Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Říkám si, že pomalu dozrává čas nahradit druhé rodinné auto něčím, co udělá radost tatínkovi.

Odjakživa se mi líbil Ford Mustang a zjišťuju, že to není zas až tak drahá věc.

Nemá to tu někdo? Neznáte někoho, kdo to má? Není to blbost?

post-322-1244486079.jpg

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to tvůj letos nejlepší nápad. Nejlíp verze GT, ale to už je možná lepší Corvette. :) Sám ho samo nemám, akorát byl známej hodně zklamanej z provedení interiéru. Zážitky s ním čistokrevný USA ( oni fakt moc supersporty neuměj :D)

Odesláno

Znám....sic jen od vidění,ale znám.Jezdí s ním už nějakej pátek(asi tři roky) a to i v zimě(u nás na Vysočině). Je to "bublavej" krasavec......kterej rád "papá",ale to asi řešit nebudeš :)

Odesláno

Musím říct že znám jednoho německého čecha co toto auto vlastní. Má ho jako třetí auto - když je hezky. A má na něm nějaký dokupovaný chromový alu. No je to hezký vůz.

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Je to tvůj letos nejlepší nápad. Nejlíp verze GT, ale to už je možná lepší Corvette. :) Sám ho samo nemám, akorát byl známej hodně zklamanej z provedení interiéru. Zážitky s ním čistokrevný USA ( oni fakt moc supersporty neuměj :D)

Jak "nejlepší"? :speak_cool:

Dědečka Kleina mi dali do kupy naprosto famózně!

Corvette se mi nelíbí a interiér je vcelku fajn - jednoduchej..

Odesláno
  Jeremy napsal:
Jak "nejlepší"? :speak_cool:

Dědečka Kleina mi dali do kupy naprosto famózně!

Corvette se mi nelíbí a interiér je vcelku fajn - jednoduchej..

Jednoduchej to jo, ale plasty jako Loganu. :/ Jinak super zvuk a príma vlastnosti ( "malinko" přetáčivý a tuhá zadní náprava ) Prostě veselé auto.

Odesláno

Pokud si chces poridit predposledni generaci, poohlidni se po verzi Bullit. Proste vsech ciknrlatek, vynikajici zvuk, nepatrne vykonejsi motor, upravenej podvozek.

Odesláno
  JanBeles napsal:
Pokud si chces poridit predposledni generaci, poohlidni se po verzi Bullit. Proste vsech ciknrlatek, vynikajici zvuk, nepatrne vykonejsi motor, upravenej podvozek.

Právě jsem chtěl napsat to samé, sežeň bullita, podle mě má koule a nejspíš i pojede o něco líp. Oproti standartní V8 je naladěný na vyšší výkon, má mírně poladěný podvozek, přední rozpěru pro větší tuhost karoserie, jiný diferenciál pro ještě víc driftů a hlavně lepší brzdy.

post-4645-1244491597.jpg

Odesláno

Znám, pojezdil jsem.... Super kára za skvělé peníze. Kamarád ho má... samozřejmě verze GT. Nějaký pomluvy na interier jsou nesmysl, vnitřek má prostě koule. Zvuk je super...

Odesláno

Za mě rozhodně jo! Měl jsem něco podobnýho půjčený na prodlouženej víkend a byla to paráda. Interiér se k tomu autu podle mě výborně hodí a co se jízdních vlastností týče... No řeknu to takhle: krásnej slunečnej den, kvalitní asfalt, zatáčky, stoupání a klesání - to vše v Buchlovských horách (hradišťáci znají - ten den dokonce bez policejních hlídek). Následně něco jako RZ až k hradu Buchlov. Krátce řečeno, nejsem žádnej závodník, ale s tímhle autem jsem si to užil i tak a opravdu nerad jsem ho vracel. I když uznávám, že raději bych chtěl tenhle kousek :)

Odesláno (upraveno)

:D

U nás jezdí 2 auta tohoto stylu, nová. Jedno má ještě nějaké sání navíc na haubně. Jezdí s tím takoví týpci, no,.... vypadá to na trvalé obyvatele posilovny, křížené s podnikateli ve výpalném & v herních automatech a kocábovsky neintegrované...

Jinak ta auta (červené s bílým pruhem a oranžové) jsou úžasná a když na to šlápnou, má to pěkný zvuk.

Bohužel, očekávám, že ve stylu jím hodně blízkém za chvíli vyrvou orig.výfuk, přivaří "rouru od kamen" aby to "p...čo jelo vole, a mělo vole zvuk" a tím nám prodlouží noční chvíle, kdy pracující chtějí spát, kdežto oni dají tůrováním motoru mezi domy najevo svoji nadlidskost.... :gun_bandana:

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno (upraveno)

Bohužel, to co píše x-bob je jediná nevýhoda svalovců - že přitahujou tydle týpky (jako breitling).

Jinak mustang i challenger jsou fantastický auťáky, ale z výše uvedeného důvodu bych bohužel asi nakonec volil imprezu (a anonimo).

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Kdybych uvazoval o tretim aute do rodiny, tzn. aute jenom pro zabavu, tak by to rozhodne byl nejaky muscle car. Nejspis Challenger nebo Charger s naprosto uchvatnym 5.7L HEMI. Jako druhe auto bych ho urcite nechtel.

Odesláno

Kdyby se měl člověk vždy ohlížet na to co mají ti ostatní - a podle toho selektovat co si "nepořídí, protože to mají blbci" - tak by si nepořídil nic :)

Mustangy jsou skvělé a kdo s ním nebude jezdit na okruhu, tak ani nepozná nevýhody podvozku...

Odesláno

Svezl jsem se asi pred dvema roky a byl jsem spokojen.Navstivil jsem prodejce a rekl mu svuj umysl,zakoupit tohle jako druhe auto.Prodejce byl spoluzak z lavice a odpovedel mi jasne---TY SES POS..L,tohle je dnesni Ford--tak jsem sel pryc.Za me ,jako treti ANO,jako druhe NE

Odesláno

Jak jsem už psal, povozil jsem se a byl jsem nadčen... S autem to může (a také nemusí) být jako s hodinkama.. a tyhle kola jsou o emocích a mají koule a za ty prachy je to skvělý kup!!

Kolega co ho vlastní s ním jezdí od jara do podzima už druhý rok a je nadmíru spokojen :) V zimě přesedá na brutální SUVčka :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...