Bobisek Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 Když už na to přišla řeč: Ve Vídni v P&C nakupuju obleky tak tři roky, podívám se tam zhruba dvakrát ročně. Je třeba trefit správný čas. Když dorazíte mimo období slev, tak něco málo zlevněného mají, ale je to tak ze 600 na 400 a výběr je limitovaný. V době slev (leden, červenec) je stará kolekce zlevněná komplet, pak jsou obleky s původní cenou 500-600 eur tak kolem 300-400. V rámci slev mají ještě pár dní dodatečnou akci, kdy je na všechno zboží včetně zlevněného další sleva 20 %, pokud máte kartičku P&C(vyřídí zdarma na místě). Kupoval jsem takhle oblek od Bosse s původní cenou 650 eur za 220 euro, to samé zimní kašmírový kabát JOOP nebo jarní plášť taky od Bosse. Už jsem koupil tam koupil tak pět značkových obleků a nikdy jsem nezaplatil víc než tři stovky. Dobrá pro klasické střihy je třeba jejich značka J.D. Fielding. Na Mariahilfer je výběr daleko větší než v SCS (Shopping Centre Süd), ale i tam už jsme nakupoval. Samozřejmostí je perfektní servis, s P&C ve Vaňkovce se to nedá srovnat (ani ty ceny...). Úlovkům zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 riesim obdobny problem... dnes som bol milo prekvapeny Marks and Spencer. Za malo penazi sa mi pacilo vela kosiel, kravat aj nohavic. Od znameho som dostal typ, ze kosele od Bossa uz vyskusal, ale jeho nazor je, ze za to nestoja a odporuca kosele Alan Delon. Mate s nimi skusenosti? A ako je to v M&S s kvalitou? Dik (zajtra nakupujem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 v CA a HM mají obleky? Svět se v prdel obrací... To prece netvrdim, jen srovnavam, ze tam narvano je, ale v panske elegantni mode neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Filini - ja v M&S nakoupil a spokojeny jsem. Ale nemuzu na zaklade tohoto delat nejake extra zavery, nemam moznost srovnani. Jinak bila kosile s dvojitou manzetou za 540,- je na noseni prijemna, jen mam na svou postavu svalnaty krk, takze mnou vybrana 44 mi u krku sedi perfektne, ale po stranach trupu je zbytecne siroka. Kazdym dnem by mi mela dojit zasilka kosil z T.M.Lewin. Tam jsem objednal vystohlene modely, tak doufam, ze mi budou jak u krku, tak i na tele. Navic je vyhoda, ze tam u jedne velikosti jeste nabizeji ruzne delky rukavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Filini - ja v M&S nakoupil a spokojeny jsem. Ale nemuzu na zaklade tohoto delat nejake extra zavery, nemam moznost srovnani. Jinak bila kosile s dvojitou manzetou za 540,- je na noseni prijemna, jen mam na svou postavu svalnaty krk, takze mnou vybrana 44 mi u krku sedi perfektne, ale po stranach trupu je zbytecne siroka. Kazdym dnem by mi mela dojit zasilka kosil z T.M.Lewin. Tam jsem objednal vystohlene modely, tak doufam, ze mi budou jak u krku, tak i na tele. Navic je vyhoda, ze tam u jedne velikosti jeste nabizeji ruzne delky rukavu. Mam od M&S asi 6 kosil vcetne te bile s francouzskou manzetou, o ktere pises. Pak mam jeste jednu s francouzskou manzetou s prouzkem (velmi oblibena) a pak 4 kousky smes umelina/bavlna z takovych tech setu se dvemi kosilemi. Ty jsou docela lacine a nosi se mi velmi prijemne. Takze ja muzu kosile M&S jedine doporucit. Na druhou stranu je pravda, ze s nicim lepsim nemam zkusenosti, tyhle jsou pro me naprosto dostacujici. Vyhodou je, ze kdyz vim, ze mi velikost 41 sedne, tak nemusim nic zkouset, proste, kdyz se mi libi, tak koupim a vim, ze mi sedne. Jinak byl jsem o vikendu v podnikovce OP v Prostejove, shanel jsem nejake kasual sako ke kosili a dzinam/kalhotum a vybral jsem si naprosto uzasne sako Bernhardt Trend (nemecka znacka OP) s jeste lepsi cervenou podsivkou. To mi udelalo obrovskou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 To prece netvrdim, jen srovnavam, ze tam narvano je, ale v panske elegantni mode neni... obleky mají, většinou poloplastikové (jao v M&S, ale tam jsou lepší střihy), ale třebas ve Vídni jsou ty obleky v háemku k sehnání vcelku solidní a z přírodních materiálů... nezavrhoval bych to. a já teď mám z CundA sako ze 100% Virgin Wool a setkává se s všeobecným obdivem, protože vypracpování a střih je o dvě ligy výše, než by jeden čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 já teď mám z CundA sako ze 100% Virgin trosku jsem popijel a tohle me fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 a co ten Alan Delon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 obleky mají, většinou poloplastikové (jao v M&S, ale tam jsou lepší střihy), ale třebas ve Vídni jsou ty obleky v háemku k sehnání vcelku solidní a z přírodních materiálů... nezavrhoval bych to. a já teď mám z CundA sako ze 100% Virgin Wool a setkává se s všeobecným obdivem, protože vypracpování a střih je o dvě ligy výše, než by jeden čekal V českém CA? To by mě velmi překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Ještě k tomu Peek & Cloppenburg ve Vídni ....... Zajímalo by mne,zda tam byl už někdo vlakem?Je to blízko nádraží?Líbilo by se mi se tam otočit pendolínem-v rámci výletu s přítelkyní...... Autem to mám hodně daleko,tak pokud by měl někdo zkušenost,dejte prosím vědět..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 trosku jsem popijel a tohle me fakt pobavilo to byl účel :-D V českém CA? To by mě velmi překvapilo. dokonce ostravské C&A... materiál jedna báseň, i střih... nejlepší sako, co teď mám a převyšuje i kousky z P&C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Ještě k tomu Peek & Cloppenburg ve Vídni ....... Zajímalo by mne,zda tam byl už někdo vlakem?Je to blízko nádraží?Líbilo by se mi se tam otočit pendolínem-v rámci výletu s přítelkyní...... Autem to mám hodně daleko,tak pokud by měl někdo zkušenost,dejte prosím vědět..... Z Wien Sudbanhof autobusom 10 A, približne 10 min na Mariahilfer Strasse. Alebo ešte lepšie, pešo smerom na sever zo stanice Sudbanhof po Prinz-Eugen-Strasse, po pravej strane je zaujímavý zámok Belvedere s botanickou záhradou a alpskou a stredoeurópskou flórou, ďalej stále v podstate rovnakým smerom cez Schwarzenbergplatz, Walfischgasse, doľava na Philharmonikerstrasse a na Albertinaplatz. Potadiaľ sú to 2 km a 35 min pešo zo železnič. stanice Sudbanhof. Tam doporučujem zastávku v múzeu Albertina - do 20. júna trvá výstava Rembrandt a jeho doba, vstupné po predložení železnič. cestovného lístka ČD, ŽSR, MAV alebo PKP len 7 EUR na osobu. Odtiaľ cez Opernring, Burgring po asi 700 m začína Mariahilfer Strasse. Tam je obchodov dosť, aj P&C na Mariahilfer 26-30. Pozor na dĺžku MariahilferStrasse, cca 3,5 km. Takže celodenný výlet. Na obchody nie som odborník, tam by mohol poradiť niekto lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinix Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 ... a já teď mám z CundA sako ze 100% Virgin Wool a setkává se s všeobecným obdivem, protože vypracpování a střih je o dvě ligy výše, než by jeden čekal :-) vlnu dělají dnes všude .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 :-) vlnu dělají dnes všude .... ale dobrý střih zdaleka ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 To railmaster:Vyčerpávající,děkuji moc! Až vyrazím,dám vědět jak jsem dopadnul,vezmu si sebou navíc někoho,kdo ví,jak by měl oblek vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 (upraveno) no ja osobne ujizdim na blazkovi, mam od nej asi tri obleky, hodne kalhot, patnact kosil - ted sem se trosku rozjel, zacal totiz delat vic modelu ve slim fit a to je presne dle meho gusta, a je to celkem za pusu. Co chvila je tam akce 30% 50% atd, se slevovou kartou jeste 10% dolu... Posledne sem jen sel okolo a nakouknul, ve finale odchazel s jednema platenejma kalhotama, dvoje rifle, dve kosile a nechal sem tam as 5,5k, coz mi neprijde nijak dramaticky... jinak kdyz si chci trosku priplatit, tak jedine HB, obleky v brne maj kolem 12k a kosile za trojku ca. Nicmene ve slim fitu maji maly vyber, proto kosile radeji na ebay.de... na sportovno k tomu lacoste polo a sem kluk jak buk . ale po precteni tohohle threadu me zaujal delor.cz , mate s nima nekdo zkusenosti? na miru sitej za 25 zni dobre, aspon bych pak mel motivaci k neprezirani Upraveno 16. května 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 Jak je to u Blažka se slim fit non-iron košilema? Jiné už se mi kupovat nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romco Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 a co ten Alan Delon? ja som teraz kupoval oblek a kedze som trochu nekonfekcna postava tak som mal strasny problem najst daco na chudsieho cloveka.. kamos ma poslal do Delona a musim povedat ze mi nic nikde nesedelo jak oblek tam. nad cenou som musel trochu prizmurit oko lebo ceny su tam vyssie ale v cene je aj uprava (hned ked treba alebo v buducnosti)... bol som v Auparku a tiez mi radost spravil aj personal, ktory bol mimoriadne akcny a privetivy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 zatial som ulovil (kosele) 2ks Ralph Lauren a 1ks Boss ... dnes prvy den Boss a kosela prijemna, po celom dni nedokrcena. Zajtra je na rade RL v pribehu tyzdna sa pokusim dokupit 1-2ks Delona a skusim asi aj Blazka. V BA je predajna len v Auparku, tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 Jak je to u Blažka se slim fit non-iron košilema? Jiné už se mi kupovat nechce. Jsme na tom stejně Loňská kolekce Non Iron byla fajn a drží, ty košile z letošní (mám jenom dvě, právě kvůli tomuto) jsou spíše "Easy Care" a vyžadují přežehlení (pod sakem a kravatou ne..) Tak asi tak, docela se drží i Eterna a CasaModa - pocitově podstatně lepší materiál ve srovnání s tou letošní Blažek kolekcí viz výše. Prostě, když je někdo línej a má málo času;) což mi připomíná, právě dopírá pračka a má lepší polovička je ve škole... Pravidlo č. 1 -PŘED VYBRÁNÍM PRÁDLA Z PRAČKY SUNDEJ OCEL ZE ZÁPĚSTÍ - ocelový buben je rovnocenný soupeř!!!.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se