Přejít na obsah

Seiko Monster

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsou to po Primkách nejpopulárnější a nejfrekventovanější hodinky na fóru?

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

minulý týden jsem tady v tom svém bordelu našel jedny dobité černé monstra. tak jsem je hodil na ruku a dost mě překvapilo, jaké jsou to fajn víkendovky. nikdy mě nebraly. kdysi jsem si je koupil a do týdne prodal, ale musím uznat - mají něco do sebe.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
minulý týden jsem tady v tom svém bordelu našel jedny dobité černé monstra. tak jsem je hodil na ruku a dost mě překvapilo, jaké jsou to fajn víkendovky. nikdy mě nebraly. kdysi jsem si je koupil a do týdne prodal, ale musím uznat - mají něco do sebe.

Konečně jsi prozřel. :thumbsup_anim:

EDIT: Mám tip na skvělý řemen od Hirsche, kdybys měl zájem.;)

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Mám černé i oranžové (ty nosí povětšinou manželka) a jsou to naprosto úžasné hodinky.

Ty moje černé mám sice teprve rok, ale pořád jsem z nich nadšen....a ta luminiscence!

Já i manželka nosíme hodinky i na spaní a to vám řeknu, že je pohled...dvoje zářící Monstra z jedné postele :thumbsup_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

QUOTE(David_B @ 22.5.2009 - 22:58) 277168[/snapback]
Já i manželka nosíme hodinky i na spaní a to vám řeknu, že je pohled...dvoje zářící Monstra z jedné postele :thumbsup_anim:

Pár fotek by nebylo?

Odesláno

Mám oranžové na originálním tahu. Ta kombinace je nepřekonatelná. Přesto se neubráním pocitu, že černé by mohly být ještě nepřekonatelnější :D

Černý číselník má na hodinkách hodně do sebe a tak je pravidelně střídám černými sporty ...

Odesláno

Mám blue na origo tahu.

Přiznejme, že jim tahle nebíčková modrá moc sluší.

Skvělý masivní kukačky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Máš je se safírem a kolik stály?

Jasně, se safírem. Mám kus 53 z roku 2006, maj to vyražený na zádech.

Vydražil mi je tehdy kámoš na ebay za 300 dolarů odněkud z Thajska.

Odesláno
chvíli jsem o nich uvažoval,ale nakonec jsem usoudil,že se mi nelíbí.......raději G-shocky,když už něco odolného a monstrózního :)

tak to máme podobně. u géček se aspoň nemusím obávat, když s nima někde neopatrně štrejchnu apod. mám (možná neopodstatněný) názor, že co do odolnosti jsou stejně nejlepší digi. navíc při většině činností je výhodou jejich nízká hmotnost.

nicméně, automaty mě samozřejmě taky fascinují a postupně začínám nabývat přesvědčení, že si nějaké zase pořídím. v klasických hodinkách ale upřednostňuju jednoduchost a co nejčistší design a vzhledem k tomu, že jsem se vzhlédl právě v seikách (prostě japonec :thumbsup_anim: ), tak to vidím na tyhle:

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-A...y-Seiko-AAAA101

jsou prostě nádherný.

omlouvám se za OT..

Odesláno

Mám Orange Monstra s originálním tahem a přidávám se k názoru, že je to nejlepší volba. Nedávno jsem na ně však dal oranžový silikon jako má na foto David B v přispěvku 6. Bohužel se tato kombinace zalíbila manželce a vypadá to, že o ně přijdu.

Odesláno (upraveno)

Já mám černá Monstra, na tahu i origo silikon - ideální hodinky pro aktivity, kde bych měl o své PO tak trochen strach...

Seika a manželky - Monstra jsou na ni moc masivní, teď mi tady nevyšla jeden prodej s automatama a tak jsem jí na Ebay koupil oranžády, v quartzu (je ráda, že je nebude muset mít pořád na ruce) - http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-QUARTZ-150m-di...93%3A1|294%3A50

Jinak prodejce keychain_treasure na US Ebay prodává pěkně zrepasovaný lady diversky (spousta barevných kombinací) za krásných 99 USD i s dopravou - jen 33 mm mi přijde málo i na ženskou, spíš je koupím dětem... http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-4205-014B-Vint...93%3A1|294%3A50

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Tak já se kompletně nakazil a teď přemýšlím že si koupím nějaké automaty od Seika-buď Monster(u nich se mi moc nelíbí ty ručky) nebo nějaký sporty-a teď babo raď :helpsmilie:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...