Ohm-Aztec Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Talentovaný pan Ripley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Tony Arzenta - Alan Delon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Matthew McConaughey - Temny pripad<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Když už mě tak nadchla ta Grande Bellezza, hodinky v ní sice moc roli nehrají, ale hlavní hrdina nějaké nosí - přijde mi to jako Datejusty s hladkou lunetou. Co na to odborníci? http://www.watchtime.net/online-edition/wp-content/uploads/2010/11/Rolex-Datejust-II.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 V Tv právě Zatím spolu, zatím živi C. Diaz na ruce RLX Submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Magin call suby bicolour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 (upraveno) taky jsem dumal, co to nosi v true detective. seika? citizen nebo timex (podle rubber pasku)? Nebo rolex a nerolex rubber? Na rolex asi moc divna luneta, ne? V 4. 2. 2014 v 14:02, Hasňa napsal: Matthew McConaughey - Temny pripad<br /><br /> Upraveno 8. února 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 akorat nez jde na rande ve tretim dile, tak mu pipaji, tak by to mely byt asi quartzky s alarmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrmiro Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 V 9. 2. 2014 v 7:01, pebe napsal: akorat nez jde na rande ve tretim dile, tak mu pipaji, tak by to mely byt asi quartzky s alarmemTen alarm bol podľa všet?ho len sound effect z toho čo som sa dočítal na inom fóre, ktovie. Tiež ma zaujímalo čo sú to za zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 neco takoveho jsem myslel panove- Citizen Eco-Drive Professional Diver...jen nevim, jestli byly v prvni polovine 90.let V 9. 2. 2014 v 7:01, pebe napsal: akorat nez jde na rande ve tretim dile, tak mu pipaji, tak by to mely byt asi quartzky s alarmem V 9. 2. 2014 v 7:17, herrmiro napsal: Ten alarm bol podľa všet?ho len sound effect z toho čo som sa dočítal na inom fóre, ktovie. Tiež ma zaujímalo čo sú to za zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Vyzerá to na hustejšie ozúbkovanú lunetu podobnú subom, aj s kyklopom. Podľa mňa Rolex, príp. niečo inšpirované Rolexom a guma ala Seiko/Citizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) ma to asi "mercedes" hodinovu rucku a urcite kyklopa. nepostrehol som osvetlenu sekundovku, co je tiez dost podstatne. indexy okruhle ale na 9ke podlhovasty. ak zvolili nejaky retro japonsky quartz tak to asi lahko nezistime. a ak je to Rolex tak miestni Rolex znalci nech sa ukazu. citaju drahe knizky, tak hen maju prilezitost moj typ je "nieco ako Citizen Eco-Drive BM0560-57E" zatial je to k tomu najblizsie, ale podla mna to nie je ono. treba pockat na dalsie diely, snad sa to vyvrbi. mne sa zda ze logo vyrobcu ma 5 pismen.. Upraveno 9. února 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 kyklop, vlozka lunety odpocitava minuty len do "15" a celkovy tvar by skor napovedali Rolex, ale nezdaju sa mi zahnute nozicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Kyklopa ani mercedes jsem tam neviděl, tipuji retro Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Kyklop je tam evidentni,mercedes rucku nevidim,ale ta lupa je prvni,ceho jsem si vsiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 ..a podla toho ako velmi sa lesknu to na Rolex netipujem. Aj ked filmarske svetlo je specificke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 (upraveno) Inside Job. Jirik a jeho detsky akvace... Upraveno 10. února 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 V 9. 2. 2014 v 11:28, railmaster napsal: Vyzerá to na hustejšie ozúbkovanú lunetu podobnú subom, aj s kyklopom. Podľa mňa Rolex, príp. niečo inšpirované Rolexom a guma ala Seiko/Citizen.nevím co to je ale vím co to není a rolex to fakt není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Tom Hiddleston v novem TG<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se