Fajkus Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Uralky ve filmu "Borisek, malý seržant". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom19 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Mad Men S07E03, Don Draper a hodinky Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vanilla Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Nevíte co má Bournův odkaz na ruce? Pokud to zde již bylo, tak se omlouvám.
MarcelG Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 IWC Pilot?s Watch TOP GUN (Ref. IW379901) http://blog.perpetuelle.com/watches/iwc-pilots-watch-top-gun-ref-iw379901-in-the-bourne-legacy/
BBeginner Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Transporter 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 To jsou ty Panerai, co pipaj, když zmackne cudlik :-)
poiko Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 kvůli těm panerai jsem vlastně objevil tohle forum. hledal jsem, jaký hodinky má Stallone v Expandables. A tehdá jsem zjistil, že hodinky můžou stát i sto tisíc a i víc. do tý doby nemyslitelný
BBeginner Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 To jsou ty Panerai, co pipaj, když zmackne cudlik :-)Limitka:) Pouze 3ks Pokud neni i Kuryr 4
Návštěvník Alda Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 To jsou ty Panerai, co pipaj, když zmackne cudlik :-)Meli je ve Firenze na krame ?
bandicoot Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Film Drive mi udělal radost jak samotný, tak sladkou hlavní herečkou a Patekama na ruce Ryana Goslinga.
Frantik Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Meli je ve Firenze na krame ? Mackal jsem tam na nejaky rattrapante, ale nepipalo to. Asi to bylo rozbitý
Daemonultimate Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Mackal jsem tam na nejaky rattrapante, ale nepipalo to. Asi to bylo rozbitý Asi po tom cos na to tou svojí tlapou sáhnul :-)Kurýr bezvadnej,krásně přikrmenej,ale plnej hračiček,co by se mi líbily,že bych snad i ten jeho nudnej život zkousnul.
Vanilla Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Tohle měl na ruce nějaký lump z filmu 3 dny na zabití. Je to GMT, ale víc nepoznám
milennium Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Ve filmu JACK RYAN SHADOW RECRUIT jsem myslím na ruce Chrise Pine viděl Hamiltony. Ale nevím model...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se