nekdo Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Já ne nicméně kdyby někdo toužil po věcech do akvária, hnojení a spol a chtěl nějakou lepší cenu na akvarijní hardware, kontaktujte mě přes pm - platí stále (není to reklama ani rozjíždějící se e-shop -snažím se jen vypomoci chronomagorickym akvaristum Bavíme se o ?lepších (dražších) věcech - ve smyslu kvality -eheim, dennerle a spol -proste se zeptejte a uvidíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Oprava - hodilo mi to do tapatalk server. Kolegovia, Prihodim aj ja moje - cca 3 mesiace staré aqva (120l). Vrátil som sa k tomu po 10 rokoch - vtedy bolo ale 600l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Pěkný Tady je pár fotek mobilem z rychnovské výstavy, foceno 14 a 15.9. Výstavu pořádá mistní organizace akvaristů každoročně už 43 (!) let v prostorách historického Domu chovatelů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady pěkná perleťovka pro colommba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velký cichlidy snad potěší Tikala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle by mohlo byt zajimavé pro azeppelina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rejnoci pro zakladatele vlákna, jestli sem ještě chodí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakonec první wristshot v mým životě, při kterým jsem se za sebe styděl a připadal si jako úchyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Pekne si to zakončil. Klubucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Já děkuji pánovi za perleťovky. I kančíka šikmopruhého vidím, taky jsem míval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Rádo se stalo, hned jsem si na vás vzpomněl. Chtěl jsem vyfotit i pěkný skalárky pro Wanderera, ale má doma hezčí ryby i nádrž, než jsem viděl na výstavě. Musím říct, že ty kluky, chlapy i kmety z Rychnovska a Kvasin fakt obdivuju. Táhnout to bez přerušení 43 sezón není žádná legrace a neznám moc podobnejch akva-podniků, ktery by se mohly něčím podobným pochlubit. I díky tomu se ve stejným termínu konalo v Rychnově setkání EATA (European Aquarium and Terrarium Association) - snad poprvý v tak malý lokaci (vloni se to dělalo v Pařiži ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Napřesrok si Rychnov asi nenechám ujít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Hmm, tak to teď byla pro mě poklona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 To tam je stale ty akva nebo to instalujou tesne pred vystavou? To musi byt celkem makacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Fundus se instaluje a pak sklízí každý rok, jinak je v prostorách hospoda v nájmu a dělají se tam diskotéky stálá výstava, to by nešlo utáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 A eště kdyby ožralí hosti lili pívo do nádržek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Něco z vlastní zahrádky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Tvl ty jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nádernýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Starý akvaristický pravidlo praví, že nádržku dělají kytky. Ač na skalárky moc nejsem, tyhle jsou hezký a hlavně - krásně zarostlá nádržka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Colommbo, já bych slovo "nádržka" v případě Wanderera nahradil spíš slovem "nádrž" - přece jen je velký rozdíl pro měřítka velikosti v exterieru (rybníčky, sádky, nádrže a nádržky) a interieru (malá a velká akvaria, resp. nádrže). Zajimalo by mne, čim ty skalary krmí, že je ta přirodní červená barva tak pěkně výrazná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Pro akvárium jakéhokoli objemu používám slovo nádržka. Schválně, to zdrobnění se mi líbí. Syn má pro surinamky nádržku 450 litrů. Upraveno 26. září 2019 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Tak to jo Taky se těším, až nechám udělat dvoutunovou nádržku v chodbě a budu vymýšlet třistapadátihlavé rybí společenství do ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Krmím většinou mraženým. Ty barvy by mělo mít na svědomí mysis a kryll, což jsou korýšci, kteří obsahují jakési přírodní barvivo (ani jsem to nevyguglil). Tohle mi poradili, poslechl jsem a vypadá to, že to funguje. Až budeš mít tu dvoutunovou nádržku, tak ti dám vědět, kde to kupuju. S těma kytkama bych souhlasil. Rád do toho koukám. No a roste to samo, asi ryby vydatně hnojí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Astaxanthin. A děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se