Marfi Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Zdravím pánové, potřenoval bych trochu poradit s tahem k potápkám. Původně jsem k nim chtěl NATO, ale jak je nosím přemýšlím o tahu. Prohlížel jsem pár e-shopů s tahy pro SKX007, ale nějak z toho nemám rozum. Z fotografií moc nepoznám a z popisu už vůbec, páč tam obvykle žádný nemají. Moje představa je kvalitní, mohutnější ocelový tah, z větších plných článků, s bezpečnostní sponou. Koncové články nevím jestli se dělají i plné, nebo jen ohýbané. A aby netrhal srst . Poradíte? Dík
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Jedine a jenom watchadoo . Treba tady.
Marfi Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Jedine a jenom watchadoo . Treba tady. Dík, na ten jsem taky narazil a líbí se mi. Ale asi není ve variantě s vykrojenými články, aby to sedlo na oblé pouzdro.
lolohh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Jedine a jenom watchadoo . Treba tady. Zužuje se ke sponě? Text jsem prolétl, ale tuto informaci tam nenašel.
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Zužuje se ke sponě? Text jsem prolétl, ale tuto informaci tam nenašel. Ano, ten co mam je 22/20.
lolohh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Ano, ten co mam je 22/20. Díky. Zkusím se podívat (nebo si spíš představit), jak by mohl vypadat tah bez zakulacených koncovek na Samurajích a možná po něm začnu koukat.
jschmid Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Ahoj, já objednával tady. Má kulaté koncovky a na mých SKX007 sedí perfektně, všechny články jsou plné.
Marfi Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Ahoj, já objednával tady. Má kulaté koncovky a na mých SKX007 sedí perfektně, všechny články jsou plné. Nechytá za srst? Vypadá pěkně, nemáš fotku na ruce?
jschmid Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Nechytá za srst? Vypadá pěkně, nemáš fotku na ruce? Nechytá, pár fotek jsem dával tady.
Marfi Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Nechytá, pár fotek jsem dával tady. To vypadá opravdu dobře. Dík. PS. ty moje zánovní jsou taky z 98. Docela by mě zajímalo, jak je to možný.
Gorg Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 To vypadá opravdu dobře. Dík. PS. ty moje zánovní jsou taky z 98. Docela by mě zajímalo, jak je to možný. Mam dojem, ze u ne u vsech kalibru zjistovani data funguje...pouze u "lepsich" seiko se da zjistit datum vyroby....
Marfi Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Mam dojem, ze u ne u vsech kalibru zjistovani data funguje...pouze u "lepsich" seiko se da zjistit datum vyroby.... Tak by to mohlo být, ale bylo by pochopitelnější, kdyby se u těch lacinějších nedalo zjisti vůbec. Nicméně si myslím, že je to celkem fuk, ne? Já je mám rád, i když neznám datum narození .
lub Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 takže teď tah na 007 řeším já a našel jsem tři vyhovující možnosti. podobný typu oyster už mám na jiných seiko, takže bych zkusil jubilee nebo watchadoo. který z nich byste zvolili vy, popř. jaké máte zkušenosti? DÍK. JUBILEE OYSTER WATCHADOO
little_w Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 prakticke zkusenosti mam jenom s Oyster tahem... ale na 007 bych volil Jubilee. pripada mi tak nejak chlapsky a proste "tool" jak by tomu ostatne melo byt u celych 007, dyk to jsou toolwatch jak svina!
JiříR Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Já mám SKX007 na watchadoo a rozhjodně bych je na nic jiného nedal. Teď se už vyrábí i splnými dílky u pouzdra viz. TADY!!!
lub Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 (upraveno) dík za názor, taky mám ten pocit. vezmu tedy jubiléé.edit: Jiří, tak to je taky dobrej tip, možná tahle kombinace bude vůbec nejlepší. Upraveno 23. října 2011 uživatelem lub
kamilb Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 dík za názor, taky mám ten pocit. vezmu tedy jubiléé. Jasně,ten vypadá nejlíp.
diver60 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Za mě ten super oyster s plnýma koncovkama, jednou si ho koupim.
lub Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 tak objednán a zaplacen jubilee, pro tyhle hodinky je asi nejcharakterističtější. až dorazí, udělám pár pěkných fotek.
BrotHell Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Odesláno 23. října 2011 Mám super oyster a naprostá spokojenost, pokud bych sel do neceho jinyho tak asi President od yobokies s koncovkama....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se