Návštěvník SukHoi Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 wir mussen alle chronomagische schwein in den konzentracionslager schließen.............to neni normalni jak je mi blbe OT: jsem hledal co je NSKK -jsem to našel: Motorizované oddíly NSDAP. Sturmabteilung (SA), úderné oddíly nacistické strany NSDAP, byly vytvořeny v roce 1921 v mnichovské pivnici Hofbräuhaus. Jednotky S, známé také jako tzv. Hnědé košile, sloužily zpočátku jako pořádková a ochranná síla při stranických srazech. Pod vedením Ernsta Röhma se z původního oddílu o 46 mužích postupně vyvinula v rozsáhlou organizaci, odhadující v roce 1934 svou základnu na čtyři miliony členů. V tomto období byly organickou součastí SA i oddíly a NSKK (Nationalsozialistisches Kraftfahrkorps=motorizované oddíly NSDAP). aneb nejlepší nápady vznikají v hospodě
Horhe Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 SVIJANY.....nikdy mi takhle blbe nebylo. Seveřani radí: Svijany pouze v malých dávkách (do 8 kousků za večer) a ráno pro sichr endiaron
Kalifx Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Koukám na fotky a mám normálně dežaví...
Dantechno Odesláno 13. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Koukám na fotky a mám normálně dežaví... No, chvilka kvalitni poezie by nam tam bodla :-)
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 aneb nejlepší nápady vznikají v hospodě rozdíl je ten, že češi ty nápady do rána zapomenou
Z. Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Koukám na fotky a mám normálně dežaví... Jo, všechno bylo na svém místě: Terezka, štír, fošna... Jen ty Svijany tomu dodaly ještě větší grády, zvlášť když kolem půlnoci ještě dorazil hciq s doprovodem. Domů jsem dorazil v šest ráno...
Návštěvník salamio Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Koukám na fotky a mám normálně dežaví... Taky mi to něco připomnělo .
Z. Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Terezka s kolegyní se na sraz řádně tématicky připravily... Upraveno 13. května 2010 uživatelem Z.
bandicoot Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 ten budík s těma zvonkama a s kladívkem uprostřed - to sedí skvěle
Kalifx Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Bože ty fotky, to je šílený... Jak se normální, většinou slušní lidé, dokážou takhle zmastit...
Z. Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Bože ty fotky, to je šílený... Jak se normální, většinou slušní lidé, dokážou takhle zmastit... Vybírám ty slušnější... Upraveno 13. května 2010 uživatelem Z.
Leclerc Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Hezky nám sem sázíš fotky... jo a hodláš ze série fotek pití zelený udělat ten komiks? A abych po vzoru ostatních okomentoval svůj stav: je mi líp, ale půjdu si radši lehnout...
Z. Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Hezky nám sem sázíš fotky... jo a hodláš ze série fotek pití zelený udělat ten komiks? A abych po vzoru ostatních okomentoval svůj stav: je mi líp, ale půjdu si radši lehnout... Já bohužel nejsem výtvarně zdatný. Toho by se musel ujmout někdo jiný. Fotky jsou k dispozici.
XXXfazerXXX Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 ty Svijany to je pekna svinarna-dvakrat se mi vyparila zidle pod prdeli.........ne,ze bych si to pamatoval,ale rikal to Pandice
pandice73 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Zdendo?Nemas prosim te fotku toho Hacikovo stoneciferniku?Jestli jo tak ji sem dej.Diky
Bert Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 To nemá chybu. Že já blbec měl dneska od rána představenstvo ......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se