Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

potřenoval bych trochu poradit s tahem k potápkám. Původně jsem k nim chtěl NATO, ale jak je nosím přemýšlím o tahu. Prohlížel jsem pár e-shopů s tahy pro SKX007, ale nějak z toho nemám rozum. Z fotografií moc nepoznám a z popisu už vůbec, páč tam obvykle žádný nemají.

Moje představa je kvalitní, mohutnější ocelový tah, z větších plných článků, s bezpečnostní sponou. Koncové články nevím jestli se dělají i plné, nebo jen ohýbané. A aby netrhal srst :thumbsup_anim: .

Poradíte?

Dík

Odesláno
Ano, ten co mam je 22/20.

Díky. Zkusím se podívat (nebo si spíš představit), jak by mohl vypadat tah bez zakulacených koncovek na Samurajích a možná po něm začnu koukat.

Odesláno
Ahoj, já objednával tady. Má kulaté koncovky a na mých SKX007 sedí perfektně, všechny články jsou plné.

Nechytá za srst? Vypadá pěkně, nemáš fotku na ruce?

Odesláno
To vypadá opravdu dobře. Dík.

PS. ty moje zánovní jsou taky z 98. Docela by mě zajímalo, jak je to možný.

Mam dojem, ze u ne u vsech kalibru zjistovani data funguje...pouze u "lepsich" seiko se da zjistit datum vyroby....

Odesláno
Mam dojem, ze u ne u vsech kalibru zjistovani data funguje...pouze u "lepsich" seiko se da zjistit datum vyroby....

Tak by to mohlo být, ale bylo by pochopitelnější, kdyby se u těch lacinějších nedalo zjisti vůbec. Nicméně si myslím, že je to celkem fuk, ne? Já je mám rád, i když neznám datum narození :thumbsup_anim: .

• Po letech...
Odesláno

takže teď tah na 007 řeším já a našel jsem tři vyhovující možnosti.

podobný typu oyster už mám na jiných seiko, takže bych zkusil jubilee nebo watchadoo.

který z nich byste zvolili vy, popř. jaké máte zkušenosti? DÍK.

JUBILEE

post-5667-030131800 1319281732.jpg

OYSTER

post-5667-059573300 1319281798.jpg

WATCHADOO

post-5667-036998600 1319281857.jpg

Odesláno

prakticke zkusenosti mam jenom s Oyster tahem... ale na 007 bych volil Jubilee. pripada mi tak nejak chlapsky a proste "tool" jak by tomu ostatne melo byt u celych 007, dyk to jsou toolwatch jak svina!

Odesláno (upraveno)

dík za názor, taky mám ten pocit. vezmu tedy jubiléé.

edit: Jiří, tak to je taky dobrej tip, možná tahle kombinace bude vůbec nejlepší.

Upraveno uživatelem lub

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...