Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viktor, vzal si mi to z klavesnice :thumbsup_anim: Pri titanicu nikto nekrical - To je kopia! :) Aj ked o tych fake hodinkach by som pochyboval. Bud sa jedna o PP, takze produkcii ostanu a potom sa dobrocinne vydrazia, prip. je herec ambasadorom hodinarskej firmy.

No taky Tarantino nema problem dat Neveste fake rolexiek jak prasa a strihnut krasny, velky detail :speak_cool:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Gabriel, vies mi odpovedat- kopia coho bolo to bmw?

zvlastna otazka ale patri sa aj na taku odpovedat a ja len duuuufam ze to uz pochopis - to co bolo vo filme to bola len kopia z originalneho Z8 co zacali vyrabat az neskor. pouzili na to shelbyho cobru. vlastne cela moja poznamka bola len o tom ze aj taketo veci sa udeju pri fimovani a ze nielen fake hodinky ale aj Bondove Z8...

ALE co si TY tak zacal vyryvat a tahat tam nejake nezmysli o mojich hodinkach? A dnes sa ozval uz aj majitel mojich Omega hodiniek a ze je s nami spokojny... ;-} ale to TY asi nie si....

Odesláno
zvlastna otazka ale patri sa aj na taku odpovedat a ja len duuuufam ze to uz pochopis - to co bolo vo filme to bola len kopia z originalneho Z8 co zacali vyrabat az neskor. pouzili na to shelbyho cobru. vlastne cela moja poznamka bola len o tom ze aj taketo veci sa udeju pri fimovani a ze nielen fake hodinky ale aj Bondove Z8...

ALE co si TY tak zacal vyryvat a tahat tam nejake nezmysli o mojich hodinkach? A dnes sa ozval uz aj majitel mojich Omega hodiniek a ze je s nami spokojny... ;-} ale to TY asi nie si....

Ak by si si poriadne precital Viktorov a aj moj prispevok vyssie, tak zistis, ze sa hovorilo o tom, ze velka cast rekvizit a kulis vo filmoch su napodobeniny niecoho, pretoze znicenie originalov by vyslo produkciu pekne draho. Predpokladam, ze ako clovek pohybujuci sa v showbiznise to vies. Do tvojich hodiniek rypat nepotrebujem, len ma tak napadlo, ze clovek, ktory bol bez dokazov nepravom napadnuty z predaja fejkov, bude reagovat inac. Svoj nazor som na to vyjadril - vid. prispevok c.5 v tomto vlakne. A velmi ma tesi, ze majitelia su spokojni. Ja totiz ludom doprajem, nezavidim...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Ak by si si poriadne precital Viktorov a aj moj prispevok vyssie, tak zistis, ze sa hovorilo o tom, ze velka cast rekvizit a kulis vo filmoch su napodobeniny niecoho, pretoze znicenie originalov by vyslo produkciu pekne draho. Predpokladam, ze ako clovek pohybujuci sa v showbiznise to vies. Do tvojich hodiniek rypat nepotrebujem, len ma tak napadlo, ze clovek, ktory bol bez dokazov nepravom napadnuty z predaja fejkov, bude reagovat inac. Svoj nazor som na to vyjadril - vid. prispevok c.5 v tomto vlakne. A velmi ma tesi, ze majitelia su spokojni. Ja totiz ludom doprajem, nezavidim...

mne nevadi ta diskusia o napodobneninach vo filmoch a je jasne ze sa tam rozne drahe veci nahradia kopiami. Ved to aj ja tam vyssie sam opisujem. Ja som prvotne naznacil ze to filmove BMW nebolp original a to si Ty kamaradku ani netusil a hned si reagoval velmi utocne!!!

citujem> Po tvojes skusenosti so spochybnovanou pravostou ponukanych hodin, je tvoje tvrdenie, ocividne neoverene, riadna blbost a odvaha. Ak to bolo myslene ako vtip, tak ti nevysiel.

TAK A TO MI VADILO< UZ TO CHAPES??? ze ako si to napisal!

a tie dalsie tvoje snahy tu riesit ze co je kopia a co nie su vlastne len zavadzacie manevre - POINTA PRIBEHU je v tom ze ako si na mna zautocil tak si to teraz este raz precitaj a uznaj ze si sa zmylil!!!

a teraz tu nemen temu a ani nezahmlievaj - preto ze tema bola ina!

Odesláno
pozeral som bondovku Jeden svet nestaci. Dufam ze tie Omegy boli prave nie ako to BMW Z8 - to bola kopia!

Dle údajů producentů snad pravé byly :D, během Brosnanovy série se vyměnily pouze quartz 2541.80(Golden Eye) za automaty 2531.80(Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough a Die Another Day)

Odesláno
mne nevadi ta diskusia o napodobneninach vo filmoch a je jasne ze sa tam rozne drahe veci nahradia kopiami. Ved to aj ja tam vyssie sam opisujem. Ja som prvotne naznacil ze to filmove BMW nebolp original a to si Ty kamaradku ani netusil a hned si reagoval velmi utocne!!!

citujem> Po tvojes skusenosti so spochybnovanou pravostou ponukanych hodin, je tvoje tvrdenie, ocividne neoverene, riadna blbost a odvaha. Ak to bolo myslene ako vtip, tak ti nevysiel.

TAK A TO MI VADILO< UZ TO CHAPES??? ze ako si to napisal!

a tie dalsie tvoje snahy tu riesit ze co je kopia a co nie su vlastne len zavadzacie manevre - POINTA PRIBEHU je v tom ze ako si na mna zautocil tak si to teraz este raz precitaj a uznaj ze si sa zmylil!!!

a teraz tu nemen temu a ani nezahmlievaj - preto ze tema bola ina!

reagovat? nereagovat? nereagujem - nema to zmysel. Mudrejsi ustupi - tak ustupujem.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
reagovat? nereagovat? nereagujem - nema to zmysel. Mudrejsi ustupi - tak ustupujem.

dakujem ze si to pochopil.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem náhodou viděl seriál Profesionálové a Cowley tam měl na ruce klasické společenské Longines.

A jak jsem zapátral, našel jsem další zajímavé kousky co se tam nosily: http://www.thetvlounge.co.uk/professionals...9f60b8e7f917772

Edit + další link: http://www.personal.u-net.com/~carnfort/Pr...ls/hardware.htm

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno
Dnes jsem náhodou viděl seriál Profesionálové a Cowley tam měl na ruce klasické společenské Longines.

A jak jsem zapátral, našel jsem další zajímavé kousky co se tam nosily: http://www.thetvlounge.co.uk/professionals...9f60b8e7f917772

Edit + další link: http://www.personal.u-net.com/~carnfort/Pr...ls/hardware.htm

Pamatuji ten díl, kdy měl Bodie zcela nové Heuer Manhattan a pořád s nimi machroval.

No a pak vyrážel dveře a hodinky rozbil. Vzhledem k ceně ho to dost štvalo, tak se mu kolegové složili na nové.

Předali mu balíček, on zajásal, pak jej otevřel a už nejásal.

Byly v něm jakési plastové obludy s dětským motivem :D

Odesláno

Dneska jsem zase videl obecnou skolu a Igor Hnizdo tam mel letecke Longiny. Byl tam na ne perfektni zaber, jak marne cekal na navrat tech dvou kluku, co nesli dopis ucitelce. A jak kouknul na hodinky, ejhle Longiny ;)

Návštěvník tolja
Odesláno
Dneska jsem zase videl obecnou skolu a Igor Hnizdo tam mel letecke Longiny. Byl tam na ne perfektni zaber, jak marne cekal na navrat tech dvou kluku, co nesli dopis ucitelce. A jak kouknul na hodinky, ejhle Longiny ;)

post-953-1188765587.jpg

• po měsících...
Odesláno
To není pravda, jakýkoliv létající prostředek zachytí v rádiusu několika kilometrů tuto nouzovou frekvenci automaticky a to je právě ten hlavní důvod proč je mít. Zvyšuješ tím výrazně své šance na rychlé dohledání a to i náhodným zachycením tvého signálu.

Mal si pravdu, ja som sa mylil. Rozpraval som sa zo svojim znamym, ktory je zhodou okolnosti riaditelom Breitling pre strednu a vychodnu Europu a potvrdil, ze v zasade sa daju pouzit kdekolvek a za akejkolvek situacie, ibaze "zadarmo" je zachranna akcia iba v leteckej preprave. Za inych okolnosti je vela moznosti, ako a kto to zaplati...

Odesláno

A co Bohuš, nemá Prim sportII humberto? :-) Ovšem jak se stane milionářem, je v masážním salonu a nechce se před Irenkou svléknout do vany a říká že hodinky jsou vodotěsné, to už má asi nějaké jiné...

PDVD_000.BMP

Odesláno

Tak neviem či to tu už bolo, dokonca ani či mám pravdu :) , ale mne sa zdá, že v klipe k pesničke Timebomb od Chumbawamba je budík Prim.V hlavnej úlohe, samozrejme.

• po měsíci...
Odesláno

Včera som pozeral fr. film Na plný plyn. Bolo tam zopár detailných a dosť dlhých záberov na stopky aj hodinky so spusteným chronografom. Zaregistroval som JLC a Fred Joaillier, nakoĺko som odbiehal od telky, neviem, možno toho bolo viac.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...