EpsteinBarr Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 sialeny vedec dr. morbius miesa ludsku DNA s genmi netopierov kvoli ziskaniu nezrazanlivosti krvi a obcas potrebuje stopnut, ako dlho laboratorna mys vydrzi zit po aplikacii jeho kokteilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Sandra Bullock a Seiko. https://www.csfd.cz/film/10217-zivelna-pohroma/recenze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 (upraveno) Jedny kapesní ve filmu Sedím na konári a je mi dobre (Československo / Západní Německo, 1989): Pepe: "Počké, počké. Já ti dám hodinky. Letecký..." Prengel: "Veď nemajů ručičky." Pepe: "Majů sedmnáct šutrů!" Upraveno 28. ledna 2023 uživatelem walter10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Poznal někdo jaké hodinky má Jirka Langmajer ve filmu Ostrov? Jsou to černé potápky s kyklopem a takovou hranatou ochranou korunky na černé gumě. Žádnou solidní fotku se mi nepodařilo najít, ale podle toho co je na internetu vidět, tak toho má taky asi plnou kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Mozna novejsi Seiko Samurai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 On snad Samuraje nosí i v běžném životě, tak to budou možná jeho vlastní. Tady nebo ve VIP vlákně určitě bude pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 dnes na Dvojke Apocalypse Now so SEIKO cpt. Willarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Jason Bateman v Juno. https://www.csfd.cz/film/233974-juno/recenze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Pokud ted nekdo sleduje na prima cool fotr na tripu. Netusite nekdo co ma na ruce za hodinky? Oranzovej isofrane, nebo crafter blue, ale foto jsem nestihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 (upraveno) Poznavate nekdo tyhle hodinky na zapesti Jeffa Bridgese ve filmu Zdeseni (1994)? Mozna nakej model Citizen (jestli teda vidim spravne cervenej zralok na pasku)? Nechce se mi verit, ze by Seiko (coz me napadlo prvni) delalo "mercedes" rucicky (muj dojem). Upraveno 11. února 2023 uživatelem Slick doplneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 * oprava nikoliv zralok, chtel jsem napsat mecoun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 (upraveno) před 15 hodinami, Slick napsal: Poznavate nekdo tyhle hodinky na zapesti Jeffa Bridgese ve filmu Zdeseni (1994)? Mozna nakej model Citizen (jestli teda vidim spravne cervenej zralok na pasku)? Nechce se mi verit, ze by Seiko (coz me napadlo prvni) delalo "mercedes" rucicky (muj dojem). Podle mě to budou Casia. Něco v tomhle stylu... Casio MD 502 kdyby si chtěl pátrat dál Upraveno 12. února 2023 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Tak to je hodne blizko, diky moc !!! Zkusim najit konkretni model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 (upraveno) před 7 hodinami, Kristian.nov napsal: Podle mě to budou Casia. Něco v tomhle stylu... Casio MD 502 kdyby si chtěl pátrat dál a nebo mozna neco v tomhle stylu i kdyz je tam ta korunka prece jenom nize a luneta taky neodpovida , tvurce fotografie tvrdi rok vyroby 1983 (po typu zatim jeste patram) Upraveno 12. února 2023 uživatelem Slick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Jo na ty jsem taky koukal a zavrh sem je právě k vůli tý korunce. Každopádně to budou Casia:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 A zase jedny kapesní, tentokráte v držení Philease Fogga (Pierce Brosnan) ve filmu Cesta kolem světa za 80 dní: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Martin Solveig & Dragonette - Hello https://www.youtube.com/watch?v=kK42LZqO0wA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 vcera opatovne LE MANS 66 a HEUERy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Ještě bych doplnil, že Christian Bale měl na ruce Heuer Autavia 2446 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se