David_B Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Fotka z natáční 22. Bonda. Jsou to Omega Seamaster Planet Ocean? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michali Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 QUOTE(David_B @ 14.1.2008 - 22:11) 137101[/snapback]Fotka z natáční 22. Bonda. Jsou to Omega Seamaster Planet Ocean? jsou tuším, že v předposlední watch magazínu je fotka z aukce, jak vypadaly po dokončení natáčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 jsou tuším, že v předposlední watch magazínu je fotka z aukce, jak vypadaly po dokončení natáčení Dostaly hodně zabrat? Nešlo by sem hodit naskenované fotky? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 14. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Omegamania LOT 300. Vydrazene za 250.250,- CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Omegamania LOT 300. Vydrazene za 250.250,- CHF Díky za fotky. To vypadá, že se Daniel Craig po natáčení pěkně ožral a vyválel se někde na antukovém hřišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 QUOTE(David_B @ 14.1.2008 - 23:16) 137135[/snapback]Díky za fotky. To vypadá, že se Daniel Craig po natáčení pěkně ožral a vyválel se někde na antukovém hřišti Jsem línej na to, abych to hledal, ale jestli se dobře pamatuji, tak stav na fotu, to jest původní stav po dokončení natáčení, byl ponechán přímo na přání Daniela Craiga. Je vidět, že chlápek má dobrý marketingový čuch - vypadá to akčněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Nevěděl by někdo, co to má na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2008 Fox Mulder - Akta X (18.diel 4.seria) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2008 James Bond - ve službách Jejího Veličenstva - jestli se nepletu tak Rolex Submariner a Rolex Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2008 ...nebo co říkate na tyhle BVLGARI z filmu Minority Report? Mají pouzdro z OMEGA X-33. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Kdopak pozna hodinky z filmu Tahle země není pro starý (No Country for Old Men), ktere ma v ruce Josh Brolin neboli Llewelyn Moss? Byl to vietnamsky veteran, takze nejake military. Podle toho taky vypadaji. Jen nemuzu poznat co to je zac. Navic se mi podle poskakovani vterinovky zda, ze to jsou quartzky, coz mi k 70. letum moc nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 ..... Navic se mi podle poskakovani vterinovky zda, ze to jsou quartzky, coz mi k 70. letum moc nesedi. Já taky viděl ve 30ti dílech majora Zemana Seika chronografy v automatu z roku +-1975 na ruce imperialistického chovatele psů. Pikantní na tom je, že šlo o díl z roku 1959. Zvláštní, čeho všeho si magoři nevšimnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Casio G-Shock 5900 (jedny mam taky, fotka ZDE) ve filmu Mizerové (Bad Boys). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 (upraveno) nevím jestli to jsem patří vaše tipy co nosej "usedlejší" pánové Walter Röhrl já bych to odhad na Bell&Ross i když PORSCHE DESING by byli přesnější... http://www.youtube.com/watch?v=WIeEsO78xUE záběr tam je až ke konci Upraveno 11. února 2008 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 (upraveno) nevím jestli to jsem patří vaše tipy co nosej "usedlejší" pánové Walter Röhrl já bych to odhad na Bell&Ross i když PORSCHE DESING by byli přesnější... http://www.youtube.com/watch?v=WIeEsO78xUE záběr tam je až ke konci Měl jsem kdysi podobný dotaz, tady najdeš odpověď link: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...40&start=40 Upraveno 11. února 2008 uživatelem Hanz21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Kdopak pozna hodinky z filmu Tahle země není pro starý (No Country for Old Men), ktere ma v ruce Josh Brolin neboli Llewelyn Moss? Byl to vietnamsky veteran, takze nejake military. Podle toho taky vypadaji. Jen nemuzu poznat co to je zac. Navic se mi podle poskakovani vterinovky zda, ze to jsou quartzky, coz mi k 70. letum moc nesedi. Nejsou to Timex "military"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Měl jsem kdysi podobný dotaz, tady najdeš odpověď link: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...40&start=40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Safi díky za doplňění, ta lenost je hrozná věc Jsou to prostě Sinn Rallye Chronograph 956 Klassik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Safi díky za doplňění, ta lenost je hrozná věc Jsou to prostě Sinn Rallye Chronograph 956 Klassik děkuju za všem za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Létající Čestmír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se