Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak teda hlásím třetí letošní přírůstek, tak jak jsem někde naplánoval na začátku roku a medoval na tomto fóru.

V pondělí mi nahlásili, že odejdou v úterý no a ve středu je UPS doručila.

Jsou krásné...., ba co dím, jsou překrásné...., blahem čůrám.....

zatím nejsem ničeho schopen, než se s nima kochat ...

Blancpain_007.bmp

Blancpain_016.bmp

Blancpain_012.bmp

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)

koukám na to a hledám něco co by mě zaujalo a furt se nic neděje ... nicméně gratuluji ... pro mne byl blancpain tohle a podle fotek to vypadá tak nějak x nijak :) (kromě toho šneka na rotoru) ;)

Upraveno uživatelem YPO?
Odesláno

Jako fanda měsíční fáze velmi gratuluju... Je to krása, já bych si na takhle decentní hodinky netrouf, o to víc to cením.

P.S.

Jen ty fotky mohly bejt v jepegu a měly by hnedle sto kilo a ne mega, moje CDMA skřípe

Odesláno
Jako fanda měsíční fáze velmi gratuluju... Je to krása, já bych si na takhle decentní hodinky netrouf, o to víc to cením.

P.S.

Jen ty fotky mohly bejt v jepegu a měly by hnedle sto kilo a ne mega, moje CDMA skřípe

Z jpeg jsem je redukoval ze 4,7 giga, chce to ještě trochu učení :-). Jako decentní oblekovky byly určeny ...

Gratuluju, nádherný oblekovky. Jak jsou velký?

Ocel, průměr 38 mm, výška 10,7 mm

Odesláno
gratulace .... na kolik přišly ?

.. ehm, mezi gentlemeny ..., levné nebyly a když jsem včera manželce řekl, že se mi ještě líbí Aqua Lungy a byly by za stejnou cenu, tak jsem slyšel otázku " A co tím chceš říct?!" Tón té otázky nelze ani interpretovat a ani popsat, jakož i momentální výraz ve tváři. Poprvé po dlouhé době jsem stáhl ocas mezi nohy a už ani nedutal (ale kdybych si je pořídil a před ní neukazoval, tak by to stejně nepoznala :-)

Odesláno
Ja mesicni fazi naopak nemusim vubec, ale ten zbytek je nadherny. Bravo. Nenapadna elegance.

a propós .. měsíční fáze. Z počátku pro mě taky něco navíc. Takže je třeba najít dobré zdůvodnění - proč? (pochopitelně pro sebe sama, podle werichovského "Není-li tu ta co mám rád, pak mám rád tu, co je tu). A kdo chce, vždy nějaké najde. Tvrdí se že úpravy rostlin se mají dělat pouze když je luna na ústupu, nikoli, když přibývá. Protože jsem svými ne zcela odbornými zásahy na zahradě několi dřevin odrovnal, doufám, že nyní s indikací fáze měsíce oběti ubudou :-)

Odesláno (upraveno)
koukám na to a hledám něco co by mě zaujalo a furt se nic neděje ... nicméně gratuluji ... pro mne byl blancpain tohle a podle fotek to vypadá tak nějak x nijak :) (kromě toho šneka na rotoru) ;)

Tak ty jsou vazne excelentni bohuzel vcetne ceny :-)

Upraveno uživatelem Messiah
Odesláno

Tenhle model sice není zrovna můj šálek kávy, ale samozřejmě gratuluji k jedné z nejdokonalejších značek!!! Ať ti dělají radost a hezky se nosí!!!

Návštěvník Tada
Odesláno
přidávám ještě jedno foto:

Tak na téhle fotce vynikly snad nejlépe! K obleku sedí prostě úžasně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...