Maxel Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 (upraveno) @Micey: Jestli dvě kila koksu, tak se asi nemá zle Jinak debata fakt úžasná, opět další z řady odklonů od pointy vlákna. Si založte vlákno s názvem OT pelmel a dohadujte se tam vočemchcete. Upraveno 19. června 2016 uživatelem Maxel
kuncák7 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Jsem tedy jeden ze zoufalcu, nemam 35 ani hrubeho a bohatej na duchu taky nejsem :-), ale jsem docela spokojenej, asi diky neznalosti " velkeho sveta". Ale diky tomuhle vlaknu do toho pomalu pronikam :-).
Návštěvník Mav. Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 @Micey: Jestli dvě kila koksu, tak se asi nemá zle Jinak debata fakt úžasná, opět další z řady odklonů od pointy vlákna. Si založte vlákno s názvem OT pelmel a dohadujte se tam vočemchcete.Tohle tema potrebuje ten OT jako prase drbani. Co s nim taky jinyho, kdyz prijde rec na penize, resp. prijem.Snad jeste to veganstvi... nebo jak jinak si premerovat delky.
Bukoowsky Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Svoji úchylku zatím držím celkem rozumně, odhadem 20% z hrubé mzdy. Primárně proto, že jsem úchylný i v dalších oblastech a musím udržet nějakou rozumnou kontinuitu
Ruiz.aw Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Jsem tedy jeden ze zoufalcu, nemam 35 ani hrubeho a bohatej na duchu taky nejsem :-), ale jsem docela spokojenej, asi diky neznalosti " velkeho sveta". Ale diky tomuhle vlaknu do toho pomalu pronikam :-). Komentář, který teď udělím nemám rád, ale tady udělám výjimku ..... 1+
siwi Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Jsem tedy jeden ze zoufalcu, nemam 35 ani hrubeho a bohatej na duchu taky nejsem :-), ale jsem docela spokojenej, asi diky neznalosti " velkeho sveta". Ale diky tomuhle vlaknu do toho pomalu pronikam :-). Komentář, který teď udělím nemám rád, ale tady udělám výjimku ..... 1+ ...a já se s dovolením přidám. +1
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Já neznám vůbec nikoho kdo by za 35tis. pracoval. To by musel být fest zoufalec.Takže vlastně všechny zdravotní sestry, učitelé, řidiči záchranné služby i policisté...pekaři, recepční, asistentky, zámečníci, kuchaří, svářeči, řidiči no prostě 80% české populace jsou podle toho co jsi napsal zoufalci ..... hm, silná slova.
Návštěvník Mav. Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Zoufalec je podle mne spatna volba slova. Spis si ti lide mnohdy zaslouzi obdiv. Prave mne opecovavaji uz druhym dnem ty zdr.sestry a kdyz vim, ze to delaji za zlomek platu doktoru...Pak jsou ale povolani jako politici, policajti, urednici, eko/bio/euro/etno neziskovky, kde i tech 35k by bylo bohapuste preplaceni.
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Neříkám, že někdo chce víc, někdo se snaží víc, někdo maká víc ,ale přesto to chce trochu pokory. V našem regionu je pod 35k 80% lidí a bohužel 50% čechů podle mě nemá ten avizovanej průměrnej plat 27k....Prodavačka v Tescu bere tak 10k, Globus to same +-...to je tak na vodu a chleba, bohužel (obrazně). Švagr jezdí na rychlé , denně jede zachraňovat lidské životy a má cca 18k čistého.....
kuncák7 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Zoufalec je podle mne spatna volba slova. Spis si ti lide mnohdy zaslouzi obdiv. Prave mne opecovavaji uz druhym dnem ty zdr.sestry a kdyz vim, ze to delaji za zlomek platu doktoru...Pak jsou ale povolani jako politici, policajti, urednici, eko/bio/euro/etno neziskovky, kde i tech 35k by bylo bohapuste preplaceni.Nestacim se tu fakt divit, co vyplodis :-). Zustan pls jen v tomhle vlakne a sva moudra nevysilej jinam :-). Boze......
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Takže vlastně všechny zdravotní sestry, učitelé, řidiči záchranné služby i policisté...pekaři, recepční, asistentky, zámečníci, kuchaří, svářeči, řidiči no prostě 80% české populace jsou podle toho co jsi napsal zoufalci ..... hm, silná slova.wave ceptor mi nepřijde jako úplnej kretén .... takže ten jeho post v kontextu ostatních hoven beru jako ironii ..... noa pokut to tak není tak je to kretén
Jörg8X Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Já neznám vůbec nikoho kdo by za 35tis. pracoval. To by musel být fest zoufalec.A to si vem, že možná i takový zoufalec tu je registrovaný a píše sem (pokud si ušetřil na komp s internetem a zrovna mu to vyšlo i na elektřinu).Bych při registraci udělal podmínku dokládání příjmu a kdo nemá alespoň 50 hrubého, tak by sem nemohl nic psát. Ať to tu má trochu úroveň
malacko Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Není to snad každýho věc, za kolik si koupí hodinky? Musím říct, že člověk opravdu některé příspěvky v tomto tématu od některých jedinců nějak nechápe či nepobírá, zřejmě má Mav. nějaký mindrák nebo co... Upraveno 20. června 2016 uživatelem malacko
Návštěvník Mav. Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 To kuncak7: Bud tak hodny a nech si sve rady a prani pro sebe nebo nekoho jineho. Jestli nevis co s nimi, tak si je strc do zadele.
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) wave ceptor mi nepřijde jako úplnej kretén .... takže ten jeho post v kontextu ostatních hoven beru jako ironii ..... noa pokut to tak není tak je to kretén YPO já jsem nikde nenapsal ,že je kretén, jen mě ty silná slova trochu překvapila..... jak říkám pokora spoustu lidem chybí.... Já znám spousty lidí co dělá pod 35k a taky dost lidí co maj měsíčně 200+k......a v obou kategoriích mám kamarády a vycházím s něma... Nená to jen o měsíčním příjmu.... Upraveno 20. června 2016 uživatelem M3maniac
M3maniac Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Tak jsem zjistil, že švagr měl 18k než si dodělal školu, ted po 20letech na záchrance bere s osobním ohodnocením 25k , ale i tak je zoufalec podle některých
JohnDoe Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Celkem by me zajimalo, zda jsou nekteri clenove fora takovi blbci i v realnem zivote, nebo se tak projevuji jen ve virtualnim a predevsim anonymnim svete.
tommas4 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Mám takovej pocit že nick wave ceptor je něčí alter ego.
wave ceptor Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 bavím se tu dnes. Jen tak dál hoši.
malacko Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Krásně jsi to vystihnul +1Celkem by me zajimalo, zda jsou nekteri clenove fora takovi blbci i v realnem zivote, nebo se tak projevuji jen ve virtualnim a predevsim anonymnim svete.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se