African Odesláno 3. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2006 Moc příjemné Orisky. Teď rozířili kolekci Oris v Carefour Hradec Králové. Mají tam dost slušný výběr za zajímavé ceny.
Drummer Odesláno 3. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2006 Vlastimil7664: Do Hradce mám celkem daleko, kdybys šel okolo mohl by ses podívat jestli je tam mají a kolik stojí? Počítám ale, že pod třicet to nebude . Označení je TT1 Divers 633 7533 95 51 MB, průměr 44mm. Díky
African Odesláno 3. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2006 To Drummer: Volal jsem tam, jelikož mě také zajímají a mají tam pouze 6337533 9454 MB za 26990,- Kč
mechano Odesláno 3. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2006 TomasW napsal: TO: Drummer Já si nejsem úplně tím výběrem jistej. Přijdou mi na ruce poměrně mohutný (na ty účely co jsem chtěl), nemůžu si na ně nějak zvyknout. Nevím jestli to má nějaký význam ale tohle jsou hodinky které se mi líbí jako jedny z mála z těch co jsem tu viděl.
Drummer Odesláno 3. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2006 Vlastimil7664: Ta cena není na české ceny tak špatná. Na internetu jsem je našel už i pod 20000,-. Problém je, že se v téhle barevné kombinaci moc nevyskytují, nenašel jsem je ani na webu výrobce. Ostatni kombinace se mi tolik nelíbí, snad místo modré lunety černá, ale ta mě tak za srdce nechytla .
Ondraj Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Taky jsem se divil, že na Oris tahle barevná kombinace není.
Otto Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Tak ty jsou super, akorát mně trošku vadí ten děrovaný řemínek - já vím evokuje to automobilové závody, podobný řemínek má i TISSOT u modelu tuším PRS 516.
marosh Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Orisy opravdu nemají chybu, už jsem si je vyhlídl dříve. Mě se ten děrovaný řemen naopak líbí. Je děrovaný jinak, než Tissot PRS 516, které mám právě na ruce.
cigi Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Jojo začíná se mi zdát, že se nám sbližuje gusto pánové - jak ty orisky, tak ty thomeny jsou opravdu nádherný, originální, vkusný, praktický, čitelný...... já jim snad nemůžu nic vytknout - kdyby alspoň patřily do swatchgroupe Ondraji, ty chronorisy jsou třída - takové znamení doby - mám to rád, když je na věcech kromě klasického designu i patrno, že vznikly v roce 2005/6. Dokonce mají i fotbalovou lunetu!!!! Mimochodem - ony a nové airmany jsou ten důvod, proč jsem naléhal na prima, aby co nejdříve udělal remake soudkových sportůII. Ten děrovaný pásek k nim prímově sedí - vůbec bych neměnil, ani o tom neuvažoval. Kdyby měly lemánie kalibr, tak je kupuju.
Viktor Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Ty Chronorisy jsou pěkný, ale trochu malý, rozměrově je to podobný Prim Sport IIgen, prostě retro se vším všudy V Koscomu je mají vystavený vedle modelů F1 a TT Diverů a vypadají tam jako dětský hodinky, stejně jako IIgen Sportů. Škoda, že je zvětšený model soudkových Sportů zatím v nedohlednu...
Ondraj Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 2 Viktor: Rozměrově jsou 41x40x15, to je trochu rozdíl oproti Prim Sport II.
Návštěvník Bob Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Ty bílo modré ORISky jsem si vyhlédl také, bohžel se již přestaly vyrábět a nejsou skladem. :(
Viktor Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Ondraj napsal: 2 Viktor: Rozměrově jsou 41x40x15, to je trochu rozdíl oproti Prim Sport II. Jsi si jistý, že je mají v Koscomu ? Dneska kolem poledne je tam měli, a vypadaly malý
Viktor Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 BTW, mají tam i ty bílomodrý divery za necelých 27 k.
Karlos Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Ty modrobílé Orisky jsou fakt pěkné, jen jsem měl pořád pocit, že mi jejich ručičky něco připomínají - a už jsem na to přišel - ladovské kreslené kulisy z pohádky Hrátky s čertem
Drummer Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Viktor napsal: BTW, mají tam i ty bílomodrý divery za necelých 27 k. Šmarjá lidi, to mi nedělejte, jestli je tam budou mít až pojedu do Prahy a půjdu se na ně podívat.... Tak bude jednou večer ve zprávách na Nově, že nekdo přepadl prodejnu hodinek v Praze nebo nějakou banku poblíž .
Karlos Odesláno 4. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 Z boku ty Orisky zase až tak pěkně nevypadají
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se