Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já na chvíli přepnul na Zdivočelou zemi, poslední sérii, vypadalo to na sedmdesátý, osmdesátý roky, a Dejdar v roli Maděry, bývalého letce RAF, měl na ruce nějaký výrazný B-Uhr se cvokama na řemenu. V tu chvíli mi to přišlo jako FAIL.

Odesláno
  V 19. 9. 2012 v 8:59, bandicoot napsal:

Já na chvíli přepnul na Zdivočelou zemi, poslední sérii, vypadalo to na sedmdesátý, osmdesátý roky, a Dejdar v roli Maděry, bývalého letce RAF, měl na ruce nějaký výrazný B-Uhr se cvokama na řemenu. V tu chvíli mi to přišlo jako FAIL.

On má podle me pořád ty samé po celou dobu. Budou to nejspise letecke Zenith, ktere si privezl z Anglie. V prvni serii jsou videt dost casto.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 15. 10. 2012 v 13:05, PhoeniX napsal:

To si zapíná poklopec? Asi někam spěchá. Asi do akce...

I pan Bond se někdy musí podrbat na "nádobíčku" ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pozná někdo tyhle hodinky, bohužel lepší fotku nemám...

post-3461-022621600 1351375071.jpg

Upraveno uživatelem Slevin
Odesláno (upraveno)
  V 27. 10. 2012 v 21:57, Slevin napsal:

Pozná někdo tyhle hodinky, bohužel lepší fotku nemám...

zatim jsem zjistil,že mají vteřinovku na 6h. A asi ručky do špičky, velký masivní logo.

Víte někdo víc?

Upraveno uživatelem Slevin
Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 1. 11. 2012 v 19:35, Slevin napsal:

zatim jsem zjistil,že mají vteřinovku na 6h. A asi ručky do špičky, velký masivní logo.

Víte někdo víc?

Vypadá to jako Railmastery. Jen odhad...

Odesláno

No vidíš dík! Podoba tam je. Možná nějaký starší model bez čísel na 3 6 9 12 a logo bez dalších popisků. No každopádně dík. Ještě zkusím hledat,ale asi nic lepšího nenajdu...

Odesláno (upraveno)

Hlavní hrdina filmu Londýnský gangster v podání Colina Farrella nosí na ruce Omega Railmaster na řemenu s překlápěčkou.

Spousta krásných a jasných záběrů, obzvlášť je povedený jeden, kdy hlavní hrdina jde městem, zmlácenej čtyřma islamistickejma negrama (cituju film) a na pravou ruku s otlučenými klouby si nasazuje hodinky.

Při tý příležitost mě napadlo, jak fotogenický a univerzální hodinky to jsou...

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...