Německa domů - ceny jsou velmi příznivé, poštu do ruky mají kolem 70Kč a poplatek za zpracování taky tak (záleží na váze apod., ale ve většině případů se člověk vejde do dvou stovek)

Odkaz ke komentáři

Diky,ovsem psal jsem ze mi saka TML nesedi, pouze se mi celkem libi typove. Jinak popsany system uzivam treba na nakup kosil od nich (ktery jsou na rozdil od sak OK), takze to mam vyzkouseny.

Promiň, já to všechno nečetl.. Já kupoval asi před dvěma lety ve Fashion Aréně. Jinak u nás v této cenové relaci pořád ještě není s výběrem ono...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pánové, já mohu doporučit obleky od paní Horáčkové z Olomouce. V létě 2016 jsem si od ní nechal šít oblek na míru a prostě paráda.. Zkoušení a úpravy až k opravdové spokojenosti a i když nejsem milionář, určitě mě to nezruinovalo. Oblek je moc příjemný na nošení, ale hlavně sedne a to poznáte při každém pohybu ;) Jinak jde o ateliér Made to measure

Upraveno uživatelem mijamoto
Odkaz ke komentáři

U p. Hartla v Bubenči jsem si postupně nechal ušít několik obleků, taková raketa to není a je to úplně něco jiného, než si koupit konfekci. Po nějakém měsící jsem všechny konfekční obleky vyhodil úplně jsem je přestal nosit. Myslím, že orientační ceník má na stránkách. Než si koupit 2 obleky konfekční, lehce nepadnoucí a z hnusné látky, tak radši 1 pořádný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...