Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  utrejch napsal:
Ty 360 jsou nejaky koncept a v tom druhym odkazu jsou hodinky co budou vyrabet s kalibrem dvanact s designem toho konceptu. Akorat tech dvanactek se mi neporadilo sehnat letpsi fotku nez je ve vyse uvedenem odkazu ...

Moc pěkné. Nevíte někdo kolik budou koštovat? Že bych začal šetřit?

• po měsíci...
Odesláno
  Onion napsal:
Je tady ještě někdo kdo má modrá Monaco s calibrem 12?

Dobrý večer všem, členem chronomagu jsem poměrně krátkou dobu, ale jeho stránky si pročítám již cca od půli roku 2005, když jsem si pořídil své první kvalitnější hodinky značky Mido. A dnes odpoledne mi došly do práce mé vysněné hodinky značky Tag Heuer Monaco. Tak Vám zasílám pár fotek a především zkušeností s nákupem, které by se mohly někomu hodit. Po dlouhém rozmýšlení kde a jak hodinky koupit (od nákupu v USA přes Dubai, u nás v Čechách na dny Marianne atd.) jsem se nakonec rozhodl pro koupi v Německu u klenotníka pana Ralfa Haeffnera (zde již mnohokrát chváleného). Pro tento nákup jsem se rozhodl i díky doporučení (vysvětlení různých kladů a záporů) zdejšího člena Bakera, kterému bych chtěl tímto ještě jednou poděkovat. První informační poptávku jsem panu Haeffneru zaslal někdy v půli srpna a týž den mi přišla odpověď ? z okamžité reakce jsem byl velice potěšen. Bohužel potom to začalo trošku ?drhnout". Druhý den jsem jim poslal další mail ohledně informací k platbám, dodání atd. a nic ? dva dny, tři dny, týden a pořád nic. Což mě hodně mrzelo, protože jsem byl již dávno rozhodnut, si hodinky u nich objednat. Nakonec se ozvali ? tak po deseti dnech a po již více mých odeslaných mailech, bohužel jsem se stejně nic nového nedozvěděl. Nakonec jsem na nic dalšího už nečekal a jednoduše si hodinky začátkem září objednal (přeceněn těch kladných ohlasů na jejich společnost bylo hodně a moje touha po hodinkách ještě větší). Objednávka proběhla, poděkovali mi, ale zase žádné potvrzení na můj mail. Tak jsem jim později psal znovu mail a zase žádná reakce (maily jsem posílám jak anglicky, tak i německy). Po cca týdnu se konečně ozvali, přiřadili mi konkrétního člověka, se kterým jsem byl v kontaktu a vše bylo již v pořádku. Hodinky jsem platil předem ? převodem z účtu na účet (a zase trošku adrenalinu, než mi potvrdili, že peníze dorazily). Každopádně už vše bylo v pořádku. Jen mě ještě upozornili, že u tohoto modelu bude doba doručení trošku delší (6 ? 8 týdnů ? protože se údajně jedná o poměrně nový model). Ještě mi řekli, že mě napíší, až budou mít hodinky připraveny k odeslání do Čech. Předpoklad doručení byl tedy někdy na začátek listopadu. No a dnes sedím v práci, telefon, přepravce z FedExu - mám pro Vás balík z Německa. Prvně menší šok, který později přešel v obrovskou radost z hodinek. Vše zatím vypadá v pořádku, hodinky byly precizně zabalené, jsou u nich všechny doklady ? jejich 1000 dnů záruka + mezinárodní záruka. Sériové číslo na hodinkách souhlasí s čísly na dokladech. Takže co můžu říci závěrem ? až na občasnou nekomunikativnost z jejich strany (ta však může být způsobena množstvím jejich zakázek), mohu tohoto prodejce vřele doporučit ? jako mnoho zdejších členů. Hodinky popisovat asi nemá smysl, stejně ho většina z Vás zná. Ještě pár slíbených fotek. Přeji Vám příjemný večer, mějte se . . .

• Dát hlas 1
Odesláno
  Oldis napsal:
Ještě pár slíbených fotek. Přeji Vám příjemný večer, mějte se . . .

řekl bych, že taky budeš mít příjemný večer, :thumbsup_anim: plný prohlížení nových Monaco:) Moc prima kousek, gratuluji!

Návštěvník YPO
Odesláno

--- paráda - hranaté modely od tagu jsou nejhezčí - gratulace --- je zajímavé, že komunikace s německem je vždy složitá a na dlouhé lokte, asi to mají v genech :)

Odesláno

asi byly obrovské......taky nic nevidím. Není nic lehčího,než aby je Oldis nahrál znovu,800x600.....

Oldis - jaké to jsou,ty novější,nebo ty origo(s plastovým sklíčkem)????

Odesláno
  Gilius napsal:
asi byly obrovské......taky nic nevidím. Není nic lehčího,než aby je Oldis nahrál znovu,800x600.....

Oldis - jaké to jsou,ty novější,nebo ty origo(s plastovým sklíčkem)????

Zdarvím, přesně tak - ty fotky byly větší, a proto byly staženy. Zmenšoval jsem je na cca 200 kB, ale pořád to bylo málo. Večer je pošlu znovu. Jinak se jedná o ten model se safírovým sklíčkem a "proskleným" dýnkem, calibre 12, (CAW2111.FC6183) - žádná limitka nebo něco takového.

Odesláno

Super, když Monaca, tak tyto modré" opravdu krása, určitě by si ovšem zasloužili kvalitnějí fotky, ale co já tu mám co radit, když stejně tak hodinky fotit neumím:-) 1000 dní záruka je také příjemná záležitost.

• po měsících...
Odesláno

Dával jsem ke Kibimu nějaké B-Uhren a Kamfschwimmer a tak mi jentak, mezi řečí a cigárem cvaknul i moje víkendovky... Udělal těch fotek víc, tak kdo máte rádi tuhle klasiku se koukněte na jeho stránky...

post-142-1266037887.gif

post-142-1266038285.jpg

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ať to tady neplevelím, tak využiji s dovolením toto téma a požádám Vás o radu a také názor.

Manželka má tato Monaca. Vzhledem k prakticky dennímu nošení, dostává řemínek pěkně "zahulit".

A teď k dotazům:

1/ kde bych mohl nejlépe pořídit nový, originální?

2/ jaká jiná barva řemenu by se Vám k tomuto dialu líbila?

3/ a jedna "kacířská" na závěr: dovedli byste si představit i nějaký tah na střídačku?

post-8128-1271429637.jpg

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Barva? Je to pro holku, takže několik řemenů a měnit podle oblečení, bot a kabelky... Bude mít poci, že má stále něco nového a vyjde to laciněji než nové hodinky.. Tah? Bože, ale ten na ně, podle mně, opravdu nepatří....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...