Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dva ruzne filmy, dva ruzne pasky, ale, IMHO, jedny a tytez hodinky s jinym odleskem svetla na lunete. Uprimne, Becka na Belmondovi si moc neumim predstavit. Na par forech se takova zminka sice objevila, ale byl to jen omyl tykajici se techto Rolad.

Odesláno

dokážete z toho vytušit, co mají Bodie a Doyle na ruce? našel jsem oba tyhle posty, ale těm v odkazech to neodpovídá? teda aspoň neznám Fortis chronograf podobný tomu, co nosí na první fotce Bodie.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2008-v-hlavnej-ulohe-hodinky/page__view__findpost__p__110810

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2008-v-hlavnej-ulohe-hodinky/page__view__findpost__p__27862

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dvě kvízové otázky pro zvídavce :

1) Copak má na ruce Timothy Olyphant alias Henri, strážce lorientského teenagera Johna Smithe :) z filmu I´am number four

Posted Image

2) Co dostal na památku od své manželky Liam Neeson alias Dr. Martin Harris, alias... :) ve filmu Unknown

Posted Image

Posted Image

Odesláno

dokážete z toho vytušit, co mají Bodie a Doyle na ruce? našel jsem oba tyhle posty, ale těm v odkazech to neodpovídá? teda aspoň neznám Fortis chronograf podobný tomu, co nosí na první fotce Bodie.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2008-v-hlavnej-ulohe-hodinky/page__view__findpost__p__110810

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2008-v-hlavnej-ulohe-hodinky/page__view__findpost__p__27862

Mali toho na ruke podstatne viac. Viem tiež o Porsche Design a o Ollech&Wais.
Odesláno (upraveno)

Vedel som, že som to mal stiahnuté. O&W Caribbean a Porsche Design Orfina. Tých O&W tam bolo použitých viac modelov aj od Fortis. Edit: Sorry bolo to už v odkazoch vyššie. :wallbash:

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

no jo, ale ani jedny z nich to nejsou. Bodie - první fotka - pouzdro nemá nožičky (jako Prim Sport 2). a Doyle - druhá fotka - pouzdro určitě není do čtverce jako modré Caribbeany. má všechny indexy stejně výrazné narozdíl od druhé varianty Caribbeanů (viz foto) a má taky od ní odlišné rozvržení indexů na lunetě. hlavně tyhle Doylovy bych chtěl identifikovat. že by ještě jiná varianta Caribbeanů? mimochodem, chrona to taky nejsou.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Jún 24: príde do kín komédia Bad Teacher

kde si okrem Cameron Diaz a Justina Timberlaka zahrajú aj Jaeger LeCoultre Master Control Harmonisation

Posted Image

trailer sa oplatí pozrieť: napr. tu, presnejšie od 0:50 :), -pekne vyslovené

Upraveno uživatelem Matej09
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj.

Dnes dopoledne jsem zase po dlouhé době viděl v Tv známý a výborný film s Karlem Heřmánkem "Dobré světlo" z roku 1986. Má tam na ruce na, tu dobu zajímavé a moderní hodinky s velkým diametrem (nejsou to Orinet). Ve filmu byly nesčetněkrát dobře vidět a měly specifický ocelový tah,ale mě to nic nenapovědělo. Jen tak pro zajímavost víte o tom někdo něco???? David

Odesláno

Thiller Hanna a Cate Blanchet.. včetně poděkování v titulcích :smile_anim:

Odesláno

Jún 24: príde do kín komédia Bad Teacher

kde si okrem Cameron Diaz a Justina Timberlaka zahrajú aj Jaeger LeCoultre Master Control Harmonisation

Posted Image

trailer sa oplatí pozrieť: napr. tu, presnejšie od 0:50 :), -pekne vyslovené

Zrovna pod touto částí traileru hrají The Black Keys - naladilo mě to tak, že jsem si je musel pustit celé :)

Odesláno

Ahoj.

Dnes dopoledne jsem zase po dlouhé době viděl v Tv známý a výborný film s Karlem Heřmánkem "Dobré světlo" z roku 1986. Má tam na ruce na, tu dobu zajímavé a moderní hodinky s velkým diametrem (nejsou to Orinet). Ve filmu byly nesčetněkrát dobře vidět a měly specifický ocelový tah,ale mě to nic nenapovědělo. Jen tak pro zajímavost víte o tom někdo něco???? David

Nemohl by to být Poljot chronograf?

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...