Kalifx Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Ano ano. Sak papier ako papier. Da sa pouzivat na WC aj CZ (sa mi to rymuje). Povedz, kde mas oblubene verejne WC. A bude tam sora. Je kriza - a za drahe hodinky by som prijimall len zlato pripadne poživeň. To je jak Vašek Mlýnek z Kuželova... Omlouvám se za OT
istvanfy Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 To je spisovný výraz v Slovenčine pre proviant - potraviny - aj u nás málo používaný.
yarda Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 P. Hulán hledá nějakou vnitřní hodnotu hodinek, které se dají koupit za 10-200 tisíc Kč, ale to, že za ně v obchodě platí papírkama, které se cenou moc neodlišují od toho co používá na toaletě, to ho nezajímá. A bác hřebíček na hlavičku!
Onisan Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 zatím jsem se pročítáním tohoto vlákna náramně bavil, ale co se do diskuze vložil istvanfy, přestávám mu rozumět... To jsme dva
klobadysek Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 ...a teď už tři To bude tim prekladem z magyarstiny.
Onisan Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Překladem? A do čeho je to přeloženo?
chose Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Tuším, že nejenom překladem, Ištván je podle mě hvězda i z pohledu lidí, kteří jeho jazykem mluví plynně.
Jay Doll Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Hele a nebyl ten Istvanfyův vtip v tom slově "Ťento parobok"? Aneb takové předvolební hašteření?
spiderer Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Sak papier ako papier. Da sa pouzivat na WC aj CZ (sa mi to rymuje). Nemelo tam byt da se pouzivat na WC i IWC?
pavča Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Nemelo tam byt da se pouzivat na WC i IWC? IWC se určitě může používat i na WC, dokonce tam s Tebou může být zavřená i moucha cécé, ale naopak není vhodné, je-li s Tebou zavřený na WC někdo, kdo má TBC. Takhle asi.
skalis Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 IWC se určitě může používat i na WC, dokonce tam s Tebou může být zavřená i moucha cécé, ale naopak není vhodné, je-li s Tebou zavřený na WC někdo, kdo má TBC. Takhle asi. A kdyz uz sedis na WC s IWC, muzes si cist ABC. Zasadni problem nastava, kdyz to WC je ve WTC. Hehe, to jsou voloviny takhle dopoledne.
pavča Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 A kdyz uz sedis na WC s IWC, muzes si cist ABC. Zasadni problem nastava, kdyz to WC je ve WTC. Hehe, to jsou voloviny takhle dopoledne. Jo ABC, to jsem četl naposledy někdy když jsem chodil do 5.C. No jo legrace musí být, jinak by to na světě nestálo za nic. Ahoj, pavča.
Návštěvník Tada Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Nezapomeňte na THC - Tag Heuer Carrera
cigi Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 taky TBC se rýmuje - jdu si odkašlat ........ :D Zdá se mi, jakoby radek hulán zkušeně a pečlivě študoval forum a přesně si uvědomil, na co mohl nachytat nejvíc příspěvků, tak zaprovokoval, není to nějaká webová soutěž o "nejzajímavější" vlákno na českým netu ? Jenže tady jsme pořád ještě na chronomagu, že.
Kalifx Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 taky TBC se rýmuje - jdu si odkašlat ........ :D Zdá se mi, jakoby radek hulán zkušeně a pečlivě študoval forum a přesně si uvědomil, na co mohl nachytat nejvíc příspěvků, tak zaprovokoval, není to nějaká webová soutěž o "nejzajímavější" vlákno na českým netu ? Jenže tady jsme pořád ještě na chronomagu, že. No, pěkně mu to tady roste... Hele moderatoři, fakt to promažte a nechte jen striktní odpovědi k tématu ať tu nejsme všichni součástí nějakýho sociologickýho průzkumu na ploše 125 záložek...
Jeremy Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 No, pěkně mu to tady roste... Hele moderatoři, fakt to promažte a nechte jen striktní odpovědi k tématu ať tu nejsme všichni součástí nějakýho sociologickýho průzkumu na ploše 125 záložek... Já jsem dal sám sobě ban na mazání příspěvků, abych zase někomu nešlápl na kuří oko. Takže sorry
spiderer Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Zacina tu byt sranda, skoda to mazat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se