VintageLover Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) BTW Tohle vypadá jako Moony. Edit: little_w: jj, to je vintage natahovací. Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem VintageLover
Návštěvník Mav. Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Události ČT před pár týdny. Vzal jsem si na to oblekovky a kameramanovi se asi líbily, podle toho jak je často zabíral. Jsem mu za to vděčnej, než zabírat ten můj obličej...
Maxel Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Náhodou jsem chytil konec NCIS a koukam, co to nemá DiNozzo na ruce - oranžový PO. Podle dalších fotek budou jeho vlastní. Docela mu seděj.
AndyAaron Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Pustil jsem si film Mechanik Zabijak. Ovsem ne ten se Stathamem, ale s Bronsonem z roku 1972http://www.csfd.cz/film/18783-mechanik-zabijak/prehled/Priznam se, ze az takovej zazrak mi to neprislo. Ale par hodinek aspon bylo videt. Napred mel Bronson chrona s cernym cifrem a bilymi subdialy. Ovsem nepodarilo se mi rozsifrovat co to je zac. Nutno podotknout, ze mely pepsi lunetu, na ktere to vypadalo, ze je tachymeter. Kdyz potom Bronson absolvoval vodni pasaz, tak nahodil co jineho, nez suby
Kristian.nov Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Ty chrona jsou pochopitelně Heuer Autavia GMT :-)
horal Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Belmondo, Bronson ..... ve filmu nenosí žádné plívy.Myslíte, že už tenkrát to byl záměr (product placement)?
AndyAaron Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 @Kristian.nov Diky! Tohle jsem vubec neznal.@horal Myslim si, ze to uplne product placement nebyl. Pokud bych totiz jako Rolex dal do filmu hodinky kvuli product placementu, tak bych si urcite dal podminku, ze ma postava bude nosit jenom Rolexky a ne jine znacky. Ale to je muj nazor. Tezko rict, jak to bylo doopravdy.
VintageLover Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 @Kristian.nov Diky! Tohle jsem vubec neznal.@horal Myslim si, ze to uplne product placement nebyl. Pokud bych totiz jako Rolex dal do filmu hodinky kvuli product placementu, tak bych si urcite dal podminku, ze ma postava bude nosit jenom Rolexky a ne jine znacky. Ale to je muj nazor. Tezko rict, jak to bylo doopravdy.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72141-liborovy-filmov%C3%A9-vintage-post%C5%99ehy/page-3
byzko Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Hugh Jackman / Eddie the Eagle / Victorinox Swiss Army Original 241514...no mohli mu raději vybrat něco z osmdesátek.
byzko Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Matt Damon / Jason Bourne (2016) / TAG Heuer Link Chrono
AndyAaron Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72141-liborovy-filmov%C3%A9-vintage-post%C5%99ehy/page-3Liborovo vlakno sleduju, ale tohle uz bylo preci jen davno. Dik
kvartus Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Zrovna jsem si jako kulisu pustil k práci poručíka Columba ? a vrah iluzionista si pečlivě měřil čas na zajímavých hodinkách. Čtyřručičkové, dvoukorunkové LeCoultre vypadají moc zajímavě a zřejmě mají neobvyklé stopky. Ale rychle zpátky k práci. (Vypomohl jsem si s fotkami z Columba zde.)
VintageLover Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 A koukám, že se tam mihly i datrony, paráda. Mají je tam jako unknown, ale myslím, že to je jasné.
walter10 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Lisa Edelstein jako Dr. Lisa Cuddy (Dr. House, VI. série):
zbuddy Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Jaké Primky asi měl Hujer?https://www.youtube.com/watch?v=BbbbC1dv-rw
cuborg Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Al Pacino ve filmu Nelítostný souboj a Daytony?
Kristian.nov Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 (upraveno) To budou spíš Bvlgary Upraveno 26. října 2016 uživatelem Kristian.nov
cuborg Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Bingo, ted az koukam, ze tam ten napis trochu citelnej je :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se